واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
حمله هماهنگ رسانه های دلواپس به سخنان آقای رییس جمهور
همزمان با اظهارنظر اخیر "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران که همان گونه که انتظار می رفت و نیروهای مستقل و اصلاح طلب توقع داشتند در حمایت از حقوق مسلم ملت و در دفاع از لزوم تایید صلاحیت نامزدهای مردمی بود رسانه های دلواپسان به شکلی سازمان دهی شده حملات علیه روحانی را آغاز کرده اند.
روز نو : همزمان با اظهارنظر اخیر "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران که همان گونه که انتظار می رفت و نیروهای مستقل و اصلاح طلب توقع داشتند در حمایت از حقوق مسلم ملت و در دفاع از لزوم تایید صلاحیت نامزدهای مردمی بود رسانه های دلواپسان به شکلی سازمان دهی شده حملات علیه روحانی را آغاز کرده اند.به گزارش روزنو، روزنامه کیهان سردمدار رسانه های دلواپسان با انتشار مطلبی تحت عنوان "مردم در انتظار عمل به وعده ها؛ دولت در سودای بهارستان" اظهارات اخیر روحانی را "به حاشیه رفتن و ریل عوض کردن" قلمداد کرده و در این باره می نویسد:" معمولا هنگامی به کار میرود که یک چهره سیاسی با وعدههای رنگارنگ موفق به جلب رای موافق مردم بشود ولی هنگام عمل به وعدهها، با روشهای عجیب و غریب، از زیر بار عمل به وعدهها شانه خالی کند و در عوض، هر روز در موضوعی که اساسا مردم در خصوص آن هیچ توقع و انتظاری از او ندارند، دخالت کند! برخی معتقدند نتیجهای که از آن سخنان در ذهن هر شنوندهای نقش میبندد این است که اکنون و پس از سی ماه از شکلگیری دولت یازدهم، برخی با فراموشی وعدهها و چشم انتظار گذاشتن مردم، در سودای فتح بهارستان و شکلدهی مجلسی با عدهای «وکیلالدوله » است! گرچه این برداشت را نمیپسندیم و به جد امید داریم که چنین نباشد و دولت به رفع مشکلات مردم کمر بسته باشد، اما بازخوانی بخشهایی از سخنان رئیس جمهور، تردیدهای تلخی را در ذهن ایجاد میکند: « این روزها زمان بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات است و البته باید همه کاندیداها به دین و آیین خود متعهد و ملتزم به قانون اساسی و ولایت فقیه باشند اما آیا همه التزام آنان باید به همین مسایل باشد؟ پس محیط زیست، صنعت، توسعه، رفع رکود، بیکاری و رونق اقتصادی چه میشود؟... ما به عنوان دولت اعتدال که باید قانوناً بیطرف باشیم، اما دلمان میخواهد معتدلین به مجلس بروند" !
کیهان در ادامه با بی اهمیت خواندن تلاش های تیم دیپلماسی دولت برای توافق هسته ای با اشاره به بی تاثیر بودن توافق می نویسد:" چه خواندید،شمهای کوتاه و تلخ از عملکرد ضعیف و ناموفق در حوزههایی است که اتفاقا رئیس جمهور محترم در مقام طلبکاری از دیگران برآمد. تورق جزئیتر کارنامه برخی بخشهای دولت،حقایق تلخ تری را آشکار میکند که اکنون نه به صلاح دولت است و نه برای مردم امید ایجاد میکند. اما نباید از نظر دور داشت که مردم در انتظار عمل به وعده ها،گشایش اقتصادی،چشیدن طعم شیرین وعده صد روزه و ... هستند و برای هیچ کس پذیرفتنی نیست که دولت،ناکارآمدی و ضعفهای خودش را با حمله به دیگران جبران کند. بیش از سی ماه است که ایام تبلیغات انتخاباتی و بیان سخنان پر حرارت گذشته و امروز ،وقت پاسخگویی است نه طلبکاری"!اتاق فکر مشترک رسانه های دلواپسان سبب شد تا روزنامه تندرو "وطن امروز" نیز با مطلبی تحت عنوان "فرار از معیشت به سیاست" ضمن فرافکنی و فراموش کردن این موضوع که دولت وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قانون اساسی را برعهده دارد و باید نسبت به تخلفات صورت گرفته از سوی سایر نهادها هشدار و تذکر دهد مقام رییس جمهوری را تنها به رسیدگی به امور معیشتی مردم تقلیل داد و نوشت:"حمله بیسابقه علیه قانون! این تفسیر واقعبینانهای از اظهارات روز پنجشنبه حسن روحانی در جمع نمایندگانش در استانها بود. روحانی بیسابقهترین اظهارنظرها را درباره سازوکار انتخاباتی در کشور به زبان آورد. او که خود برآمده از همین ساختار انتخاباتی است؛ در اعتراض به نتیجه بررسی صلاحیتها در هیات نظارت بر انتخابات، نهادهای نظارتی را متهم به تلاش برای ایجاد یک مجلس تک حزبی کرد. او البته نهتنها شورای نگهبان را متهم به دخالت در انتخابات و سیاسیکاری کرد؛ بلکه مبانی احراز صلاحیت را نیز زیر سوال برد. او با مطرح کردن دوگانهسازیهای غیرمنطقی، بهگونهای سخن گفت که التزام به شرع مقدس اسلام در مقابل کارآمدی قرار میگیرد! ... ما اظهارات بیسابقه حسن روحانی علیه نهادهای نظارتی را برخی کارشناسان به گونهای دیگر هم ارزیابی کردهاند. در کنار موضوع دخالت در امر انتخابات، کارشناسان معتقدند حسن روحانی اکنون و پس از اجرای برجام، در معرض مستقیم مطالبات جامعه در حوزههای اقتصادی و معیشتی است. با هزینههای هنگفتی که نظام به خاطر برجام داده، اکنون رئیسجمهور دیگر هیچ عذر و بهانهای درباره وضعیت معیشتی جامعه ندارد. بر همین اساس شاید حاشیهسازیهای سیاسی مفری برای موضوع پاسخگویی در حوزه معیشتی باشد".
رسانه های دلواپس در حالی از بدتر شدن وضعیت اقتصاد می گویند که نخست آن که در زمان مصیبت های اقتصادی دوران احمدی نژاد نه تنها سکوت کرده بودند بلکه با او همراه بودند و دوم آن که آمار و ارقام و بررسی های تمام نهادهای اقتصادی بین المللی نشان می دهند روحانی در مدت زمانی کوتاه توانسته پیشرفت چشمگیری در مهار تورم و رکود اقتصادی داشته باشد.روزنامه "جوان" وابسته به سپاه نیز در خط مشابهی از اظهارات اخیر روحانی تحت عنوان "اتهام زنی بی سابقه رییس جمهوری به شورای نگهبان" یاد کرد و نوشت:" حملات بيسابقه رئيسجمهوري به شوراي نگهبان در نوع خود و از اين جايگاه بيسابقه است. اتهام «عمل سليقهاي» و «حذف يك جناح» به ناظر و مفسر قانون اساسي اتهام كمي نيست. به همين دليل بايد علت سست كردن جايگاه نهادهاي حافظ سلامت سياسي كشور را فراتر از سلايق و ناراحتيهاي زودگذر فهميد. رئيسجمهور در حالي شوراي نگهبان را به حذف يك جناح متهم ميكند كه هيچ سازوكار قانوني براي ثبتنام جناحي يا رد جناحي وجود ندارد. اما علت حملات رئيسجمهور به شوراي نگهبان چه ميتواند باشد؟ قطعاً دلايل آن يك سويه و تك عاملي نيست اما رئيسجمهوري از عمق فاجعهاي كه ميآفريند بيخبر نيست. چنين مواضعي صرفاً از يك روشنفكر دور از قدرت و راديكال ميسر است نه يك عضو عالي حاكميت كه از قضا هويت امنيتي آن بر همه هويتهاي ديگر ميچربد".
جوان در ادامه می نویسد:" اين جملات رئيسجمهور حكايت از بينتيجه بودن رايزنيهاي پشت پرده دارد. ابتدا قدري احتياط صورت گرفت اما گويي شوراي نگهبان بر سر مواضع اصولي خود ايستاده است و سكولارها از بازنگري نااميد شدهاند. روي ديگر سخن فوق اين است كه رئيسجمهور ميداند با حملات مذكور نظام عقب نخواهد نشست و تن به مطالبات غيرقانوني نخواهد داد. روحاني ميداند كه شوراي نگهبان با رجزخواني و حملات رسانهاي از فهم خود عدول نخواهد كرد. انتخابات مجلس هفتم و رياستجمهوري 1388 همچون آيينهاي است كه نشانگر عدم عقبنشيني نظام از قوانين است. حالا چرا رئيسجمهور دست به اين حملات ميزند؟ گويي رئيسجمهور با يك تير چند نشان را هدف گرفت".جوان معتقد است که روحانی برای رهایی از دین خود به آنان که این روزنامه "تجدیدنظرطلبان" می خواند سخنرانی اخیر را ایراد کرد.سایت "رجانیوز" نزدیک به جبهه پایداری نیز که یکی از تندترین سایت ها محسوب می شود روحانی را با بنی صدر مقایسه کرد و نوشت:"او به به دوگانه تعهد – تخصص بنی صدر بازگشته و با ترسیم دوگانه قنبر – زیاد بن ابیه این کار را انجام می دهد".رجا نیوز می افزاید:" فارغ از اینکه چرا یک هفته پس از «انتقادات به مخالفت استاندار فارس با تشییع شهدا» در این استان، آقای روحانی «انتصاب زیاد بن ابیه به استانداری فارس توسط امیرالمومنین» را مطرح میکند، اگر ایشان به حافظه تاریخی خود مراجعه کند به یادخواهد آورد که دوگانه تعهد-تخصص توسط بنیصدر و برای تضعیف نیروهای ارزشی و مکتبی مطرح میشد. از قضا آقای روحانی نیز آن روزها در جبهه مخالف بنیصدر حضور داشته است".خرداد
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]