تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836614516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۲۷ بهمن؛ اعلام نهایی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ۲۷ بهمن؛ اعلام نهایی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس
بعضی جاها عنوان شده است که با شورای نگهبان جلساتی داشته یا رایزنی کرده اند در حالی که در شورا جلسه ای برگزار و رایزنی نشده است اما با اشخاص و اعضا روزانه ده ها ارتباط تلفنی ، شفاهی و مکتوب برقرار می شود.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: ۲۷ بهمن ، نتیجه نهایی تایید یا رد صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس اعلام می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ره پیک سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: از ۲۶ دی که نظر هیات مرکزی را اعلام کردیم بر اساس قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی ، ۲۰ رو ز فرصت برای اعلام شکایات و رسیدگی شورای نگهبان تعیین شده است یعنی تا ۱۶ بهمن.

وی گفت : یک مرحله دیگر بعد از این برای رسیدگی به شکایات تعیین شده است که این مرحله برای کسانی است که در مراحل قبلی تایید صلاحیت شده اند اما شورای نگهبان  به علت مستندات جدیدی  که به دستش رسیده ، آنان را رد کرده است.

ره پیک افزود: ممکن است داوطلبانی در هیات های اجرایی ، نظارتی و هیات مرکزی تایید شده باشند اما به علت گزارش جدیدی که در پاسخ به استعلام ها برای شورای نگهبان ارسال و برای این شورا محرز می شود که تایید صلاحیت آن داوطلبان درست نبوده است، در این صورت صلاحیت آنان رد می شود و این داوطلبان اجازه دارند در زمانی به مدت ۳ روز شکایت کنند و شورای نگهبان به یک هفته مهلت رسیدگی به شکایت این افراد را دارد.

وی درباره طرح برخی موضوعات از قبیل امکان افزایش تایید صلاحیت شده ها اظهار داشت: آمارهایی که داده می شود باید به آن دقت کرد مثلا گفته می شود در دوره گذشته ۶۰ درصد تایید صلاحیت شده اند و این دوره ۴۰ درصد در حالی که به این آمارها دقت نمی شود .

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس افزود: ۴۰ درصدی که در حال حاضر اعلام شده مربوط به هیات مرکزی نظارت است در حالی که ۶۰ درصد گفته شده مربوط به نظر نهایی شورای نگهبان در دور قبل است.

وی گفت: معمولا در ادوار گذشته بین این دو مرحله یعنی اعلام نظر هیئت مرکزی و اعلام نظر شورای نگهبان فاصله است کسانی که صلاحیتشان احراز نمی شود فرصت دارند در مهلت پیش بینی شده مراجعه و اسناد و مدارکشان را ارائه کنند و در این فاصله بخشی از عدم احراز صلاحیت ها تبدیل به احراز صلاحیت می شود ، بنابراین باید آمار نهایی را مقایسه کنیم که ۲۷ بهمن مشخص می شود.

ره پیک تاکید کرد: در دوره قبل آمار تایید صلاحیت شده ها در هیات مرکزی نظارت ۴۶ درصد و در دوره انتخابات مجلس هشتم ۴۰ درصد بود یعنی به اندازه این دوره از انتخابات.

ره پیک افزود : نظر هیات مرکزی مهم است و بسیاری از کسانی که رای نهایی را دریافت می کنند بر اساس نظر این هیات است اما نظر این هیات قطعی و نهایی نیست و باید صبر کنند تا مدارک بررسی شود و شورای نگهبان نظر بدهد بنابراین میان آمار هیات مرکزی نظارت و شورای نگهبان تفاوت وجود دارد.

وی درباره نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبان مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: برای داوطلبان این مجلس یک ماه فرصت بررسی صلاحیت تعیین شده است که ۵ بهمن پایان می یابد و در روز ۶بهمن باید نتایج اعلام شود.

ره پیک همچنین در پاسخ به پرسشی درباره رایزنی رئیس مجلس شورای اسلامی با آیت الله جنتی درباره رد صلاحیت برخی نمایندگان کنونی مجلس گفت: خیلی از افراد شامل مقامات و شخصیت ها به صورت شفاهی و کتبی ارتباط برقرار می کنند و طبعا شخصیت های مهم که هم افراد را می شناسند و هم اطلاعات بیشتری دارند تماس می گیرند اما این تماس ها با دبیر شورای نگهبان یا برخی اعضا برقرار می شود.

این عضو حقوقدان شورای نگهبان تاکید کرد: بعضی جاها عنوان شده است که با شورای نگهبان جلساتی داشته یا رایزنی کرده اند در حالی که در شورا جلسه ای برگزار و رایزنی نشده است اما با اشخاص و اعضا روزانه ده ها ارتباط تلفنی ، شفاهی و مکتوب برقرار می شود.

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت با انتقادات از بیان این مطلب که « همه ۱۲ هزار داوطلب مجلس شورای اسلامی بلاشک تخبگان سیاسی» هستند، گفت: قطعا ًبخش عظیمی از کسانی که نام نویسی کرده اند با انگیزه های مناسب و برای خدمت بوده است اما نمی شود گفت همه این افراد شرایط لازم را برای نمایندگی و ورود به مجلس دارند به این علت که هیات های اجرایی نیز ۸۰۰ نفر را رد کردند و این یعنی این تعداد از نظر این هیات ها صلاحیت نداشته اند.

وی افزود: در هیات های نظارت و هیات مرکزی نظارت هم تعداد بیشتری رد شده و یا صلاحیتشان به علل قانونی احراز نشده است، حدود ۷۰۰ نفر از مجموعه داوطلبان مجلس محکومیت کیفری دارند و تعدادی از آنان از نظر دستگاه های امنیتی صلاحیت ندارند. گروه دیگری نیز ممکن است به جهات مختلف که در قانون آمده است مشکلاتی داشته باشند که به این معنی است که با توجه به قانون مجلس صلاحیت ندارند که البته این نافی دیگر صلاحیت افراد نیست اما به هر حال بخشی از کسانی که در این گروه بودند کسانی هستند که صلاحیت های قانونی را نداشته اند.

ره پیک خاطرنشان کرد: کسانی هم هستند که سابقه خاصی در فعالیت های اجتماعی سیاسی ندارند و هیچ اطلاعات قابل توجهی از آنان برای تصمیم گیری وجود نداشته است ؛ این ها افرادی هستند که برای نخستین بار وارد این عرصه شده اند. تعداد کسانی که سابقه اجرایی نداشته اند حدود ۸ هزار و ۷۰۰ نفر هستند، بنابراین ۳ هزار و ۳۰۰ نفر سابقه نمایندگی مجلس در ادوار گذشته را دارند و ۸ هزار و ۷۰۰ نفر و شاید بیشتر هیچ سابقه ای ندارند و حتی اینها نه فقط سابقه ای برای مجلس بلکه در موقعیت های دیگر اجرایی نیز ندارند .

تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - 22 January 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن