تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835451525
ولایتی: حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی موجب استحکام نظام میشود
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ولایتی:
حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی موجب استحکام نظام میشود
دبیرکل انجمن اسلامی پزشکان با اشاره به ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی موجب استحکام نظام میشود.
به گزارش خبرنگار سیاسی علی اکبر ولایتی دبیرکل انجمن اسلامی پزشکان ایران در همایش انجمن اسلامی پزشکان، گفت: کار انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی در درجه اهمیت قراردارد و همه باید در انتخابات شرکت کنیم، اطرافیان خود را باید برای حضور در پای صندوقهای رأی تشویق کنیم.
وی با اشاره به تاکیدات رهبری مبنی بر مشارکت حداکثری در انتخابات اظهارداشت: حضور مردم در پای صندوق های رأی، موجب استحکام نظام میشود و برای آنچه که برای مقام معظم رهبری اصل است حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی است.
ولایتی درباره مساله هستهای نیز اظهارداشت: اگر طرف مقابل احساس میکرد ایران در مقابل تحریم ها تسلیم میشود، رفتار گذشته خود را ادامه میدادند.
ولایتی تصریح کرد: برای رهبری اصل اول و مهمتر این است که مردم هر چه بیشتر در انتخابات شرکت کنند، زیرا افزایش حضور آنان پای صندوقهای رأی، موجب استحکام نظام می شود و ما تا به حال رکوردهای خوبی بین 60، 70 درصد داشتهایم که اگر نگویم در دنیا بیسابقه است می توانیم بگوییم کم سابقه است.
وی در ادامه به فراز و نشیبهای مذاکرات هستهای و فرصتها و تهدیدهای برجام اشاره کرد و گفت: موضوع هستهای یک موضوع بسیار مهم و از جمله مهمترین مطالب در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است یعنی از ابتدا که مطرح شد و این گفتوگوی بین ما و دیگران و این چالشیهایی که سر راه ما شروع شد حدود سال 82 یعنی از 12 سال پیش آغاز شد و 12 سال فراز و نشیب داشتیم.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سوال که ممکن است کسی سؤال کند که عوامل موثر در این فراز و نشیبها و دستاوردهایی که داشتیم و یا نداشتیم و گاهی شده است که به بن بست رسیدهایم چه بوده؟ گفت: کار با همه مشکلات به خوبی هدایت شد و این هدایت که بنده به عنوان یک شاهد نزدیک به مذاکرات به دست رهبر معظم انقلاب بود.
وی ادامه داد: همه طور پیشنهادی را که غربیها کردند مورد بحث و مذاکره قرار گرفت و انواع پیشنهادها امتحان شد.
ولایتی اضافه کرد: زمانی تازه بحث ها شروع شده بود آنها پیشنهادشان این بود برای مدت کوتاه شما برنامه هسته ای خود را متوقف کنید، بعد ما با شما توافق میکنیم که دوباره برنامه هستهای شما شروع شود.
دبیرکل انجمن اسلامی پزشکان ایران گفت: این کار زمانی متوقف شد و مرحله به مرحله آنها گفتند و جمهوری اسلامی پذیرفت تا به نقطه صفر رسیدیم یعنی هم سانتریفیوژها و هم کار UCF که مقدماتی فراهم می کند برای غنی سازی؛ همه چیز تعطیل شد. از این ماه به آن ماه از این ماه به آن ماه بیش از دو سال طول کشید. قرار بود یک مدت کوتاهی متوقف شویم و هرکسی هم که می رسید یعنی آنهایی که دلشان می خواست قضیه یک کم راحتتر حل شود می گفتند شما یک مدت متوقف شوید و آنها قول دادند و عمل میکنند.
وی با بیان این که بنده شاهد بودم که رهبر معظم انقلاب در عین این که تاکید میکردند بر این که آنها بنایشان بر تعطیلی مطلق است نه موقت، گفت: ولی برای اینکه حجت بر همه تمام شود موافقت کردند که قدم به قدم کار متوقف شود تا اینکه کل کار متوقف شد.
ولایتی گفت: بعد از دو سال و اندی یعنی در مرداد 1384 فرمودند که کافی است. غنیسازی باید شروع شود. در آن زمان رئیس جمهور اسبق و رییس جمهور جدید آقای احمدی نژاد هر دو در جلسات شرکت می کردند و قرار شد هر دو مصاحبه بکنند و کردند که غنیسازی به دلیلی که آنها به ما قول دادند و عمل نکردند از اول غنیسازی را شروع میکنیم و غنیسازی شروع شد.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ادامه داد: تحریم ها یکی پس از دیگری شروع شد و در عین حال کار غنی سازی پیش رفت تا به این 19 هزار سانتریفیوژ و بیش از 10 تن ماده غنی سازی رسیدیم. وی گفت: آنها اگر می توانستند این روش را ادامه بدهند و به گفته خودشان تحریم ها را ادامه بدهند تا ما به زانو در بیاییم این کار را حتما می کردند. ولی آنها هر کاری که ظرف این چند سالی که گذشت کردند زمانی که در ماههای اخیر که گفت و گو ها به پایان رسید و انجام برجام در این چند روز اخیر شروع شد از ادامه این روش مایوس شدند که ایران دستانش را بالا ببرد و تسلیم شود. ولایتی با بیان این که کسی که در راس مذاکرات در طرف مقابل بود و فرماندهی می کرد آمریکایی ها بودند گفت: آنها به طرق مختلف به جمهوری اسلامی پیغام فرستادند که ما هم غنی سازی شما را می پذیریم و هم تحریم ها را بر می داریم.
دبیرکل انجمن اسلامی پزشکان ایران افزود: یکی از سران کشورهای منطقه به خاطر همین مساله به ایران سفر کرد و این خاطرجمعی را داد که بنای آنها بر این است که مذاکره کنند.
وی یادآور شد: اگر کسی بخواهد تحلیل منصفانه کند جز این مقاومت مستمر 12 ساله که فراز و نشیب هایی هم داشت امکان نداشت عاملی موجب شود که آنها قبول کنند که ما غنی سازی داشته باشیم.
ولایتی اضافه کرد: اگر می توانستند تحریم ها را یکی پس از دیگری ادامه می دادند تا ایران را تسلیم کنند ولی به این نتیجه رسیدند که ایران تسلیم پذیر نیست؛ اگر احتمال می دادند که ایران تسلیم پذیر است کار را ادامه می دادند.
وی با بیان این که بعضی ها می گویند حالا این حکومت دمکرات ها در آمریکا روی کار آمده است گفت: این حرفها مبنای درستی ندارد. در آمریکا اختلاف بین دو حزب جمهوری خواه و حزب دمکرات زیاد نیست. در مسایل عمده آنها اشتراک نظر دارند و سیاست های آمریکایی ها چه جمهوریخواه و چه دمکرات سرکار باشد تجربه حکومت 230 تا 40 ساله آمریکایی ها نشان داده است هیچگاه سیاست های اصلی آنها تغییر نکرده است.
رییس مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت گفت: کسی که به سیاست های آمریکایی ها آشنا باشد می داند که در مسایل اساسی آنها اختلاف ندارند. بنابراین این که گفته می شود آقای اوباما از حزب دمکرات است که این کار را کرده است حرف درستی نیست.
ولایتی گفت: اگر زمانی اوباما این کار را کرد در زمانی هم در عهد جمهوریخواهان برای ایران تورات ، کیک و پیام مثبت فرستادند و ماجرای مک فارلین در زمان جمهوریخواهان اتفاق افتاد و آنها هم بنا و تمایل داشتند که این مقاومت ایران را برای استقلال خواهی بشکنند بنابراین هم جمهوریخواهان و دمکرات ها تلاش کردند؛ اگر آن زمان جمهوریخواهان تلاش کردند که این کار را بکنند دیدند که راه چاره دیگری ندارند و حالا هم دمکرات ها در قضیه هسته ای به این نتیجه رسیدند و آقای اوباما این کار را کرد.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک یادآور شد: البته یک مقدار بدعهدی هم کردند و برخلاف آن چیزی که گفته بودند عمل کردند. از آن زمانی که رییس یکی از کشورهای منطقه به اینجا سفر کرد و مستقیما از آنها نقل و قول کرد تا آنچه که انجام دادند؛ بخشی از آن چیزی بود که قول داده بودند.
وی ادامه داد: اگر نبود هدایت های رهبر معظم انقلاب و تلاش های تیم هسته ای و کوششی که این دولت کنونی و تیم قبلی کرد، اگر آن مقاومت ها نبود معلوم نبود کار به اینجا برسد؛ بنابراین باید از همه کسانی که در طول این 12 سال در موضوع هسته ای تلاش کردند تشکر کرد.
ولایتی گفت: در مسایل اساسی سیاست خارجی هر دولتی که سرکار باشد براساس قانون اساسی ملزم است به این که رهنمودهای استراتژیک و راهبردی رهبر معظم انقلاب را در مسایل اساسی و راهبردی داخلی و خارجی رعایت کند مانند اقتصاد مقاومتی در داخل و تلاش در جهت حفظ استقلال سیاسی و حفظ مقاومت در منطقه و حفظ زنجیره مقاومت در برابر اسراییل و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های آمریکایی ها و دیگران است.
وی با بیان این که کل این فراز و نشیب های هسته ای به اینجا رسید که برجام به فرجام رسید گفت: در مجموع ملت ایران با رهنمودهای رهبری پیروز شد و از همه کسانی که در این راه تلاش کردند و مذاکره و تبعیت کردند تشکر کرد.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک یادآور شد: مذاکره کنندگان هم این را بارها و بارها اذعان کردند که اگر مقاومت و اصرار رهبر معظم انقلاب در حفظ این تعداد از سانتریفیوژها و مبادله بدون احتمال خطر و خطا بین مواد رادیواکتیو و غنی سازی شده و کیک زرد غنی سازی نشده و تلخیص شده از معدن نبود مذاکرات به این جا نمی رسید.
ولایتی گفت: ابتدا روسها حدود 210 تن کیک زرد دادند و ما بعد 10 تن که معادل کیک زد آن 80 تن می شود از مواد غنی سازی شده فرستادیم و تا آن نیامد این کار صورت نگرفت.
وی ادامه داد: این که هر توانایی که بخواهند برای ایران تصور کنید یا بکنند با این فعل و انفعالات این توانایی ها بالقوه اش تغییری نکرد و این استعداد وجود دارد که این کار صورت بگیرد و قرار بر این است که غنی سازی با این 6100 تا یعنی 5هزارتا در نطنز و هزارتا در فردو و وقتی بالاتر از 300 کیلوگرم شد مبادله انجام شود.
ولایتی با طرح این سوال که ممکن است بعضی ها بگویند این چه کاری است ما داریم یک چیزی می سازیم و دومرتبه از اول آن را تحویل می دهیم و دوباره می سازیم ولی از 300 کیلو بالاتر نمی رویم،گفت: چندتا نکته در درون خود دارد یکی این که ما به عنوان تنها کشوری که حق غنی سازی کردن و فروختن غنی سازی شده و خریدن کیک زرد را داریم و سازمان ملل این را به رسمیت شناخته است و هیچ کشوری در دنیا نیست این رسمیت را از سازمان ملل داشته باشد.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مصلحت نظام افزود: قانونی ترین کشوری که صاحب تکنولوژی هسته ای است و می تواند کیک زرد بخرد و غنی سازی بفروشد ایران است و این یک ظرفیت بالایی است و در عین حال این حق را برای خودمان محفوظ دانستیم که هروقت آنها به تعهداتشان عمل نکردند ما برگردیم سرخانه اول.
وی یادآور شد: بازگرداند این تعداد سانتریفیوژه از رده خارج شده به حالت فعال خیلی طول نمی کشد و بعد هم تحقیقات ادامه پیدا خواهد کرد.
ولایتی با بیان این که IR1 علامت سانتریفیوژهای ما است گفت: ما الان IR1 داریم و به سمت IR6 , IR4 , IR8 پیش می رویم که اگر به IR8 برسیم می شود قدرت تولید اورانیوم غنی سازی شده 20 برابر این چیزی که الان هست.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک یادآور شد: این به تدریج این تحقیقات ادامه پیدا می کند و به تولید انبوه که برسیم می توانیم بگویم ظرف 15 سال به 190هزارسو و بیشتر خواهیم رسید و این یک مطلب بسیار حساسی بود که انجام شد .
ولایتی گفت: عرض می کنم توان مردم ایران و رهبری درست رهبر معظم انقلاب موجب شد که ایران بعد از این چالش بزرگ چندین ساله برسید به جایی که از آن پایین تر کسی نه می تواند بیاید و کسی نمی تواند هلش دهد به سمت عقب یعنی عقبگردی وجود ندارد و به موازات این قدرت منطقه ای ایران بالا رفته و شده قدرت اول منطقه.
وی به حل مشکل سوریه اشاره کرد و گفت: یکی از این سران منطقه که در این اجلاس بود می گفت که این 17 کشوری که برای حل بحران سوریه جمع شده اند باید ایران را راضی کنند و بعد هم وزیر امورخارجه آمریکا رفت گفت تقریبا هرچه که ایران خواست ما در این مصوبه آوردیم.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک گفت: من بارها گفته ام که در نهایت این دولت سوریه است که پیروز می شود و حالا این احتمال خیلی بیشتر شده است و اگر سوریه پیروز شود ایران و سوریه و عراق و حزب الله لبنان و یمن هم پیروز خواهد شد و ایران تعیین کننده است چه بخواهند و چه نخواهند.
ولایتی یادآور شد: این که کشورهایی مثل روسیه به عنوان ابر قدرت نظامی و چین به عنوان ابرقدرت اقتصادی آنها جزء تلاش های جدی شان این است که به ایران هرچه بیشتر نزدیک شوند.
وی ادامه داد: الان رابطه و همکاری بین ایران و روسیه در سوریه یک رابطه اگر نگوییم راهبردی است نزدیک به راهبردی است و به آن سمت پیش می رود و با چین هم همینطور است. این مجموعه ای که از چین به ایران می آیند آخرین بخش سفر به منطقه ایشان راگذاشتند به ایران.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک با طرح این سوال که ممکن است بعضی ها بگویند چرا اول جاهای دیگر رفتند بعد آمدن ایران گفت: باید بگویم این یک خط مشی است که باید گفت پایان آن مصر است یعنی اگر برعکش بود شاید نتایجی که مورد نظر است بدست نمی آمد. آنها اول جاهای دیگر رفتند و بعد می آیند و تا آنجا که اطلاع دارم بنایشان بر این است که در ایران کارهای اساسی انجام دهند.
وی ادامه داد: مهمترین نکته ای که رابطه بین ایران و چین است احیای جاده ابریشم در قرن 21 است. که از شهر شین پایتخت قدیم چین شروع می شود و به سمت غرب چین، آسیای مرکزی و از آنجا می آید به خراسان و از آنجا به تهران، شمال غربی و غرب از طریق ترکیه و عراق و سوریه و به اروپا می رود و از اروپا تا شمال می رود و نهایتا به ونیز قطع می شود و یک جاده دریایی هم دارد که آن هم از چین شروع می شود و از کوالالامپور و کلکته و به سمت کنیا می آید و دریای احمر و کانال سوئز و مدیترانه و باز ونیز قطع می شود.
ولایتی گفت: قبلا هم شروع جاده ابریشم از شهر شین بود و مقصدش ونیز بود حالا هم به صورت نمادین از راه دریایی و هم از راه خشکی شروع و به ونیز ختم می کنند و ایران نقش بسیار مهمی در این جاده ابریشم خواهد داشت و سرمایه گذاری کلانی در این زمینه کرده اند.
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک گفت: دو نقطه در مقصد استراتژیک آنها است یکی سرمایه گذاری در انرژی و دیگری در حمل و نقل که در هردو اینها ایران نقطه بسیار حساس و مهمی است.
وی ادامه داد: اگر این سفر به خوبی انجام شود و این رابطه بین ایران و چین که آغاز یک رابطه استراتژیک است آن زمان باید بگویم در حوزه سیاست خارجی ما به آن پیچ تاریخی که رهبری فرمودند رسیدیم و این تاکید رهبر معظم انقلاب از سالها پیش نگاه به شرق بوده است.
94/11/01 - 21:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رای موجب استحکام نظام میشود
حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رای موجب استحکام نظام میشود دبیر کل انجمن اسلامی پزشکان ایران گفت حضور هرچه بیشتر مردم در پای صندوق های رای موجب استحکام نظام می شود به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان علی اکبر ولایتیافزایش حضور مردم در پای صندوق های رأی موجب استحکام نظام می شود
دبیرکل انجمن اسلامی پزشکان ایران با بیان اینکه افزایش حضور مردم در پای صندوق های رأی موجب استحکام نظام می شود گفت همه باید در انتخابات شرکت کنیم به گزارش سراج24 علی اکبر ولایتی دبیرکل انجمن اسلامی پزشکان ایراندر نشست عمومی این انجمن اظهار داشت کار انتخابات مجلس خبرگان رهبری وحضور پرشور مردم در انتخابات سبب استحکام هرچه بیشتر نظام است
تبریز- ایرنا- امام جمعه میانه با اشاره به اینکه درآستانه برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان قرار داریم تاکید کرد حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب افراد اصلح سبب استحکام هرچه بیشتر پایه و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران است حجت الاحضور مردم پای صندوق آراء به معنای وفاداری به نظام است
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۹ یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصل حضور مردم در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام کشور و نشانه اقتدار ملت است گفت مشارکت بالای 60 و 70 درصدی مردم ایران در انتخاباتهای مختلف اقتدار ملت ایران را به جهانیان نشان می دهد چون وقتی مردم پایحضور مردم درپای صندوق های رای نشان از اقتدار نظام اسلامی است
رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی چالوس حضور مردم درپای صندوق های رای نشان از اقتدار نظام اسلامی است نوشهر- ایرنا - رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی چالوس گفت با توجه به شرایط کنونی ایران و تحولات منطقه حضور پرشور مردم در پای صندوق های اخذ رای نشان از اقتدار و مردمی بودن نظامحضور حداکثری مردم پای صندوق های اخذ رأی، اقتدار نظام را تضمین می کند + تصاویر
سرویس خبری نیلکوه مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان گفت حضور حداکثری مردم پای صندوق های اخذ رأی اقتدار نظام را تضمین می کند به گزارش "پایگاه خبری تحلیلی نیلکوه" سید علی میرباقری در نشست هم اندیشی انتخاباتی با دهیاران شهرستان گالیکش با اشاره به انتخابات سال جارتوکلی: سیاسیون چقدر پای شعار رهبری مبنی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات ایستادهاند؟
توکلی سیاسیون چقدر پای شعار رهبری مبنی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات ایستادهاند سیاست > احزاب و شخصیتها - نماینده تهران حرف اخیر رهبری مبنی بر اینکه هر کس نظام و یا من را هم قبول ندارد در انتخابات شرکت کند را نشانه دعوت به حضور حداکثری مردم در انتخابات دانستپژمانفر: حضور گسترده مردم در انتخابات تاییدیهای اصل نظام است
چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۴ یک نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به سخنان اخیر رهبری گفت نتیجه حضور مردم در انتخابات این است که اصل نظام تایید میشود نصرالله پژمانفر در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا عنوان کرد انتخابات امری است که علاوه بر این که گزینههایی برای حضور در یکانتخاب اصلح مردم موجب استحکام نظام می شود
خبرگزاری بسیج امام جمعه میانه در خطبه های نمازجمعه این شهرستان گفت حضور حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب افراد اصلح موجب استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران است به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی حجت الاسلام محمدرضا حامدی افزود وضعیت داوطلب ها باید توسط مردم موردمشارکت بیشتر مردم در انتخابات موجب تحکیم نظام می شود
مشارکت بیشتر مردم در انتخابات موجب تحکیم نظام می شود مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت مشارکت بیشتر آحاد مردم در انتخابات پیش رو موجب تحکیم نظام و آبروداری بیشتر جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی می شود حجت الاسلام حسن کاملی فر در جمع خانواده بازنشستگان سپاه ناحیه-
سیاسی
پربازدیدترینها