واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عارف: دنبال مجلسی کارآمد هستیم که رقیب دولت نباشد
محمد رضا عارف گفت: پیش از آنکه به دنبال مجلس اصلاح طلب باشیم دنبال مجلس کارآمد هستیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان در دومین کنگره جزب ندای ایرانیان تقویت همبستگی ملی، تفاهم با جریانات داخل نظام و ارتقای جایگاه مجلس را از راهبردهای جبهه اصلاحات برشمرد.
محمد رضا عارف تاکید کرد : باید در پی ارتقای جایگاه مجلس باشیم مجلسی که در توسعه و پیشرفت کشور رفیق دولت باشد نه رقیب آن.
وی اجماع کامل اصلاح طلبان را مهمترین دستاورد دانست و افزود: تقریبا همه احزاب و گروهها اجماع کامل را پذیرفتهاند و در انتخابات 92 نیز نشان دادیم که اولویت دادن به منافع و مصالح ملی در مقابل منافع گروهی اقدامی است که از گفتمان اصلاحات بر میآید و این ظرفیت را در داخل داریم.
رئیس شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان در بخش دیگری از سخنانش اولویت دادن به حضور جوانان و زنان را برای عهده دار شدن مسئولیت در بخشهای مختلف از راهبردهای اصلاحات دانست.
وی تاکید کرد: به این نتیجه رسیده ایم که در هر شرایطی انتخابات را باید با امید و آرامش برگزار کنیم، از این رو برای انتخابات اسفند 94 نیز باید نه فقط با همان انگیزه بلکه با انگیزهای بیشتر حضور داشه باشم .
رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان تاکید کرد: پیش از آنکه در پی مجلس اصلاح طلب باشیم درپی مجلس کارآمدیم و حرکت بر مبنای اخلاق و خرد جمعی و اولویت دادن به جوانان و زنان را از رویکردهای خود می دانیم.
وی با اشاره به شرایط کشور و منطقه ، برگزاری انتخابات پرشور را ضروری دانست و افزود : حفظ انسجام و وحدت از پیروزی در انتخابات مهمتر است، از این رو آمادگی داریم در حوزه هایی که نامزد اصلاح طلب حضور ندارد از نامزدهای اصلح حمایت کنیم.
عارف همچنین با اشاره به شرایط پسا تحریم گفت: برای این که بتوانیم اولویت رونق اقتصادی را با جدیت دنبال کنیم راهی جز همبستگی ملی و همکاری همه ارکان نظام از جمله دولت و مجلس وجود ندارد؛ البته باید در قوانین و مقررات برآمده از شرایط تحریم نیز بازنگری شود.
رئیس شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان افزود: قطعا راهبرد اصولی کشور تحزب و مقدمه رسیدن به احزاب فعالیتهای خوب تشکیلاتی، سازمانی، شناسنامهدار و قانونمند است، اما لازمه این فعالیتها نیز ارتقای جایگاه تحزب در کشور، توانمند سازی جوانان، انتقال تجربیات نسل اول به آنان ، پذیرفتن خرد جمعی و آماده کردن جوانان برای پذیرش مسئولیت است.
خرازی: لزوم بهره گیری از مشارکت مدنی و اجتماعی برای تعامل
رئیس هیئت موسس حزب ندای ایرانیان گفت: از طریق مشارکت مدنی و اجتماعی میتوانیم حرفهای خودمان را بیان کنیم در غیر این صورت موقعیت بیان مواضع اصلاح طلبانه را نخواهیم داشت پس باید از تاریخ درس بگیریم.
صادق خرازی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سرانجام برجام گفت: در کنار دیپلماسی باید همت و تلاش مردانی چون قاسم سلیمانی را ستود زیرا تلاشی که او و یارانش در منطقه انجام دادند موجب ارتقای قدرت فزاینده و بازدارنده جمهوری اسلامی شد از این رو حزب ندای ایرانیان در سال 94 محمدجواد ظریف و سردار قاسم سلیمانی را به عنوان دو شخصیت مهم و برجسته سال معرفی کرد و امیدواریم احزاب دیگر نیز ما را همراهی کنند.
خرازی همچنین تاکید کرد: حزب ندا در رقابت با هیچ حزب دیگری در جامعه اصلاحطلبی حرکت نمیکند و هدفش تقویت منویات اصلاحطلبی است؛ ما به هیچوجه در جهت تخریب هیچ حزب سیاسی دیگری اعم از رقیب یا رفیق برنخواهیم آمد.
فراهانی: مشکلات را باید با مشارکت همه ایرانیان حل و فصل کرد
دبیر کل حزب ندای ایرانیان نیز در این همایش گفت: معتقدیم انتخابات پیش رو باید فرصتی برای فراخواندن بدنه اجتماعی به سمت اصلاح، سرآمدی، تعالی و حرکت به سمت توسعه پایدار کشور باشد فرصتی که در آن تمام جریان های دلسوز و آگاه نسبت به آسیب شناسی معضلات و ارائه راه حل با تعامل بر مبنای وحدت ملی پبپردازند و به روند تغییرات کمک کنند.
مجید فراهانی تاکید کرد : در حزب ندای ایرانیان بر اساس تاکیدات مکرر مرامنامه حزب به اسلام، جمهوری اسلامی، قانون اساسی، ولایت فقیه و رهنمودهای حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری معتقد و ملتزمیم و اصلاحات را فرآیندی تدریجی و مستمر می دانیم که آهسته و پیوسته طی می شود و خستگی و تندروی را برنمی تابد.
دبیر کل حزب ندای ایرانیان ، خروج از بحران ها و چالش های پیش رو را مستلزم مشارکت همه ایرانیان با اتکا به نخبگان دانست و افزود : در مسائل مربوط به سیاست داخلی توجه به حقوق شهروندی ، ایجاد زمینه نقد و ابراز آراء و نظرات در خصوص دولت و مجلس پیش رو و در حوزه اقتصادی، اشتغال، تورم ، فضای کسب و کار و تولید و توزیع از ضروریات است.
مجید فراهانی افزود: نگاه ما بهبود مستمر فضای سیاسی و سیاست ورزی، تقویت اقتصادهای محلی با تمرکز بر درونزایی اقتصادی های محلی و ایجاد فضاهای نوین فعالیت اقتصادی ، ایجاد امنیت و جذب سرمایه گذاری خارجی است.
وی گفت: نگاه ما به حوزه عمومی نیز ایجاد زمینه های لازم برای افزایش گفتگو، مفاهمه و مذاکره بر سر منافع و ایده ها و در حوزه امنیت اعتقاد به مشارکت و مسئولیت پذیری متقابل شهروندان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - 21 January 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]