واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: جذب70 درصد فارغالتحصیلان دانشکدههای فنی به بازار کار
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: 70 درصد فارغالتحصیلان دانشکدههای فنی و حرفهای جذب بازار کار میشوند.
به گزارش نامه نیوز، شفیعی شامگاه امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از تأسیس دانشگاه فنی و حرفهای ارتباط صنعت و دانش و تربیت نیروی انسانی کارآمد است.
وی با بیان اینکه افرادی که در دانشگاههای فنی و حرفهای آموزش میبینند مهارتمحور هستند، تصریح کرد: با توجه به معضل بیکاری در کشور بیش از 70درصد فارغالتحصیلان دانشگاههای فنی و حرفهای جذب بازار کار شدهاند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور ادامه داد: دانشگاههای فنی و حرفهای نیروی سربار و ناکارآمد تحویل جامعه نمیدهد و همین امر موجب افتخار این دانشگاه است.
شفیعی با اشاره به اینکه بیشتر دانشگاههای کشور مدرکگرا شدهاند، افزود: در دانشگاه فنی و حرفهای هرم انسانی به نیروی انسانی تبدیل شده است.
وی کارآفرینی را از دیگر مؤلفههای دانشگاه فنی و حرفهای بیان کرد و گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه و ارتقای جایگاه مهارتی و علمی کشور از دیگر اهداف این دانشگاه محسوب میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور همچنین به نقش خیرین پرداخت و ادامه داد: خیرین کمکهای مادی و معنوی خوبی به دانشگاههای فنی و حرفهای دارند به طوری که خیرین در سال گذشته هزینه تحصیل 400 نفر از دانشجویان را برعهده گرفتهاند.
شفیعی با بیان اینکه امسال 23 مرکز فنی و حرفهای در سطح کشور با کمک خیرین در حال احداث است، تأکید کرد: در شهر کاشان هم کمکهای خوبی از طرف خیرین صورت گرفته است ولی کافی نیست و ساخت دانشکده فنی و حرفهای دخترانه کاشان گواه این مدعا است.
وی خاطرنشان کرد: کمبود تجهیزات و بودجه کم موجب شده که رغبت هنرجویان هنرستانی به دانشگاههای فنی و حرفهای کاهش پیدا کند و این در حالی است که دانشگاههای دیگر صرفا برای مدرکگرایی پذیرش دانشجو دارند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به اینکه صنعت ما صنعتی مرده است، بیان کرد: کاهش تعداد نیروهای تکنسین به همین دلیل است.
شفیعی از ارتقای آموزش مراکز فنی و حرفهای خبر داد و گفت: در سال گذشته 95 رشته جدید کاردانی و 52 رشته کارشناسی ناپیوسته راهاندازی شد و بر این امر اعتقاد داریم که کشور نیاز به تکنسینهای ماهر و باتجربه دارد و دانشگاههای فنی و حرفهای بهترین مکان برای تربیت نیروی انسانی ماهر است.
وی همچنین به صنعت فرش کاشان پرداخت و با انتقاد از تعداد کارخانههای فرشبافی در کاشان عنوان کرد: این همه افراط و تفریط برای راهاندازی کارخانههای فرش برای چیست، کیفیت فرش پایین آمده است و این در حالی است که کیفیت فرشهای تبریز و یزد خیلی بهتر از کاشان است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور به برجام که به فرجام رسید نیز اشاره کرد و افزود: در گذشته اگر از کشورهای غربی محصولات کارخانهای را وارد میشد قسمت آموزش تکنسین آن را حذف میکردیم و همین امر موجب وابستگی ما به تکنسینهای غربی بود ولی حال که تحریمها برداشته شده است اگر تکنولوژی وارد کشور میشود باید آموزش هم همراه آن باشد و یا درصدی از تامین بازار صادرات را به ایران دهند.
منبع: فارس
۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]