واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرعامل مپنا مطرح کرد: تعامل با بنگاههای مطرح بین المللی در آستانه اجرایی شدن برجام مدیرعامل گروه مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا) با بیان اینکه امروز در آستانه اجرایی شدن توافق برجام قرار گرفته ایم و باید به گونه ای با بنگاه های بزرگ بین المللی این حوزه تعامل شود که به تولید داخل آسیبی وارد نکند، گفت: بازار برق حدود 260 میلیون نفری کشورهای پاکستان ، افغانستان و عراق از جمله بسترهای مساعد برای حضور توانمند شرکتهای ایرانی است که کوتاهی در آن موجب واگذاری عرصه به رقبا می شود .
۱۳۹۴ شنبه ۲۶ دي ساعت 14:52

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا عباس علی آبادی در نشستی خبری اظهار داشت: ایران با برخورداری از دانش بالا در حوزه صنعت برق می تواند نقش اساسی به عنوان مرکز انرژی منطقه به ایفای نقش بپردازد و ضامن صلح وامنیت برای همسایگان باشد .
وی یادآور شد : امروز شرکت جنرال موتورز آمریکا در حوزه برق کشور پاکستان سرمایه گذاری می کند و اگر دیر اقدام کنیم بازار بزرگ حدود 200میلیون نفری این کشور همسایه را از دست خواهیم داد.
علی آبادی افزود: کشور افغانستان نیز با جمعیتی حدود 30 میلیون نفر از ظرفیت حداکثر 700 مگاوات برق برخوردار است که ارتقای آن می تواند فرصتی برای شرکت های فعال ایرانی در این حوزه باشد و نظیر چنین فرصت هایی در عراق 30 میلیون نفری ، ترکیه و دیگر همسایگان ایران نیز وجود دارد.
وی تصریح کرد: تولید همزمان آب و برق، زیرساخت هر برنامه توسعه است و با وجود هزاران کیلومتر مرز آبی به ویژه در جنوب کشور می توان انتظار داشت باتوجه به این مهم ، توسعه مناسبی در کشور تحقق یابد.
به گفته علی آبادی ، صنعت برق می تواند با استفاده از ظرفیت های صنعتی و علمی خود پیشتاز دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور باشد.
به گزارش پانا قرار است ششمین همایش صنعت نیروگاه های حرارتی (گازی، سیکل ترکیبی و بخاری) روزهای 29 و 30 دی ماه جاری با هدف ارتقای دانش و تخصص در حوزه صنعت نیروگاه های حرارتی برگزار شود .
وی تصریح کرد:عمده اهداف این همایش ، اقتصاد صنعت نیروگاه های حرارتی، تبادل نظر درخصوص مسایل فنی و شرایط این صنعت در دوران پسا برجام است.
پیش بینی شده از مجموع 200 مقاله دریافتی برای این همایش ،به ترتیب تعداد 57 ، 19 و 23 مقاله به شکل شفاهی ، پوستر و چاپی ارائه شود.
قرار است دو میزگرد علمی و تخصصی با عنوان های « راهبرد صنایع نیروگاهی در دوران پساتحریم » و « آب شیرین کن های نیروگاهی » در این همایش برگزار شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]