تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869259655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش فاصله ایران و قطر در برداشت از پارس‌جنوبی


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: افزایش۲.۶ میلیارد دلاری درآمد گازی؛ کاهش فاصله ایران و قطر در برداشت از پارس‌جنوبی
کاهش فاصله ایران و قطر در برداشت از پارس‌جنوبی

مدیرعامل نفت و گاز پارس از کاهش فاصله ایران با قطر در برداشت گاز پارس جنوبی خبر داد و گفت: با بهره برداری از فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی سالانه ۲.۶ میلیارد دلار درآمد نصیب کشور می‌شود. به گزارش ایلنا ، علی اکبر شعبانپور درباره برنامه های جدید توسعه پارس جنوبی، گفت: هم‌ اکنون تولید گاز ایران از پارس جنوبی به ٤٢٠ میلیون مترمکعب در روز رسیده است. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اعلام اینکه در شرایط فعلی قطر حدود ۶۵۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی از میدان پارس جنوبیبرداشت می کند، تصریح کرد: سال گذشته قطر حدود ٢,٥ برابر ایران از این میدان مشترک گازی برداشت می‌کرد که با راه‌اندازی ٦ فاز جدید در دولت یازدهم شاهد کم شدن این فاصله و رسیدن ایران به کاهش ١.٥ برابری فاصله با آنها هستیم. این مقام مسئول با یادآوری بر اینکه اسفند ماه سال گذشته فاز ١٢ پارس جنوبی معادل سه فاز استاندارد در مدار بهره‌برداری قرار گرفت، بیان کرد: در سال جاری هم فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی راه اندازی شد و پیش بینی می شود تا پایان سال‌جاری امکان بهره برداری کامل از فاز ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی فراهم شود. وی با اشاره به اجرای فازهای ١٥ و ١٦ در شرائط تحریم و رکود اقتصادی، بیان کرد: با توجه به تشدید تحریم‌ها از ورود کمپرسورهایی که خریداری شده بود، به سایت فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوی جلوگیری شد؛ با این حال با همکاری تیم کارفرما و پیمانکاران توانستیم با طراحی جدیدی که انجام دادیم نخستین ردیف شیرین سازی پالایشگاه را ١٧ آذرماه ٩٢ وارد مدار کنیم که دستاورد بزرگی به شمار می آید. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس هزینه اجرای فازهای ١٥ و ١٦ را در ابتدای عقد قرارداد (دی ماه ١٣٨٥) ٢,٩٩ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: با بازنگری در اجرای طرح، این هزینه به ٥.٥ میلیارد دلار افزایش یافت که این افزایش هزینه هم به دلیل تحریم‌ها و بالا رفتن هزینه های خرید و تامین قطعات بوده است. شعبانپور با اشاره به رکوردهایی که در بخش دریایی این پروژه گازی به ثبت رسید، یادآور شد: احجام فعالیت هایی که در دریا انجام شده و کاری که پیمانکاران ایرانی در بخش دریا انجام داده‌اند، حاکی از توانمندی مهندسان کشور در اجرای عملیات در خلیج فارس است. وی همچنین حجم تاسیسات به کار رفته در این فازها را حدود ١٣٠ هزار تن اعلام کرد و ادامه داد: ١٤٩ میلیون نفر ساعت از ابتدای اجرای این پروژه در آن کار شده است. مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با اشاره به اجرای هشت فاز دیگر در پارس جنوبی، گفت: از دو سال گذشته تاکنون شاهد بهره‌برداری از ٦ فاز پارس جنوبی بوده‌ایم که به این ترتیب هم اکنون ١٦ فاز پارس جنوبی در مدار تولید قرار دارد. این مقام مسئول میزان درآمدزایی حاصل از اجرای فازهای ١٥ و ١٦ را از با احتساب نفت ٤٠ دلاری و گاز ٢٠ سنتی سالانه ٢,٦ میلیارد دلار و معادل یک درصد تولید ناخالص ملی اعلام و خاطرنشان کرد: در مدت زمان کمتر از دوسال شاهد بازگشت سرمایه این طرح خواهیم بود. بر اساس این گزارش ، هدف‌ از طرح توسعه‌ فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی، تولید روزانه‌ ٥٦,٦ میلیون‌ مترمکعب‌ گاز طبیعی، ٧٥ هزار بشکه‌ میعانات‌ گازی، ٤٠٠ تن‌ گوگرد و تولید سالانه‌ ١.٠٥ میلیون‌ تن‌ گاز مایع "LPG" (پروپان و بوتان) و یک میلیون‌ تن‌ اتان‌ برای تامین‌ خوراک‌ واحدهای‌ پتروشیمی‌ است؛ با افتتاح این فازها پس از ٩ سال، روزانه ٢٠ میلیون دلار به درآمد ارزی کشور اضافه می شود.



۱۳۹۴/۱۰/۲۴ ۱۱:۱۶:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن