واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: کسی که به نام هاشمی وام میلیاردی گرفت!
اسناد رانتخواری مؤسسهای که خبرگزاری تسنیم مدعی شده متعلق به هاشمی رفسنجانی و خانوادهاش است، پای فردی با گذشتهای عجیب و غریب با توانمندیهای متعدد را به میان کشیده است.
به گزارش نامه نیوز،«شرق» با این مقدمه ادامه داد: فردی با چندین شناسنامه (به گفته کیهان) که از یکسو با محمدرضا رحیمی، معاوناول محمود احمدینژاد - که هماکنون در زندان به سر میبرد - و خاوری مدیرعامل فراری بانک ملی، رابطه دارد و از سوی دیگر خودش را نماینده محسن رضایی معرفی میکند و علیه اصلاحطلبان حرف میزند ولی وقتی منافعش حکم کند، با چرخش ١٨٠ درجهای میتواند خودش را اصلاحطلب هم جا بزند و روزنامه مدعی اصلاحطلبی منتشر کند، با مؤسسهای با نام هاشمی رفسنجانی کلاهبرداری کند اما بعد در گفتوگو با خبرگزاری فارس علیه هاشمی موضع بگیرد. مرد هزارچهره دوره هفتم و هشتم و نهم انتخابات مجلس از ساوه و زرندیه نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی بوده - که البته شواری نگهبان صلاحیتش را رد کرد - و امسال هم قصد ورود به مجلس را دارد!
خبرگزاری تسنیم در گزارشی مدعی شده بود که مؤسسه موسوم به «تنظیم، حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله هاشمی رفسنجانی» در سال ٨٦ وام ٥,٢ میلیارد تومانی از بانک ملی گرفته و هنوز پس نداده است. خبرگزاری تسنیم بخشی از اسناد مورد ادعای خود را هم منتشر کرده بود. در سند منتشرشده از سوی تسنیم، وامگیرنده فردی با نام اختصاری «م.م.ا» معرفی شده است. هم بانک ملی، هم دفتر هاشمی رفسنجانی و هم محسن هاشمی در تکذیبیههایی جداگانه، هرگونه ارتباط بین این مؤسسه، مؤسسان و اقداماتشان را با هاشمی تکذیب کردهاند. دفتر هاشمی حتی اعلام کرد علیه خبرگزاری تسنیم و رسانههای همسو به علت نشر اکاذیب، افترا و جعل شکایت میکند. بانک هم اقدام انجامشده را مجرمانه و متقلبانه خوانده و گفته اقدامات قضایی لازم در راستای آن انجام خواهد شد.
تکذیبیه بانک ملی
بانک ملی ٢١ دی در اطلاعیهای پرداخت وام میلیاردی به شخص «هاشمی رفسنجانی» را تکذیب کرد. در این تکذیبیه آمده است: «به حکایت پاسخ استعلام واصله از اداره ثبت شرکتها و مؤسسات تجاری و مدارک مضبوط در سوابق اعتباری بانک ملی و تکذیبیه ارسالی دفتر نشر معارف انقلاب، مؤسسه تنظیم و حفظ و نشر آثار آیتالله هاشمی رفسنجانی بدون تجویز و اعلام موافقت آیتالله هاشمی رفسنجانی تأسیس و ایشان و منسوبین ایشان از عداد مؤسسین یا مدیران مؤسسه مذکور نبوده و فاقد هر گونه تعرفه و تعهدی در خصوص تسهیلات بانکی پرداختشده به مؤسسه موصوف میباشند. لذا خلاء یا نقص مقررات موضوعه، امکان تأسیس چنین مؤسسهای را فراهم آورده است. تسهیلات بانک در سال ١٣٨٦ بنا به درخواست مؤسسه مذکور به خود مؤسسه پرداخت شده است. ضمنا اقدامات قضایی و اجرایی مقتضی در راستای وصول مطالبات از مؤسسه مذکور در حال پیگیری میباشد. با عنایت به اعلام دفتر انحصاری نشر آثار آیتالله هاشمی رفسنجانی (دفتر نشر معارف انقلاب) مبنی بر رد انتساب مؤسسه تنظیم حفظ و نشر آیتالله هاشمی رفسنجانی و صرفا استعمال غیرمجاز از نام ایشان، در صورت انطباق اعمال مؤسسین و مدیران مؤسسه موصوف با عناوین مجرمانه و اعمال متقلبانه، اقدامات قضایی مضاعف در این خصوص نیز پیگیری خواهد شد».
دفتر هاشمی در دو تکذیبیه در واکنش به گزارش تسنیم نوشت: «در آستانه انتخابات مجلس خبرگان، جریان تخریبی علیه آیتالله هاشمی رفسنجانی، پس از آنکه از اقدامات قبلی خود در تخریب ایشان نتیجه معکوس گرفت، در تازهترین اقدام، به جعل روی آورده و مدعی شده: دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله هاشمی، اقدام به معرفی فردی برای دریافت میلیاردی و وام مذکور را با آن فرد تقسیم نموده است! در حالیکه چنین موضوعی بهطور مطلق بیاساس بوده، نه فردی معرفی شده و نه این دفتر وامی را دریافت کرده است. متأسفانه ضعف فکری تخریبگران در حدی است که بدون آگاهی از اینکه دفتری به این نام وجود خارجی ندارد، اقدام به جعل مطلب علیه آیتالله هاشمی رفسنجانی کردهاند. این دفتر جهت آگاهی افکار عمومی اعلام مینماید، آثار آیتالله هاشمی رفسنجانی شامل خاطرات، خطبههای نماز جمعه و ... توسط «دفتر نشر معارف انقلاب» تدوین و منتشر میگردد و جعل عنوان «دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله هاشمی رفسنجانی» علاوه بر آنکه پیامد حقوقی دارد، موجب وهن تخریبگران در انجام اقدامات ناجوانمردانه خود میشود و قطعا جاعلان مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت. دفتر آیتالله هاشمی رفسنجانی و کلیه مراکز و سازمانهای منسوب به ایشان، هیچ شخص حقیقی و حقوقی را جهت دریافت وام به سیستم بانکی معرفی نکردهاند».
در تکذیبه دوم هم آمده بود که «مسئولان دولت گذشته در بانک ملی و اداره ثبت شرکتها و سایر نهادها باید پاسخگو بوده و تحت پیگرد قرار بگیرند».
براساس آگهی روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران که تسنیم هم آن را منتشر کرده است، شرکت مؤسسه تنظیم حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله هاشمی رفسنجانی در مهرماه ٧٦ تأسیس میشود. بنیاد مردم به نمایندگی «م.م.ا» با عنوان رئیس هیأتمدیره و «م.م.ا» بهعنوان رئیس هیأت مؤسس آن اعلام شده بودند. برای همین فرد در سال ٨٨ نامهای از دفتر معاوناول احمدینژاد خطاب به خاوری مدیرعامل بانک ملی صادر شده است که در آن درخواست بازپرداخت تسهیلات در ٤٨ قسط، بدون پیشپرداخت و با بخشودگی جریمه دیرکرد میشود. در انتهای این نامه آمده است که «براساس دستور جناب آقای دکتر رحیمی، معاون اول محترم رئیسجمهور جهت اقدام لازم ارسال شود».
«م.م.ا» کیست؟
رد پای «م.م.ا» را میتوان خیلی جاها پیدا کرد. او همه جا هست و همهجور اظهارنظری هم میکند. اردیبهشت ٨٨ با عنوان مشاور سیاسی محسن رضایی با سایت «فردا» مصاحبه میکند و رضایی را کاندیدایی برنامهمحور میخواند. شهریور ٨٨ تحت عنوان مشاور محسن رضایی و دبیرشورای برنامهریزی با روزنامه «خبر» مصاحبه کرده و از بیلان مالی ستاد خبر میدهد.
اردیبهشت ٩٢ هم در گفتوگو با فارس، سفرهای احمدینژاد را از برکات جمهوری اسلامی دانسته و گفته بود که هاشمی توانایی رئیسجمهورسازی ندارد چون مهرههای مورد نظرش با یک انگشت دست احمدینژاد و طیف او هم نمیتوانند مقابله کنند و اینکه روحانی نسخه کوچکشده هاشمی است. ٢١ اسفند ٨٧ هم باز در گفتوگو با فارس علیه جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و حجاریان و عباس عبدی مصاحبه میکند. همین آدم مدتی هم وارد حوزه رسانه میشود. روزنامه «فرهنگ آشتی» و «مغرب» را منتشر میکند. اولی را در شرایطی منتشر میکند که خود را نماینده محسن رضایی معرفی کرده بود ولی دومی را با ظاهری اصلاحطلبانه منتشر میکند که البته بعد از چند شماره و بعد از انتشار دستخط خاتمی، توقیف میشود.
روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «پشت پرده سه هزار و ۴۱۷ تیتر سیاه» در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ درباره این فرد نوشته بود: «م.م.ا» که اکنون خود را رئیس شورای سیاستگذاری روزنامه «فرهنگ آشتی» معرفی میکند، با چندین شناسنامه متفاوت، همچنین استفاده از شگردهای پیچیده «فریب و کلاهبرداری جعل عنوان» در میان شخصیتها و محافل سیاسی و فرهنگی نفوذ کرده و از رهگذر عملیات فریب، هر بار با حذف بخشی از نام و یا فامیل خود و به عبارتی «جعل هویت» برخی سازمانها و شخصیتهای حقوقی و حقیقی را فریب داده است. عبدالله عبدوس مدیرمسئول پیشین این روزنامه در پاسخ به کیهان نوشت: «نامبرده در اوایل سال جاری با معرفی خود به عنوان نماینده آقای محسن رضایی اعلام کرد که قصد خرید امتیاز روزنامه «فرهنگ آشتی» را دارد و پیشنهاداتی ارائه کرد که پس از بررسی این پیشنهادات و با توجه به مشکلات و تنگناهای بیش از حد مالی، تصمیم بر این شد که امتیاز روزنامه واگذار شود». او در ادامه ضمن شرح ماجراهای مختلف نوشته بود که این فرد به شیوهای نامشروع و کلاهبردارانه اکنون روزنامه فرهنگ آشتی را منتشر میکند و بیش از آنکه به احقاق حق صاحبان روزنامه اقدام کند، تمامی آن را به عنوان ملک خود در اختیار گرفته است. مواضع و شیوه اداره روزنامه فرهنگ آشتی هرگز مورد تأیید بنده به عنوان مدیرمسئول نبود. منافع شخصی این فرد از همان ابتدا با در اختیار گرفتن روزنامهای که قرار بود نام محسن رضایی و اهداف انتخاباتی او را یدک بکشد به همه چیز اولویت داشت؛ بهعنوانمثال چند روز پس از واگذارشدن امتیاز روزنامه و اینکه مشخص شد آقای رضایی، این فرد را بهعنوان رئیس ستادش قبول ندارد و دکتر دانشجعفری را به سمت ریاست ستاد انتخاباتیاش منصوب کرد، ناگهان مواضع این فرد در چرخشی عجیب علیه ستاد آقای رضایی و شخص دانشجعفری تغییر کرد».
بعد از توقیف روزنامه مغرب در سال ٩١، مرد هزار چهره به اتهام مالی بازداشت شد و بعد از آزادی هشدار داد که چنانچه هاشمی رفتار خود را اصلاح نکند، ناگفتههایی که از وی دارد منتشر خواهد کرد! سال گذشته، در اتفاقی عجیب، برادرش خبر از ناپدیدشدنش داد. ایلنا به نقل از او نوشت: «حوالی روز پنجشنبه ۱۵ خردادماه خودروی برادرم در جاده مشهد به کلات پس از تعقیب توسط دو خودروی شاسیبلند دچار حادثه شده اما هیچگونه اثری از برادرم در ماشین یافت نشد و وی به طرز مشکوکی ناپدید میشود. پس از گذشت دو هفته، دیروز کارآگاهان پلیس آگاهی تهران مدعی شدند برادرم در اختیار نیروهای امنیتی است».
سخنگوی قوه قضائیه تیرماه سال گذشته درباره ناپدیدشدن این شخص گفت: من امروز این موضوع را شنیدم و اطلاعی ندارم، پرسوجو میکنم و در این خصوص اطلاعرسانی میکنم. محسنیاژهای بعدا درباره او گفت: «ایشان بازداشت نشده، تصادف کرده و به بیمارستان منتقل شده بودند».
۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]