واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رایزنی اصلاحطلبان با مديران صدا و سيما
کد خبر: ۵۶۰۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۴ - 12 January 2016
حسين كمالي، دبيركل حزب اسلامي كار در شورايعالي سياستگذاري اصلاحطلبان مسووليت كارگروه سياستگذاري و راهبردها را به عهده دارد. او روز گذشته طي گفتوگويي با ايلنا به طرح دغدغهها و برنامههاي اصلاحطلبان براي ورود به مجلس پرداخت:
*در حال حاضر جناح راست سه شاخه است و اصلاحطلبان هيچوقت در تمام تاريخ به اندازه امروز متمركز و با هم همراه نبودهاند. مردم الان ميبينند كه اصلاحطلبان يكپارچهاند. شورايعالي سياستگذاري همه را دور هم جمع كرده است. در صورتيكه در اصولگرايان اين اتفاق نيفتاده و بين آنها اختلاف است. البته ما اميدواريم كه آنها هم به اتحاد برسند و همه براساس برنامههايي كه ارايه ميدهند با هم رقابت كنند. ما به اين فكر نيستيم كه براي موفقيت از تفرقه طرف مقابل استفاده كنيم. ما موفقيتمان را در برنامهاي كه ارايه ميدهيم، ميبينيم. اين سياستها سخيف و براي گروههاي دونپايه است. ما ميخواهيم برنامهها در يك رقابت قرار بگيرند و جامعه حق انتخاب داشته باشد. توسعه انساني يعني حق انتخاب بهتر و بيشتر.
*بايد ابزار، وسايل و امكاناتي كه متعلق به بيتالمال است و در اختيار كانديداها و جريانات سياسي قرار ميگيرد به شكل منصفانه و عادلانه تقسيم شود تا همه بتوانند به ميزان مناسبي از اين امكانات بهرهمند شوند. اينكه يك گروه امكانات را متعلق به خودش فرض و بقيه را محروم كند پسنديده نيست و اثرات مثبتي در افزايش مشاركت سياسي و اجتماعي ندارد. صداوسيما عمدهترين ابزاري است كه ميتواند در اين رابطه موثر واقع شود اما متاسفانه مديران اين رسانه اين رسالت را ناديده گرفته و گاه احساس ميشود در مقام رسانه ملي اما به عنوان سخنگوي يك جمع خاص وارد گفتوگو شده و اين كار را هم به شكل ناشايستي انجام ميدهند.
براساس آنچه در قانون اساسي تصويب شده صداوسيما دولتي است و بخش خصوصي و ساير بخشها اجازه تاسيس شبكهاي را ندارند. زمانيكه رسانهاي بايد نقش ملي ايفا كند اگر وظايف بخشي و جناحي براي خودش قائل شود كار را مشكل ميكند. همانطور كه ما معتقديم نهادهايي مثل شوراي نگهبان و قوه قضاييه بايد در جايگاه پدري قرار بگيرند و وارد بحثهاي جناحي و گروهي نشوند؛ از صداوسيما هم به تبعيت از همان مجموعه همين خواسته را داريم كه وارد بحثهاي بخشي و سياسي و موضعگيريها نشود.
*شوراي سياستگذاري اصلاحطلبان داراي سه كارگروه است. كارگروه استانها كه بر انتخابات نظارت دارد، كارگروه سياستگذاري و برنامهريزي كه سياستها و برنامهها را مشخص ميكند و يك كارگروه تعامل و رايزني كه وظيفه تغيير رويه صداوسيما برعهده اين كارگروه است و مسووليت اين كارگروه و تعامل با صداوسيما به عهده حجتالاسلام رهامي گذاشته شده و قرار است با مسوولان صداوسيما گفتوگوها و نشستهايي را آغاز كنند و از آنها بخواهند مناسبترين روش را در انتخابات در پيش بگيرند كه نهايتا با مشاركت حداكثري كه موجب افزايش امنيت و وحدت ملي شود مواجه شويم.
*انتخابات را همه شكل ميتوان برگزار كرد. مسابقه با تك اسب براي هيچكس جذاب و جالب نيست و سواري كه يك نفره تاخت ميكند بالاخره خسته ميشود. جامعه به فضايي نشاط آفرين، شورانگيز و رقابت انديشهها نياز دارد كه برگزاري انتخاباتي با حضور و مشاركت همه افراد و بالا بودن گستره انتخاب ميتواند فضاي شادابي را موجب شود. زمانيكه زمينه حضور نمايندگان افكار مختلف جامعه در صحنه انتخابات فراهم ميشود در حقيقت زمينه وحدت ملي و مشاركت ملي را فراهم ميكند. زمانيكه در انتخابات مشاركت افزايش پيدا ميكند يعني بازي حاكميت به رسميت شناخته شده و اين موضوع امنيت ملي را افزايش ميدهد. اين اتفاق قبل از هركس براي حاكميت ارزشمند است. بنابراين اگر بخواهيم از زاويه منافع مردم نگاه كنيم مشاركت حداكثري به نفع مردم است. اگر از زاويه نظام هم نگاه كنيم به نفع نظام است. اگر از زاويه مديران نگاه كنيم بازهم به نفع مديران است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]