تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868177251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تامین اجتماعی: ادعاهای مرتضوی کذب است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تامین اجتماعی: ادعاهای مرتضوی کذب است
کد خبر: ۵۶۰۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶ - 11 January 2016


مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به اظهارات اخیر سعید مرتضوی و ادعاهای وی در نامه 20 صفحه‌ای پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، دکترسیدتقی نوربخش اظهار داشت: آقای مرتضوی بر اساس قانون از مناصب قبلی و دولتی خود برکنار شده و بطور طبیعی فرصت کافی برای نامه‌نگاری داشته و می‌توانند هرچه بخواهند بگویند و بنویسند ولی بنده در سازمان تأمین اجتماعی اولویت مهمتری برای خدمت به بیمه شدگان و اجرای امور سازمان دارم و حقیقتاً خیلی فرصت ندارم که هر بار به ادعاهای کذب ایشان پاسخ بدهم.

وی افزود:‌ با توجه به حاشیه سازی‌های اخیر آقای مرتضوی، برای رفع شبهات و حفظ منافع سازمان تأمین اجتماعی و مصالح بیمه شدگان و بازنشستگان، مدیران سازمان در زمان مقتضی به ادعاهای کذب ایشان در خصوص چگونگی خرید سهام ذوب آهن، عدم صدور کیفرخواست و همین طور نحوه معامله با بابک زنجانی و اجرای مصوبات دولت قبل در رابطه با پرداخت به داروخانه‌ها پاسخ خواهند داد.

وی با تأکید بر اعتماد و اعتقاد خود به دستگاه قضایی کشور اظهار داشت: ما در سازمان تأمین اجتماعی تنها به دنبال اجرای عدالت و صیانت از حقوق بیمه شدگان و بازنشستگان هستیم و علیرغم ادعای ایشان مبنی بر صادر شدن قرار منع تعقیب در مورد پرونده بابک زنجانی، این پرونده را تا حصول نتیجه نهایی و اجرای عدالت دنبال می‌کنیم. در همین رابطه از هفته گذشته تیم حقوقی سازمان تأمین اجتماعی را نیز تقویت کرده‌ایم تا از منافع بیمه شدگان سازمان دفاع بهتر و قوی تری صورت گیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین از ارسال نامه به رئیس قوه قضائیه برای تسریع در رسیدگی به پرونده سعید مرتضوی خبر داد و گفت: اخیراً نامه‌ای به آیت الله لاریجانی ریاست قوه قضائیه نوشته و از ایشان درخواست کرده‌ام که بر اساس ماده 107 قانون تأمین اجتماعی و قانون تحقیق و تفحص که بر رسیدگی خارج از نوبت به پرونده‌های قضایی سازمان تأکید دارد، پرونده وی نیز سریع‌تر بررسی شود.

دکتر نوربخش اظهار داشت: در یک مورد در ارتباط با سهام ذوب آهن عرض کنم که علیرغم مسائل مطرح شده از سوی ایشان که 2000 میلیارد تومان بابت رد دین دولت به سازمان داده شده است، این موضوع کذب است و در حال حاضر سازمان در حال بازپرداخت بدهی‌های مربوط به خرید سهام این شرکت در زمان مدیریت وی است.

دکتر نوربخش گفت: طی دو سال گذشته سعی ما بر این بود که ضمن پیگیری روال قانونی و تلاش برای استیفای حقوق سازمان، از وارد شدن به فضاهای سیاسی و رسانه‌ای در رابطه با پرونده مدیرعامل سابق سازمان پرهیز کنیم اما کماکان در روزها و هفته‌های اخیر شاهد قوت گرفتن جنجال آفرینی و اقدامات تخریبی وی برعلیه سازمان تأمین اجتماعی هستیم.

وی ادامه داد: مسئولان سازمان تأمین اجتماعی برای روشنگری و مشخص شدن حقیقت و همچنین ماندگاری در تاریخ جواب ایشان را در حد ضرورت خواهند داد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ضمن اظهار تأسف از تخلفات صورت گرفته در دوره گذشته بر اساس کیفرخواست دادستان و تحقیق و تفحص، گفت: در دوره مدیریت ایشان مسائل اقتصادی فراوانی برای سازمان ایجاد شده و به اعتبار سازمان به عنوان یک سازمان بیمه گر اجتماعی خدشه وارد شده است.

دکتر نوربخش گفت: اینکه مدیرعامل بزرگترین سازمان بیمه گر اجتماعی کشور در اتاق خود دوربین مخفی کار گذاشته و از یک ارباب رجوع! فیلم مخفی گرفته و این فیلم توسط رئیس دولت وقت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به نمایش گذاشته شود، چه معنایی دارد؟

وی ادامه داد: بدیهی است با فرآیندهایی از این دست اعتماد میان سازمان و شرکای اجتماعی‌اش مخدوش می‌گردد که خسارت این قبیل اقدامات قابل جبران نیست.

براساس گزارش سایت سازمان تامین اجتماعی، نوربخش در خاتمه با تأکید بر اینکه عواقب ضربه زدن به اعتماد میان سازمان و بیمه شدگان و مستمری بگیران، بسیار بیشتر از مسائل اقتصادی مطرح شده است، گفت: مهمترین تولیدیک سازمان بیمه گر امنیت اجتماعی است و در دوره تصدی ایشان علاوه بر موارد فوق الذکر اتفاقاتی روی داد که امنیت اجتماعی را به چالش کشید.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن