واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: زلزله مدیریتی در بانک قرض الحسنه مهر ایران همچنان ادامه دارد؛پس لرزه های این زلزله آخرین بار دامن"مهدی راسخی" رئیس اداره بازرسی وحسابرسی این بانک را گرفته بود.
به گزارش تراز ،زلزله مدیریتی در بانک قرض الحسنه مهر ایران همچنان ادامه دارد؛پس لرزه های این زلزله آخرین بار دامن"مهدی راسخی" رئیس اداره بازرسی وحسابرسی این بانک را گرفته بود.
به گزارش خبرنگار تراز سیامک دولتی مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با نشان دادن کارت قرمز مهدی راسخی را از مستطیل سبز بانک مورد اشاره اخراج و بجای او،به منوچهر امینی برای تکیه زدن بر کرسی ریاست اداره بازرسی وحسابرسی این بانک کارت سبز نشان داد.
تا اینجای کار،این بیست و یکمین تغییر وتحول مدیریتی بوده که طوفان آن از ماهها قبل تردرساختمان مرکزی این بانک وزیدن گرفته است.
پیش از این، حسن بیک محمدلو و محمود پیرهادی به عنوان مشاوران مدیرعامل،سلیمان توکلی به عنوان مدیر امورشعب استانها، امید یونسی به عنوان مشاورو رئیس اداره حوزه مدیریت ،اکبر ترکیان به عنوان رئیس اداره حسابرسی وبودجه و فلاح حیدری به عنوان رئیس اداره روابط عمومی و بازاریابی منصوب شده بوده اند.
دولتی،همچنین،محمد سعید پور طولابی،رضا قربی، محمد رضا اخوان بیطرف و علیرضا اقدامی را درمسئولیت هایی چون اداره حراست، اداره پشتیبانی، اداره اعتبارات و سازمان و برنامه ریزی منصوب شدکرد اما این انتصاب ها فقط به همین عده ختم نشد و با صدور احکام چداگانه دیگر"مرتضی بهاروند" را به سمت مدیریت شعب لرستان،سیدسعید هاشمی نژادرا به مدیریت شعب کرمان،علی اصغر عدالتی اسماعیل زاده را به سمت مدیریت شعب خراسان رضوی، غلامرضا مختاری را به سمت ریاست شعب استان فارس، عظیم حسین آبادی را به سمت مدیریت شعب استان مرکزی، سید مهدی طلوعی را برای مدیریت شعب گیلان، الماس مجیدی را برای مدیریت شعب کهکیلویه وبویر احمد، رحمان تقوی را به سمت مدیریت شعب گلستان،کرامت الله مصطفی پور را به سمت مدیریت شعب هرمزگان و محمد حسین نعمتی را به سمت مدیریت شعب یزد منصوب کرده بود.
بانک قرض الحسنه مهر ایران با 540 شعبه در سراسر کشوریک بانک دولتی بوده که با سرمایه اسمی اولیه 15 هزار میلیارد ریال و با مشارکت ده بانک بزرگ کشور در سال 1386 راه اندازی شده که سهامداران آن شامل 4 بانک مشمول اصل 44 یعنی صادرات، ملت، تجارت و رفاه کارگران بوده که براین لیست باید نام 6 بانک دولتی یعنی ملی،سپه، صنعت ومعدن، توسعه صادرات،کشاورزی و مسکن را نیز افزود.
درحال حاضر سرمایه واقعی این بانک در محدوده 8200 میلیارد ریال بوده که گویا،سهامداران آن باید تا پایان سال جاری 6800 میلیارد ریال باقیمانده را تکمیل کنند.
موضوعی که با توجه به دست اندازهای پیش روی بانک های سهامدار،ارایه تسهیلات قرض الحسنه توسط آن بانک ها و در عین حال کم بازده بودن آن در شرایط کنونی با توجه به رکود اقتصادی، انگیزه چندانی را نزد آنها برای تحقق این امردستکم تا پایان سال جاری نگذارده است.
باید دید سیامک دولتی،تاکجا،بجای بازکردن گره های پیش روی بانک متبوع، به جابجایی مدیران مستقر در این بانک تاکید خواهد ورزید.
جالبتر اینکه خود او نیزدر16 فروردین ماه سالجاری برکرسی ریاست این بانک تکیه زده و در این مدت نه چندان زیاد،داس دولتی 21 مدیررا درو کرده است.
زمانبندی انتشار: 21 دى 1394 - 10:57
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]