تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند عزوجل مى فرمايد: هيچ مخلوقى نيست كه به غير من پناه ببرد، مگر اين كه دستش را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816193839




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فقیرترین کشورهای آسیا در سال 2015


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فقیرترین کشورهای آسیا در سال 2015
آسیا بزرگترین و پرجمعیت‌ترین قاره دنیاست؛ در حالی که قطر، ثروتمندترین کشور دنیا در این قاره قرار دارد، بسیاری از کشورهای آسیایی در فقر مطلق به سر می‌برند و مردم آن در رده فقیرترین مردمان جهان قرار دارند.
به گزارش نامه نیوز، اقتصاد نیوز نوشت: گاهی اجمالی به فقیرترین کشورهای آسیا با توجه به برآورد سرانه تولیدناخالص داخلی (بر اساس شاخص برابری قدرت خرید) آنها انداخته است. بر این اساس، فهرست 15 کشور فقیر آسیا عبارت است از: 15. اندونزیسرانه GDP معادل 5214 دلاراندونزی یک کشور در حال توسعه است. با این وجود رشد اقتصادی ثابت این کشور منجر به کاهش تدریجی فقر کلی در این کشور شده است. فرصت‌های زیادی برای رشد در اندونزی وجود دارد.

14. فیلیپین سرانه GDP معادل 4682 دلارفقر همچنان به عنوان یک مشکل اجتماعی بحرانی در فیلیپین باقی مانده است. بیش از 25 درصد از جمعیت این کشور زیر خط فقر قرار دارند. رشد جمعیتی مدیریت‌نشده یکی از اصلی‌ترین دلایل فقر در فیلیپین محسوب می‌شود.


13. هندوستان سرانه GDP معادل 4307 دلارفقر در سراسر هند، بزرگترین کشور دموکرات دنیا وجود دارد. در واقع فقر در هند واقعیتی تاریخی است. با این وجود، بعد از سال 1991، نوآوری‌های موجود در سلامت غذایی و رشد اقتصادی سریع باعث کم شدن فقر در هندوستان شده است.

12. ازبکستان سرانه GDP معادل 4038 دلارازبکستان یک کشور ثروتمند با مردمانی فقیر است. این کشور در نظر دارد تا به یک کشور بازار محور تبدیل شود.

 11. ویتنام سرانه GDP معادل 4001 دلارویتنام یک کشور در حال توسعه تلقی می‌شود. سوءتغذیه و فقر در این کشور برای مدت زیادی وجود داشته است. با این حال، رشد اقتصادی بالای ویتنام در اولین دهه قرن حاضر باعث کاهش چشمگیر فقر در این کشور شده است.

10. پاکستان سرانه GDP معادل 3144 دلارمطابق با شاخص توسعه انسانی، 60.3 درصد از مردم پاکستان با کمتر از 2 دلار در روز زندگی می‌کنند. توزیع ثروت در پاکستان به شدت نامتاوزن بوده است. قشر مرفه 10 درصدی جمعیت این کشور 27.6 درصد درآمد و قشر فقیر 10 درصدی 4.1 درصد درآمد را از آن خود کرده‌اند.

 9. لائوس سرانه GDP معادل 3100 دلاربیش از یک سوم از جمعیت لائوس زیر خط جهانی 1.25 دلار در روز زندگی می‌کنند. با وجود این که لائوس از رشد اقتصادی سریع بهره می‌برد، همه اقشار جامعه این مزایا را احساس نمی‌کنند.

8. قرقیزستان سرانه GDP معادل 2380 دلارفقر و سوءتغذیه مهمترین معضلات این کشور استقلال یافته از شوروی سابق است. تقریبا نیمی از جمعیت قرقیزستان زیر خط فقر به سر می‌برند. بسیاری از اوقات بحران گرسنگی در این کشور به وسیله بلاهای طبیعی شدت می‌گیرد.

7. تاجیکستان سرانه GDP معادل 2373 دلارنزدیک به 50 درصد جمعیت تاجیکستان فقیر هستند. اقتصاد این کشور بعد از جنگ داخلی هرگز بهبود نیافته است. فقر در سراسر تاجیکستان گسترده است. وقوع حوادث طبیعی تنها به مشکلات می‌افزاید.

6. یمن سرانه GDP معادل 2351 دلاریمن کمترین مقدار شاخص توسعه انسانی را در میان کشورهای عربی به خود اختصاص داده است. بیش از 45 درصد از جمعیت یمن در فقر مطلق به سر می‌برند. برنامه‌های بسیاری برای بالابردن استاندارد زندگی مردم در حال اجراست ولی اکثر آنها برای برطرف کردن نیازهای مردم کافی نیستند.  

5. نپال سرانه GDP  معادل 2310 دلارنپال همچنان در حال مبارزه برای غلبه بر میراث 10 ساله قیام مائویست است. عدم ثبات سیاسی مهمترین دلیل فقر در نپال به شمار می‌آید.

4. پاپوا گینه نو سرانه GDP معادل 2283 دلارپاپو گینه نو کشوری غنی از منابع با درآمد پایین‌ است. در حدود 40 درصد از جمعیت کشور در فقر به سر می‌برند. کمبود فرصتهای شغلی رسمی برای جمعیت جوان جویای کار یکی از مهمترین دلایل فقر در این کشور قلمداد می‌شود. در حال حاضر این کشور اهداف توسعه هزاره سوم را دنبال نمی‌کند

 3. بنگلادش سرانه GDP معادل 2083 دلار جمعیت متمرکز بنگلادش با مشکلات بسیاری از قبیل،‌ عدم ثبات سیاسی، سیل، زیر ساخت ضعیف، عرضه نیروی ناکافی و فساد دست و پنجه نرم می‌کند.


2. میانمار سرانه GDP معادل 1711 دلارحکومت سلطنتی در جنوب شرق آسیا یکی از فقیرترین کشورهای دنیا به شمار می‌آید. اقتصاد این کشور به کشاورزی و صادرات وابسته است. سوءمدیریت اقتصادی یکی از اصلی‌ترین دلایل فقر در میانمار است.

1. افغانستان سرانه GDP معادل 1177 دلارجنگ در این کشور اثرات منفی بسیاری روی استاندارد زندگی مردم افغانستان وارد کرده است. حکومت پیچیده بین‌المللی و حمله شورشیان افغانستان را به فقیرترین کشور آسیا تبدیل کرده است. زنده‌ماندن در این کشور به عنوان اصلی‌ترین جنگ برای مردمانش (به ویژه زنان و کودکان) تلقی می‌شود. این کشور با چالش‌های اساسی نظیر کمبود تسهیلات بهداشت و درمان، زیرساخت‌های ضعیف، بهداشت زیر سطح استاندارد و کمبود آب پاک دست و پنجه نرم می‌کند.





۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن