تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802974654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاکایی: وزارت صنعت با طرح ستاره‌دار کردن خودروها در صدد است تا خودروسازان را تحت فشار قرار دهد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کاکایی: وزارت صنعت با طرح ستاره‌دار کردن خودروها در صدد است تا خودروسازان را تحت فشار قرار دهد
استاد دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت و یکی از کارشناسان صنعت خودرو کشورمان در گفتگوی ویژه خبری امشب به بررسی طرح ستاره‌دار کردن خودروها و این که این طرح چه تأثیری می‌تواند در تغییر کیفیت آن‌ها ایجاد کند پرداختند.

کاکایی: وزارت صنعت با طرح ستاره‌دار کردن خودروها در صدد است تا خودروسازان را تحت فشار قرار دهد
به گزارش خبرنگار سیاسی  باشگاه خبرنگاران جوان موضوع ارزیابی خودروها با ستاره با حضور امیرحسن کاکایی استاد دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت و فربد زاوه کارشناس صنعت خودرو در گفتگوی ویژه خبری امشب شنبه 19 دی ماه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


در ابتدای این برنامه امیرحسن کاکایی استاد دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به این سؤال که بر اساس طرح ستاره‌دار کردن خودروها 66 درصد خودروهای ما  یک ستاره دریافت می‌کنند و آیا این برای صنعت خودروسازی  ما که 50 سال قدمت دارد بد نیست اظهار داشت: هنوز اتفاق خاصی رخ نداده بلکه وزارت صنعت معدن و تجارت سعی کرده از دیدگاهی که در آن کلمه منفی به کار می‌بردیم به سمت یک کلمه کیفی برویم چون واقعیت این است که کیفیت درجه‌بندی دقیقی ندارد بلکه محدود است.


** مشکلی که در صنعت‌خودرو داریم نوسان کیفیت است


وی اضافه کرد: ستاره امتیاز کیفی را به کلیت تولید یک محصول می‌دهند و مشکلی که هم اکنون در کشور داریم این است که نوسان کیفیت ما خیلی بالا است به این معنا که خیلی وقت‌ها افرادی داریم که از کیفیت خودرو داخلی راضی هستند ولی متأسفانه  افرادی از کیفیت این خودروها راضی نیستند و اشکال این قضیه عدم تحت کنترل تولید کیفیت است و نه لزوماً خود کیفیت



استاد دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت یادآور شد: به دلیل اتفاقاتی که در سال‌های اخیر افتاده با سرمایه‌گذاری کمی که  روی نوسازی خطوط و همچنین نوآوری و ارائه محصولات جدید روبرو بودیم.


** وزارت صنعت با طرح ستاره‌دار کردن خودروها سعی دارد تا خودروسازان را ترغیب کند تا کیفیت خود را بالا ببرند


کاکایی با تاکید بر این که کیفیت یک مفهوم نسبی است ادامه داد: برخی از خودروهای ما باید بدون  ستاره باشند و باید قبول کنیم که یک سری خودروهایمان قدیمی شده و ما هر چقدر هم روی کیفیت آن‌ها کار کنیم نیاز فعلی جامعه را نمی‌تواند پاسخگو باشد علی‌القاعده وزارت صنعت به دنبال این است که به تدریج به خودروسازان فشار بیاورد و امیدوار باشد که با فشاری که از طریق امتیازدهی ایجاد می‌کند آن‌ها را ترغیب کند ضمن بالا بردن کیفیت در محصولات خود نیز نوآوری داشته باشند.



وی درباره این که آیا این طرح جدید می‌تواند تغییراتی را در کیفیت خودروها ایجاد کرد گفت: همیشه باید انتظار داشته باشیم که کیفیت خودروها بالا برود چرا که بدون کیفیت رقابت معنی ندارد ولی امتیازدهی صرفاً یک روشی است که یک سری امتیازها را نمایان سازد و عواملی چون سرمایه‌گذاری و فناوری هستند که باید در صنعت خودرو برای آن‌ها فکری داشته باشیم و بر این اساس است که ما می‌توانیم انتظار داشته باشیم تا جهشی را در صنعت خودروسازی‌مان شاهد باشیم.


در ادامه این بحث فربد زاوه کارشناس صنعت خودرو نیز در پاسخ به این سؤال که آیا با اجرای طرح ستاره‌دار کردن خودروها می‌توان انتظار داشت که کیفیت آن‌ها نیز بالا برود اظهار داشت: بحث امتیازدهی به خودروها بحث جدیدی نیست و ده پانزده سال است که در کشور شروع شده و صنعت خودرو از معدود آیتم‌هایی است که در سال‌های گذشته نسبت به آن شبیه بازارهای جهانی رفتار کرده‌ایم و سعی کرده‌ایم تا بر این اساس خدمات‌دهی و کیفیت تولیدات را ارزیابی کنیم.


وی با بیان این که گزارشات ارائه‌شده در حوزه کیفیت تولیدات و ارائه خدمات گزارشات قابل استنادی است گفت: علی‌رغم این موضوع این سؤال مطرح می‌شود که چه چیزی قرار است نتیجه این گزارشات شود چرا که ما اگر بخواهیم در بازار ایران به خودروهایمان ستاره بدهیم آیا نمره کیفی پایین منجر به این خواهد شد که مشتری حق انتخاب دیگری داشته باشد؟ لذا این تیپ گزارش‌ها بیشتر گزارش‌های اطلاعاتی انسانی هستند به این منظور که نشان دهند وضعیت خودروهای داخل در چه حالتی قرار دارد.



مهمان حاضر در برنامه گفت: امروز در بازار ما امکانات بسیار محدود است. تنوع امروز در این بازار در حال افزایش می باشد؛ بازاریی ها کلماتی همچون کیفیت را به کار می برند تا بر افکار عمومی و جنبه روانی خریدار تاثیر بگذارند.  


مهندس زاوه مهمان تلفنی گفتگوی ویژه خبری امشب در پاسخ به سوالی مبنی بر تغییر کیفیت محصولات توسط اداره استاندارد گفت: کیفت تاثیری از قیمت و مشخصات کلی اتوموبیل است، مشتری برهمین مبنا خرید می کند. اگر بنا است که این موارد بر کیفیت محصول تاثیر بگذارند باید بازار آزاد کنترل شود. من به شدت با قیمت گذاری شورای رقابت در محصولات مخالفم. 


رضوا شیوا رئیس شورای رقابت در پاسخ به سوالی مبنی بر درست بودن قیمت گذاری اتوموبیل ها توسط شورای رقابت گفت: خودروهایی که داریم باید از لحاظ استاندارد ارتقا پیدا کنند. در دنیا یک مبلغ برای حداقل ده نوع خودرو وجود دارد  که قدرت انتخاب را به خریدار می دهد اما در کشور ما این گونه نیست یک قیمت تنها برای یک خودرو است و قدرت انتخاب به هیچ وجه برای خریدار وجود ندارد ما امروز امکانات نداریم، به نظر من باید برخی خودروها فقط مجوز تردد در شهر را دریافت کنند و بعضی دیگر مجوز تردد در شهر و خارج را. ما باید کاری کنیم اداره استاندارد کیفیت محصولات را افزایش دهد امروز خودروهای ما پس از یک ماه کارکرد دچار مشکلات اساسی می شوند. 
 
وی ادامه داد: استانداردسازی خودروها باید توسط سازمان استاندارد باشد که به نظر می رسد در این کار کوتاهی می کنند. 


میهمان حاضر اظهار داشت: مشکل صنعت خودروسازی ما کیفیت کل محصول است ما کیفیت طراحی خودرو را رعایت می کنیم. مثلا سرعت ماکسیسمم برای نجات در تصادف 65 کیلومتر است که در خودروهای ما رعایت می شود در مورد ایمنی محصولات اداره استاندارد به هیچ وجه کوتاه نمی آید.  
دکتر شیوا تصریح کرد: شورای رقابت برای رقابت است و نه قیمت گذاری در همه جای دنیا بازارهای غیرطبیعی و طبیعی وجود دارد اما در ایران بازار داخلی کاملا انحصاری و غیرطبیعی است. شورای رقابت مجبور به تدوین قیمت می شود. 


زاوه گفت: اگر ما سازمانی را درست کنیم که کیفیت اتوموبیل ها را بررسی کند، این کار درست نیست خودروسازان نسبت به ایجاد شرایط کیفیت ستاره ای نباید واکنش نامطلوب نشان دهند.  


مهمان حاضر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گذاشتن ستاره برای کیفیت اتوموبیل ها درست است یا خیر و این که هم اکنون 66 درصد خودروهای ما استاندارد نیستند گفت: ما تمایل به رضایت مردم داریم. این گفته شما نشان از صداقت و تبلیغ ماست. این نوع برخورد انتقاد را راحت تر می کند کمی شفافیت در بازار با ستاره گذاری قیمت خودروها به وجود می آید لزوما غیرانحصاری بودن به معنای بالا رفتن کیفیت نیست.  





۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن