تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850237648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟
اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود، سوالی است که برخی تحلیلگران با نگاهی کلی به معادلات منطقه به طرح ان پرداختند
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "اعدام سعودی با تکنیک داعشی" اعدام شیخ باقر النمر رهبر شیعیان سعودی توسط حکام این کشور، موجی از انزجار را در سرزمین های اسلامی ایجاد کرد، به ویزه پس از بروز فاجعه منا و بی توجهی خاندان آل سعود به این فاجعه ننگین چنین اقدامی سیاست های استکباری این کشور را بیش از پیش نمایان ساخت.


واکنش های بین المللی به این موضوع نیز آنطور که باید درخور توجه نبود و بار دیگر شاهد سکوت سازمان های حقوق بشری بودیم و با یک سوال به ماهیت این جوامع پی خواهیم برد که چرا وقتی پای  رژیم صهیوینیستی و جوامع حقوق بشزی به میان می‌آید محکومیت‌ها لفظی می‌شود و از تحریم خبری نیست!!!


اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟



به عقیده برخی کارشناسان رژیم آل سعود به نقش کلیدی ایران در منطقه پی پرده که نمود آن توافق مذاکرات هسته ای است که معادلات مهمی را در منطقه و جهان رقم زده است به همین جهت این رزیم در تلاش است تا تمامی توجهات بین المللی به یک نقطه یعنی ایران جمع نشده و خود را به هر روشی مطرح کند شاید به مانند یک شاگرد غلدر مدرسه با کتک کاری و زورگیری سعی در مطرح ساختن خود دارد در حالی که در هیچ آزمون و المپیادی با کتک کاری راه نمی توان به جایی برد.

اما گر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟

بدون شک جهان بر این زور بازو کف و میزد و این عالم بزرگ را در کنار تروریست هایی چون بن لادن قرار می داد و شاید این خبر کمترین فضای ممکن را در رسانه های جهان به خود اختصاص می داد اما امروز شاهد محکومیت های زیادی از سوی کشورهای جهان به کشورهای غربی بودیم که از همین امر می توان دو برداشت مهم داشت از جمله اینکه باز هم در بطن موضوع می توان به قدرت ایران پی برد چراکه کشورمان همواره پیرامون این اعدام و پیامدهایش هشدار داده بود و بیانیه هایی هم که در جهان صادر شد همگی هم سو با مفادی بود که جمهوری اسلامی ایران همواره بر ان تاکید داشت، همچنین با این اقدام چهره آل سعود و دست و پا زدن هایش بیشتر جلوه پیدا کرد.

در اینجا بخشی از این واکنش ها از سوی کشورهای مطرح در معادلات جهانی را می اوریم، البته همانطور که در ابتدا اشاره شد هرچند این محکومیت ها لفظی است و در پشت پرده، جریان به گونه ای دیگر پیگیری می شود اما در طول تاریخ اظهارات و واکنش ها از اهمیت زیادی برخوردار بوده و برای رسیدن به همین نقطه نیز جا به جایی های مهمی صورت گرفته است.


سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای در واکنش به اعدام رهبر شیعیان عربستان، درباره اعدام آیت‌الله النمر تاکید کرد که آقای بان کی مون به شدت از این موضوع وحشت‌زده شده است.

جان کربی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای تنها به ابراز نگرانی از اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته عربستانی پرداخت و هشدار داد که احتمال دارد این اقدام عربستان منجر به افزایش بحران‌های طایفه ای شود.

وی در موضعی فریبنده از رژیم سعودی خواست که اجازه بیان نظرات به شیوه های صلح آمیز را بدهد و به حقوق بشر احترام گذاشته و از آن محافظت کند.

وزارت خارجه آلمان با انتشار بیانیه ای نوشت: اعدام شیخ نمر باقر النمر نگرانی ما از افزایش تنش ها و شکاف در منطقه را افزایش می دهد.

کریستوفر اشتراسر نماینده ویژه دولت آلمان در امور حقوق بشر نیز امروز در صفحه توییتر خود نوشت "مجازات اعدام را متوقف کنید. از گزارش های مربوط به اعدام های اخیر در عربستان شوکه شدم." همچنین در بخشی از بیانیه وزارت خارجه آلمان آمده است: موضع ما روشن است. مجازات اعدام، روشی انسانی برای مجازات نیست و ما آن را در هر شرایطی رد می کنیم. آلمان همراه با شریکان خود در اتحادیه اروپا می کوشد مجازات اعدام را در سراسر جهان لغو کند.

وزیر خارجه در سایه انگلیس در واکنش به اعدام رهبر شیعیان عربستان توسط مقامات سعودی گفت که این یک اقدام کاملا اشتباه بود.در اولین واکنش مقامی انگلیسی به اعدام رهبر شیعیان عربستان، وزیر خارجه در سایه انگلیس اعدام آیت‌الله النمر را اشتباهی بزرگ دانست.

موگرینی ابراز نگرانی کرده که این اقدام باعث شعله ور شدن بالقوه تنش های فرقه ای شود که پیشتر ویرانی های زیادی را در منطقه به همراه داشته است.

در این بیانیه، اتحادیه اروپا ضمن مخالفت شدید با اعدام تحت هرشرایط و به خصوص در موارد اعدام های گروهی، مقامات سعودی را به پیشبرد آشتی میان جوامع مختلف دراین کشور فرا خوانده است.

با توجه به بحران های منطقه که رد پای پر رنگ رژیم آل سعود در آن دیده می شود و برآیند دیپلماسی این کشور از جنگ با یمن گرفته تا فاجعه منا که نشان داد این کشور لایق اداره حرمین شریفن نیست و در نهایت مایه ننگی است بر چهره اسلام است و فاجعه جدید در رفتار این کشور انجایی رقم می خورد که میان مجازات های این کشور و داعش به شباهت عجیبی می رسیم.


اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟



مقایسه سبک مجازات های اعمال شده در سرزمین های تحت اختیار ابوبکر البغدادی سرکرده داعش با سرزمین حجاز که تحت اختیار حکام سعودی است نشان از شباهت بسیار نزدیکی است که حکایت از سر منشا مشابه آن ها دارد. با این حال اقدامات جنایت کارانه و غیر انسانی سعودی ها به دلیل اتکای آن ها به دلارهای نفتی عموما از سوی منابع رسانه ای مورد پوشش قرار نمی گیرد.

احکام صادر شده نظیر مصلوب کردن و گردن زدن یا در اسلام وجود نداشته و یا برخی قوانین مشمول زمان شده و امکان اجرای آن در شرایط کنونی وجود ندارد. منبع مورد پذیرش داعش و سعودی بر خلاف تشیع فاقد مبنای عقلانیت و اجتهاد بوده و به گفته ی خود بدون اعمال مصالح کنونی به مانند قرن ها پیش اجرا می گردد، اگر چه در گمراهی و هدایت جریان های فوق از سوی قدرت های غربی جهت بدنامی اسلام و شکاف میان فرق اسلامی امروزه تردیدی وجود ندارد.


اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟



در جدول فوق که نام خود را "جرم و مجازات" نام نهاده است، در سمت چپ ابتدا به جرائم پرداخته و سپس به مجازات آن در دو سیستم قضائی داعش و عربستان سعودی اشاره شده است.

اگر فیلم اعدام‌های شیخ نمر و ۴۶ نفر دیگر که دیروز در عربستان انجام شد، منتشر شود نشان می‌دهد که هیچ چیزی از ویدئوهای تبلیغاتی اعدام تروریست‌های تکفیری داعش کم ندارد.


اگر شیخ‌النمر دو سال پیش اعدام می‌شد واکنش‌ها چگونه بود؟



البته عربستان سعودی مدعی است که تفاوتی آشکار بین این کشور و خلافت داعشی در بریدن سر مخالفان وجود دارد. ایندپندنت در ادامه نوشته است: یکی از مقامات ارشد سعودی مدعی شده است که اعدام و گردن زدنی که در این کشور انجام می‌شود قابل قیاس با رفتار داعش نیست زیرا گردن زدن در این کشور بر مبنای احکام دادگاه صورت می‌گیرد.

عربستان سعودی اکنون تنها کشور در جهان است که قوانین سر بریدن و به صلیب کشیدن در آن وجود داشته و مرسوم می باشد. کشوری که به دلیل داشتن روابط حسنه با دنیای غرب عموما زیر تیغ انتقادات محافل ظاهرا بشر دوستانه قرار نگرفته و با خیال آسوده به اقدامات شنیع خویش ادامه می دهد. نکته جالب تر در این باره تقدیرهای صورت گرفته از حکومت سعودی در باب مسائل بشری می باشد. در تاریخ 26 شهریور و در آخرین اقدام از رویه ی فوق، فیصل بن حسن طراد، نماینده ی عربستان سعودی در دفتر سازمان ملل در ژنو، رسما برای بار دوم به عنوان رئیس گروه مشاورۀ حقوق بشر که پنج عضور دارد، منصوب شد. وی پیشتر در ماه ژوئن برای این پست انتخاب شده بود. این گروه مشورتی که یونان، الجزایر، شیلی و لیتوانی از دیگر اعضای آن هستند، وظیفه دارد مقامات 77 پست را در سراسر جهان برای رسیدگی به پرونده‌های حقوق بشر انتخاب کند!

گزارش از هدیه آقاپور

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید





۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن