تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818859361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واگذاری مسکن ویژه خانواده‌های دارای دو معلول به بالا هم‌زمان با دهه مبارک فجر


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


واگذاری مسکن ویژه خانواده‌های دارای دو معلول به بالا هم‌زمان با دهه مبارک فجر استان‌ها > مازندران - به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین منطقه شمال انوشیروان محسنی بندپی در همایش علمی و کاربردی مدیران ارشد بهزیستی کشور در مجتمع فرهنگی آموزشی بهاران سازمان بهزیستی در ساری بااشاره به خبر بالا افزود: تفاهم‌نامه بین بنیاد مستضعفان وزارت راه و شهرسازی و بهزیستی برای احداث مسکن معلولان به امضا رسیده است مقرر شد برای خانواده‌هایی که بیش از دو معلول را در خانه نگهداری می‌کنند مسکن با استانداردهای لازم ساخته شود.

وی با اشاره به وجود یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار معلول در کشور وجود دارند که از این تعداد ۴۳۰ هزار معلول در روستاها زندگی می‌کنند افزود: مشارکت‌های مردمی در حوزه مددکاری مناسب‌ترین راه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید سازوکاری فراهم شود تا روند روبه افزایش آسیب‌های اجتماعی متوقف شود زیرا بحث حوزه اجتماعی به‌عنوان احکام در برنامه ششم توسعه دیده شد تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی با کاهش آسیب‌های اجتماعی مواجه شویم.
وی افزود: نهاد خانواده در تمامی مراحل بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی است و آمار نشان می‌دهد سن ازدواج در سال ۷۵ در مردها از ۲۴ سال وزنان ۱۸ سال، در سال ۹۲ مردها به ۲۸ سال و در زنان به ۲۴ سال رسیده است.
محسنی بندپی از مجرد بودن یک‌میلیون دختر در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: این آمار نشان از کاهش شیوع نرخ ازدواج است و متأسفانه از هر ۳.۸ ازدواج یک طلاق ثبت می‌شود درحالی‌که میانگین کشوری ۴.۳ است استان‌های تهران، البرز، گیلان و مازندران بیشترین آمار طلاق را به خود اختصاص دادند.
وی بیان داشت: در بعد اعتیاد با افزایش نرخ معتادان به مواد مخدر در کشور روبه‌رو هستیم، به‌طوری‌که شمار معتادان از ۱.۲ میلیون نفر به دو میلیون نفر رسیده است.
محسنی بندپی، از دیگر معضلات اجتماعی در کشور را اختلالات روحی و روانی دانست و گفت: ۲۳.۴ درصد افراد ۱۵ تا ۶۰ سال دچار نوعی از اختلالات روانی هستند که نیازمند مداخله درمانی است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: معلولیت از طریق سه عامل بیماری، حوادث و سوانح و اختلالات ژنتیکی صورت می‌گیرد و استاندارد کردن عوامل می‌تواند کاهش معلولیت را در جامعه به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت ۲۵۰ مرکز علمی تخصصی برای ژنتیک و مشاوره از راهبردهای اصلی سازمان را تقویت و توسعه مراکز ژنتیکی و مشاوره‌ای دانست و افزود: پنج هزار و ۳۰۰ تیم در پنج هزار محله با پوشش جمعیت ۱۵ میلیون در بخش اعتیاد با بهزیستی همکاری می‌کنند.
وی یادآور شد: سازمان بهزیستی کشور به‌عنوان اصلی‌ترین نهاد تخصصی رویکردهای جدیدی را در دولت دارد و راهبردی‌ترین برنامه‌ها توسعه اقدامات پیشگیرانه و مداخله سازمان بهزیستی است.
وی ادامه داد: بسترسازی و مناسب‌سازی شهر برای معلولان از مباحثی است که باید موردتوجه قرار گیرد گفت: خوشبختانه درخواست اعتبار و کمک‌های توان‌بخشی در سال جاری و سال ۹۵ در هیات دولت در سه مصوبه به تصویب رسید.
وی با اشاره به ۱۱ هزار خانواده دو معلول در کشور خاطرنشان کرد: از این تعداد ۷ هزار و ۸۰۰ خانواده معلول شهری و سه هزار و ۴۰۰ خانواده معلول روستایی وجود دارد و امیدواریم فاز اول این طرح دهه مبارک فجر امسال به بهره‌برداری برسد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصویب سند سالمندان، تشکیل شورای معلولین، ایجاد صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی را ازجمله برنامه‌های پیش رو سازمان بهزیستی کشور بیان کرد.
همچنین دکتر محسنی بند پی به همراه دکتر نحوی نژاد معاون توانبخشی کشور ودکتر آرام مدیرکل بهزیستی ماندران از مرکز جامع روزانه آموزشی و توانبخشی معلولین ضایعه نخاعی مرکز استان بازدید کرد.
در این بازدید دکتر محسنی بند پی ضمن تقدیر از شهردار و شورای شهر ساری به خاطر نهادینه کردن نگاه نو و جدید در مدیریت شهری گفت : سعی ما در دولت تدبیر و امید ایجاد فرصت های برابر برای معلولان و حضور موثر آنها در اجتماع بوده وامیدواریم با گسترش این مراکز شاهد افزایش توانمندی و استعدادهای ذاتی و نهفته معلولان باشیم.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، افزود: بهزیستی سه استراتژی پیشگیری و کاهش شیوع آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها، استانداردسازی خدمات و ورود مردم به عرصه اجتماعی دنبال می‌کند، البته بروز برخی معلولیت‌ها اجتناب‌ناپذیر است و در این موارد تلاش می‌کنیم تا با بهره‌گیری از روش‌های علمی و تخصصی معلولیت را کنترل کرده و کمک کنیم تا تبعات روحی ناشی از آن همچون افسردگی و گوشه‌گیری به حداقل برسد.
دکتر آرام مدیر کل بهزیستی مازندران در این بازدید گفت:این مرکز با اهدا ساختمان توسط شهرداری و با اهدا تجهیزات فیزیوتراپی توسط سفیر ژاپن، در حال تکمیل می باشد
دکتر سعید آرام اظهار کرد:معلولان نیاز به ترحم ندارند، بلکه باید با تغییر نگرش به سمت توانمند سازی آنها حرکت کنیم. در حال حاضر خدمات تخصصی به افراد دارای ضایعه نخاعی در منازل که شامل پزشک، روانشناس، مددکار است،ارائه می شود.
به گفته وی ارائه خدمات روز افزون بهداشتی و پزشکی و سایر اقدامات لازم می توان ناتوانی را به میزان قابل ملاحظه ای در معلولین کاهش داد.
آرام افزود:حدود 870 معلول ضایعه نخاعی در مازندران شناسایی شده اند که همگی تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند.از این تعداد 200 معلول در ساری شناسایی شده اند که تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته اند.      

کلید واژه ها: استان مازندران -




پنجشنبه 17 دی 1394 - 14:08:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن