تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850209710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهنمای استفاده از گوشی های هوشمند در سفر+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: راهنمای استفاده از گوشی های هوشمند در سفر+تصاویر
ممکن است قبل از هر سفر (خارج از کشور) سوالات بسیاری درباره تلفن همراه در ذهن شما شکل بگیرد، به طور مثال مواردی درباره اختلاف سطح فناوری در کشورهای دیگر، هزینه‌های بالای رومینگ، همپوشانی یا تداخل خدمات.








گروه خواندنی های نامه نیوز - کدام یک از گوشی‌های هوشمند برای سفر مناسب هستند؟ با کجارو همراه باشید تا پاسخ این سوال را پیدا کنید.
ممکن است قبل از هر سفر (خارج از کشور) سوالات بسیاری درباره تلفن همراه در ذهن شما شکل بگیرد، به طور مثال مواردی درباره اختلاف سطح فناوری در کشورهای دیگر، هزینه‌های بالای رومینگ، همپوشانی یا تداخل خدمات. از آنجایی که همه ما تمایل داریم وقتی به سفر خارج از کشور می‌رویم تلفن‌های همراهمان کار کنند، پس شما را به خواندن این مقاله از کجارو دعوت می‌کنیم تا تمام نکات لازم برای کارکرد صحیح تلفن همراهتان در طول یک سفر را بدانید. این مقاله جزییات زیادی دارد که امیدواریم سردرگم‌کننده نباشد. ولی بدانید که با خواندن آن، هنگام سفر می‌توانید مانع از هدر رفتن مقدار زیادی انرژی، هزینه و مهم‌تر از همه اعصاب شوید.

 آیا تلفن همراه من خارج از کشور کار می‌کند؟ اولین موضوعی که باید به آن توجه کنید، این است که آیا تلفن همراه شما به شکل فیزیکی می‌تواند خارج از کشور فعال باشد یا خیر. هر یک از کشورها و شرکت‌های مخابراتی از فرکانس‌ها و فناوری‌های مختلفی برای ارایه خدمات تلفن­ همراه استفاده می کنند و تلفن ­همراه شما برای کار کردن باید با آنها سازگار باشد. پرکاربردترین فناوری تلفن ­همراه که مورد استفاده قرار می‌گیرد «جی.اس.ام» (G.S.M) است و به شکل گسترده‌ای توسط بسیاری از کشورهای جهان به کار گرفته می‌شود. فناوری «سی.دی. ام.اِی» (CDMA) یا نسل سوم در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه مورد استفاده قرار می‌گیرد اما به شکل عمومی مورد استفاده نیست. حتی اگر تلفن همراه شما مجهز به فناوری «جی.اس.ام» است، باید حتما بررسی کنید که آیا فرکانس‌های مورد استفاده در کشور مقصد با تلفن همراه شما همسانی دارد یا خیر. برای استفاده از خدماتی چون برقراری تماس، ارسال پیامک و استفاده از اینترنت همراه، در دفترچه راهنمای تلفن ­همراه خود و در مقابل «پشتیبانی از چهار باند» یا «گروه‌های خاص» بررسی کنید که چه مواردی نوشته شده است. اگر در مقابل آن نوشته شده باشد ۸۵۰/۹۰۰/۱۸۰۰/۱۹۰۰ مگا­هرتز یعنی هر ۴ فرکانس را پشتیبانی می‌کند. بنابراین تقریبا خیالتان راحت است که در سفرهای بین‌المللی، تلفن ­همراه شما کار خواهد کرد. با مراجعه به این صفحه می‌توانید فهرست دقیق فرکانس‌های «جی.اس.ام» را که در هر کشوری از آن‌ها استفاده می‌شود، مشاهده کنید. اما نگران نباشید، تلفن‌های­ همراه امروزی به شکلی ساخته می‌شوند که توانایی کار­ کردن در اکثر کشورهای دنیا را دارند و به احتمال ۹۹ درصد مشکلی از این بابت نخواهید داشت. بعد از اینکه متوجه شدید تلفن همراه شما در پشتیبانی از فرکانس‌های معتبر مشکلی ندارد، به خان بعدی می‌رسید و آن چیزی نیست جز باز کردن قفل یا همان آنلاک کردن. 

تلفن آنلاک چیست و چرا مهم است؟ وقتی بحث سفر پیش می‌آید، شاید کلمه قفل و غیر قفل زیاد شنیده شود و اگر از این لغات سر در نمی‌آورید، هیچ وقت متوجه نمی‌شوید که تلفن شما در کدام دسته قرار می‌گیرد. اگر هنگام خرید سیم کارت از طرف اپراتور آن یک تلفن ­همراه رایگان یا با تخفیف به شما داده شده است، به احتمال زیاد این تلفن قفل (لاک) است. این یعنی اپراتور سیم­‌کارت، تلفن ­همراه شما را به نحوی تنظیم کرده است که نتوانید از سیم‌کارت اپراتور دیگری در آن استفاده کنید. در برخی موارد در کشور ایالات متحده آمریکا اگر پول تلفن همراه را به صورت کامل پرداخت کنید، بازهم آن را به صورت قفل تحویل خواهید گرفت مگر اینکه با پرداخت مبلغی بیشتر آن را به نسخه آنلاک تبدیل کنید. اگر تلفن ­همراه لاک دارید، مجبور خواهید بود از همان دقیقه اول تا زمانی که قرارداد شما پایان می‌­یابد، هزینه‌های تماس خود را براساس تعرفه رومینگ اپراتور سیم‌کارت خود پرداخت کنید. اگر شما تلفن ­همراه خود را از کشورهای آمریکا، استرالیا، نیوزلند و تعداد کمی از کشورهای اروپایی و آسیایی تهیه کرده باشید، به احتمال زیاد صاحب یک تلفن ­همراه قفل‌شده هستید و برای تبدیل آن به حالت آنلاک باید هزینه‌­ای جداگانه را به اپراتور خود بپردازید. اگر مطمئن نیستید که وضعیت تلفن همراه شما چگونه است، می­‌توانید طی یک تماس تلفنی با بخش پشتیبانی اپراتور خود، از این موضوع مطلع شوید. یک تلفن ­همراه غیر قفل در سراسر جهان قابل استفاده است، شما به راحتی می‌توانید سیم­‌کارت خود را با یک سیم‌­کارت محلی (اپراتوری در کشور مقصد) جا­به‌­جا کنید و از خدمات ارزان‌تری بهره­‌مند شوید.
گوشی هوشمند
آیا رومینگ خوب است؟ خیر و می‌شود گفت که قطعا خیر. بیشتر اپراتورهای سیم‌­کارت داخل کشور شما به طور عادی مناطقی فراتر از مرزهای کشوری را که در آن زندگی می‌کنید، پوشش نمی‌دهند و برای استفاده از این سیم­‌کارت­‌ها خارج از این محدوده باید هزینه‌­ای بسیار بیشتر از حالت عادی بپردازید. البته همه اپراتورها به این شکل عمل نمی‌کنند، اما بیشتر مردم وقتی از یک سفر خارجی به خانه بر­می‌گردند و قبض تلفن ­همراه خود را می‌بینند از تعجب شاخ در می‌آورند، چون مبلغ آن بسیار بیشتر از گذشته است! البته به عنوان استثنا می توان از اپراتور «تی- موبایل» (T-mobile) در آمریکا نام برد که پیامک رایگان و اینترنت (با سرعت پایین) خود را در ۱۲۰ کشور دنیا به مشتریانش عرضه می­‌کند. همچنین اپراتور «تری» (Three) در انگلستان اجازه استفاده از خدماتی چون تماس تلفنی، پیامک و اینترنت را با نرخ عادی فقط در ۱۶ کشور از دنیا به مشتریان خود می‌دهد. اگر شما از مشترکین این ۲ اپراتور نیستید، بهتر است به طور کلی استفاده از سرویس رومینگ را فراموش کنید.

چطور تلفن ­همراه خود را به حالت غیر قفل (آنلاک) تبدیل کنید؟ خبر خوب این است که اکثر مواقع می‌توانید تلفن همراه خود را آنلاک کنید، اما خبر بد این است که این کار همیشه آسان یا ارزان نیست. اولین راه این است که از اپراتور خود بخواهید این کار را انجام دهد. قوانین اپراتورها در این زمینه کاملا با یکدیگر متفاوت است. اما در ایالات متحده آمریکا، اپراتورها موظف هستند گوشی‌های همراه قفل‌شده سیم­ کارت‌های اعتباری خود را بعد از یک‌سال به حالت غیر قفل تبدیل کنند، همچنین اگر شما تفاوت قیمت گوشی خود را به شرکت تولیدکننده آن بپردازید، آن شرکت موظف است تا گوشی شما را از حالت قفل خارج کند. با مراجعه به این صفحه می‌توانید از شرایط برخی از اپراتورها در کشورهای مختلف برای تبدیل گوشی قفل به غیر قفل مطلع شوید، هرچند زنگ زدن به آن‌ها و کسب آخرین اطلاعات درباره این موضوع ضرری نخواهد داشت. 

اگر تلفن شما آنلاک است...  اگر تلفن همراه شما آنلاک فکتوری باشد، بدین معنا است که هیچ قفل اپراتوری روی آن وجود ندارد و شما می‌توانید هر سیم‌کارتی را روی آن انداخته و استفاده کنید. اپراتورهای ایرانی هیچ‌یک تلفن هوشمند لاک‌شده ارائه نمی‌کنند و فقط سیم‌کارت و خدمات مرتبط با آن را به طور مستقل ارائه می‌کنند. از این رو مشکلی از بابت لاک یا آنلاک بودن گوشی ندارید. اما اگر ساکن خارج از کشور هستید و قصد سفر به ایران را دارید، حتما باید به مواردی که در بالا به آنها اشاره شد، دقت کنید.

اگر تلفن­ همراه شما در کشور مقصد کار نکند یا نتوانید آن را رفع قفل کنید، تکلیف چیست؟ اگر نمی‌توانید از تلفن­ همراه خود بنا به دلایل فنی، خارج از کشور استفاده کنید یا نتوانستید آن را آنلاک کنید، نگران نباشید. هنوز چند راه حل دیگر وجود دارد. فقط از «وای-فای» استفاده کنید: تلفن ­همراه شما به راحتی به اینترنت بی­سیم متصل می‌شود، پس سعی کنید تماس‌های خود را از طریق «اسکایپ یا سرویس صوتی گوگل انجام دهید و برای پیامک دادن از نرم‌افزارهای پیام­‌رسان‌ مختلفی مانند «واتس‌­اَپ» استفاده کنید. همچنین می‌توانید از این فهرست تعدادی نرم­‌افزار آفلاین دانلود کنید تا وقتی هم که خارج از محدوده اینترنت هستید، بتوانید از تلفن خود استفاده کنید. مطمین باشید از میزان کارایی این نرم­‌افزارها شگفت‌زده خواهید شد، هرچند خارج از محدوده اینترنت بودن این مزیت را دارد که از شر نوتیفیکیشن‌ها خلاص شوید. یک گوشی هوشمند مقرون به صرفه بخرید: هرچند بیشتر گوشی‌های هوشمند گران‌قیمت هستند، ولی با قیمت حدود ۶۰۰.۰۰۰ تومان (۲۰۰ دلار آمریکا) شما می‌توانید تعدادی گوشی هوشمند مناسب پیدا کنید که با اضافه کردن یک کارت حافظه به آن (در اغلب موارد میکرو اس‌دی)، می­‌توانید کارایی‌اش را دو چندان کنید؛ اما سعی کنید که گوشی­ همراهی تهیه کنید که از دوام باتری قابل قبولی برخوردار باشد، همچنین صفحه آن از ۵ اینچ بیشتر نباشد تا مصرف باتری شما کاهش یابد. همچنین دقت کنید که گوشی هوشمند انتخابی شما با استاندارهای توضیح داده‌شده در ابتدای این مقاله کجارو بیشترین همخوانی را داشته باشد تا در اکثر مناطق دنیا بتوانید از آن استفاده کنید. یک گوشی ­همراه کرایه کنید: در صورتی که سفر شما کوتاه‌مدت است یا اطمینان دارید که گوشی­ همراه شما در کشور مقصدتان کار نمی‌کند، می‌توانید یک گوشی ­همراه هوشمند کرایه کنید (این گزینه در همه کشورها وجود ندارد و بهتر است قبل از رسیدن به مقصد از طریق اینترنت اطلاعات لازم را درباره آن کسب کنید). در صورتی که سفر شما طولانی­‌مدت است بهترین و ارزان­ترین گزینه همان خریدن گوشی هوشمند مقرون به صرفه خواهد بود. از تبلت خود استفاده کنید: در صورتی که صاحب یک تبلت با قابلیت پشتیبانی از نسل چهارم (4G) یا نسل سوم (3G) هستید، احتمالا مشکلات مربوط به قفل اپراتوری را ندارید و به همین خاطر می‌توانید از آن به ‌عنوان یک گوشی ­همراه استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای کاهش هزینه‌های خود یک سیم‌کارت دیتا خریداری کرده و با استفاده از نرم‌افزارهایی چون «اسکایپ» یا «لاین» و... هزینه خود را به شدت کاهش دهید. همچنین فراموش نکنید که از تبلت خود به ‌عنوان مودم هم می‌توانید استفاده کنید تا بقیه تجهیزات الکترونیکی شما به اینترنت وصل شوند. نه یک گوشی ­همراه هوشمند، بلکه یک گوشی ­همراه مناسب بخرید: اگر در یک کشور دیگر به سر می‌برید و قرار است اقامت شما طولانی شود، در صورتی که تنها استفاده شما از تلفن همراه، تماس و پیامک و بررسی مختصر ایمیل خواهد بود، بهترین گزینه برای شما استفاده از ارزان‌ترین تلفن همراه با سیم‌کارت اعتباری است که به‌ راحتی در هر مغازه موبایل فروشی هم پیدا می‌شود. هرچند این‌گونه گوشی‌های­ همراه کارایی خاصی ندارند اما می‌توانند نیازهای اولیه شما را برطرف کنند و قطعا از هیچ بهتر خواهند بود! از قابلیت‌­های دیگر این نوع گوشی‌ این است که شما به هیچ‌وجه نگران نگهداری از آن‌ها نخواهید بود و مهم نیست اگر در دستشویی از دست شما بیافتد یا با جسم سختی برخورد کند. همچنین می‌توانید وقتی قصد بازگشت به کشور خودتان را داشتید آن را با قیمتی نزدیک به همان قیمت خرید، بفروشید. خیلی بعید است که در سفرهای خارجی از تلفن ­همراه هوشمند خودتان استفاده کامل ببرید ولی بعد از بازگشت به منزل با قبض سنگین آن روبرو نشوید. باید برای استفاده از گوشی ­همراه خود برنامه‌ریزی کنید. از مهم‌ترین کارهایی که برای کاهش هزینه قبض موبایل‌تان باید انجام دهید، می‌توان به کسب اطلاعات از کشور مقصد، آشنایی کامل با امکانات و مشخصات گوشی تلفن ­همراه خودتان، نوع قرارداد و مشخصات سیم‌کارتی که از آن استفاده می‌کنید، نام برد. با صرف کمی زمان و هزینه و همچنین زحمت بیشتر، می‌توانید از گوشی ­همراه خود در سفر به خوبی استفاده کنید و تمام احتمالات را نیز از قبل پیش‌بینی کنید. با کمی تحقیق و کسب اطلاعات بیشتر از شرایط موجود در کشور مقصدتان می‌توانید از اینکه کلاه سرتان گذاشته شود، جلوگیری کنید و همیشه در طول سفرتان به اینترنت و شبکه تلفن همراه به ارزان‌ترین شکل ممکن متصل باشید. منبع: Nomadicmatt




۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن