واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در سالجاری: خیرین بناب بالغ بر 110میلیارد ریال در امر مدرسه سازی کمک کردند فرماندار بناب اظهار کرد: 37 مدرسه در این شهرستان نیاز به تخریب و بازسازی داشت که با وجود محدودیت منابع مالی دولت در مدت 9 ماه گذشته بازسازی 14 مدرسه شهرستان توسط خیران شهرستان آغاز شد و خیران مدرسه ساز بالغ بر 110 میلیارد ریال اعتبار در امر مدرسه سازی مشارکت کردند.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۴ دي ساعت 11:55
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی،ولی الله فرج اللهی در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان در بناب افزود: علاوه بر استعلام های مورد نیاز، یکصد هکتار زمین لازم در کنار شهرک صنعتی بناب تملک شده و پرونده منطقه ویژه اقتصادی جهت تصویب نهایی در هیات دولت قرار دارد.
وی با اشاره به وجود صنایع تبدیلی خشکبار در بناب و 25 واحد تولیدی خشکبار اضافه کرد: این شهرستان در 9 ماهه نخست امسال با صادرات 20 هزار تن انواع محصولات کشاورزی رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده و سومین شهرستان استان از لحاظ دارا بودن کارگاه های بزرگ است.
وی با اشاره به وجود 9 باب سالن ورزشی در بناب افزود: سرانه ورزش این شهرستان در حال حاضر نیم متر است که درصورت تکمیل سه باب سالن در حال احداث در روستاهای منطقه و همچنین تکمیل استادیوم ورزشی ده هزار نفری بناب سرانه ورزش آن به بالای 70 سانتی متر افزایش خواهد یافت.
فرماندار بناب اظهار کرد: 37 مدرسه در این شهرستان نیاز به تخریب و بازسازی داشت که با وجود محدودیت منابع مالی دولت در مدت 9 ماه گذشته بازسازی 14 مدرسه شهرستان توسط خیران شهرستان آغاز شد و خیران مدرسه ساز بالغ بر 110 میلیارد ریال اعتبار در امر مدرسه سازی مشارکت کردند که در این زمینه نیز رتبه اول استان را به خود اختصاص داده ایم.
فرج اللهی با اشاره به توجه دولت به عمران و آبادانی روستاها گفت: در دو سال گذشته 31 کیلومتر جدول گذاری و 32 کیلومتر آسفالت ریزی در سطح روستاهای بناب صورت گرفته که توسط بنیاد مسکن و دهیاری ها بیش از 11 میلیارد ریال هزینه شده است.
به گفته وی سهم شهرستان بناب از قیر رایگان برای روستاها یک هزار و 500 تن است که اگر عملیاتی شود روستای بدون آسفالت نخواهیم داشت.
فرماندار بناب همچنین با اشاره به تردد روزانه 70 هزار دستگاه وسیله نقلیه در این شهرستان بر لزوم تکمیل و بهره برداری از پل روگذر میدان معلم این شهرستان تأکید و اظهار کرد: در مناسبت ها و روزهای تعطیل ترافیک سنگین در این مسیر موجب قفل تردد می شود.
فرج اللهی به مشکلات شهرک ولی عصر (عج) بناب هم اشاره کرد و افزود: با توجه به احداث دو هزار واحد مسکن مهر در این شهرک و از سویی بلاتکلیف ماندن موضوع مدیریت آن به دلیل اختلاف اداره راه و شهرسازی با پیمانکار، باید اداره امور و آماده سازی شهرک به شهرداری تحویل شود.
وی اظهار کرد: هم اکنون 12 هزار دانشجو و 750 نفر طلبه در بناب مشغول تحصیل هستند و 10 درصد جمعیت شهرستان بناب را جمعیت دانشجویی تشکیل می دهد.
فرج اللهی افزود: وجود این ظرفیت در کنار زیرساخت های لازم و موقعیت ممتاز جغرافیایی باعث شده از این شهرستان به عنوان یک شهر دانشگاهی و صنعتی یاد شود.
رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان بناب در بخش پایانی سخنان خود خواستار تبدیل روستاهای "قره چپق" و "خوشه مهر" به شهر شد و گفت: براساس اعلام مسئولان و با توجه به شرایط لازم، ضروری است هرچه سریع تر نسبت به تبدیل این روستاها به شهر اقدام شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]