تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868046323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهم ایران از ناوگان دریایی جهان چقدراست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سهم ایران از ناوگان دریایی جهان چقدراست؟
سهم ایران از ناوگان دریایی جهان چقدراست؟ معاون فنی شرکت کشتیرانی ایران گفت: ایران با ۲۲۷ فروند کشتی بالای هزار GT سهم یک درصدی را از ناوگان جهانی دارد و رتبه ایران در این بخش در دنیا ۲۱ است.


به گزارش فرهنگ نیوز، عزتی معاون فنی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امروز در اولین همایش تخصصی حمل و نقل صادراتی با اشاره به اهمیت حمل و نقل دریایی در اقتصاد کشور گفت: به دلیل اهمیت کشتیرانی در اقتصاد در طول سال‌های جنگ و سال‌های تحریم نوک پیکان حمله کشورهای غربی به سمت شرکت کشتیرانی بود چرا که ضربه به حمل و نقل دریایی ضربه مهلکی به اقتصاد خواهد بود.

وی افزود: در تجارت خارجی کشور صنعت حمل و نقل دریایی به عنوان مهم‌ترین محور توسعه اقتصادی محسوب می‌شود و کارشناسان از حمل و نقل دریایی به عنوان مهم‌ترین اهرم توسعه یاد می‌کنند.عزتی تصریح کرد: بشترین مبادلات کالا در جهان از طریق حمل و نقل دریایی صورت می‌گیرد و بیش از ۸۵ درصد تجارت از طریق دریا و توسط ۹۰ هزار کشتی اقیانوس‌پیما انجام می‌شود.

وی به موقعیت استراتژیک ایران اشاره کرد و گفت: ایران به دلیل موقعیت استراتژیک و وجود بنادر در شمال و جنوب به جهت حمل و نقل دریایی دارای شرایط ویژه‌ای است و در سند چشم‌انداز ایران باید حمل و نقل دریایی توسعه بیابد که خوشبختانه با وجود تحریم‌ها در سال‌های گذشته توانستیم از این بحران عبورکنیم.

عزتی افزود: در سال ۹۳ بر اساس آمار اعلام شده ۸۸ درصد از تجارت کالای ایران توسط دریا و تنها ۱۲ درصد توسط حمل و نقل ریلی و هوایی انجام شده است و ایران با دارا بودن ۲۲۷ فروند انواع کشتی بالای هزار GT دارای سهم یک درصدی از ناوگان دریایی جهان است و رتبه ایران در جهان در این بخش ۲۱ می‌باشد.معاون فنی شرکت کشتیرانی ایران گفت: رشد ناوگان تجاری دریایی در سال ۲۰۱۵، ۳.۴ درصد بوده که نسبت به رشد ۲.۵ درصدی تقاضا برای حمل و نقل دریایی بیشتر است.

وی ادامه داد: در بخش حمل و نقل دریایی سوخت نیمه یارانه‌ای و یارانه‌ای نداریم و نرخ بنزین به صورت بین‌المللی محاسبه می‌شود.عزتی به راه‌اندازی خطوط منظم دریایی نیز اشاره کرد و گفت: برای راه‌اندازی این خطوط سرمایه‌گذاری اولیه لازم است و بدون کمک مسئولان راه‌اندازی این خطوط توسط شرکت کشتیرانی امکان پذیر نیست.

وی به فرآیند راه‌اندازی خطوط منظم دریایی اشاره کرد و گفت: شناسایی مسیر دریایی، تعیین بنادر مبدأ، بین راهی و مقصد و انجام فرآیند بازاریابی از جمله اقداماتی است که باید انجام شود و در بخش بازاریابی نیازمند کمک تجار و بازرگانان هستیم چرا که تا امکان جذب محصولات فراهم نباشد نمی‌توان انتظار داشت که شرکت کشتیرانی خطوطی را راه‌اندازی کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران


94/10/13 - 14:30 - 2016-1-3 14:30:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن