تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850490649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عناصر جدید جدول مندلیف!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عناصر جدید جدول مندلیف!




در حالي كه كشورهاي مختلف درگير جشن‌هاي سال نو ميلادي بودند اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی موسوم به آيوپاك خبر مهمي را اعلام كرد. به صورت رسمي 4 عنصر توانستند خانه و جايگاه خود را در دوره 7 جدول تناوبي به دست آورند.





وبسایت خبرآنلاین: 4 عنصر در جدول تناوبی عناصر سرانجام جای و خانه ثابت خودشان را پیدا کردند تا دوره هفتم این جدول که به نام مندلیف مشهور است هم پر شود. آیا نوبت به ردیف‌های جدید می‌رسد؟

در حالي كه كشورهاي مختلف درگير جشن‌هاي سال نو ميلادي بودند اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی موسوم به آيوپاك خبر مهمي را اعلام كرد. به صورت رسمي 4 عنصر توانستند خانه و جايگاه خود را در دوره 7 جدول تناوبي به دست آورند. تمام عنصرهای با عدد اتمی ۹۹ تا ۱۱۲ (که مابین اینشتینیم و کوپرنیسیم قرار دارند) و نیز دو عنصر فلروویوم و لیورموریوم، در طبیعت پدید نیامده‌اند، بلکه در آزمایشگاه ساخته شده‌اند. سپس آیوپاک آن‌ها را به طور رسمی پذیرفته‌است. اما عناصر خانه‌هاي ۱۱۳، ۱۱۵، ۱۱۷ و ۱۱۸ هر چند در آزمايشگاه ساخته شده بودند اما تا پيش از اين مورد تائيد اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی قرار نگرفته بودند. اما حالا آيوپاك اعلام كرده كه یک تیم مشترک آمریکایی (آزمایشگاه ملی لاورنس لیوِر مور واقع در کالیفرنیا) و روسی (انستیتوی مشترک تحقیقات هسته ای واقع در دوبنا) عناصر ۱۱۵، ۱۱۷ و ۱۱۸ را ساخته‌اند و به تائيد اين نهاد رسانده‌اند. همچنين عنصر ۱۱۳ هم توسط دانشمندان ژاپنی (موسسه تجامع تحقیقاتی ریکِن) ساخته شده و مورد تائيد آيوپاك قرار گرفته است.


ردیف هفتم جدول مندلیف چطور با 4 عنصر کامل شد؟/همه چیز درباره اتفاق مهم شیمی



تا پيش از اين ، جدول تناوبی ۱۱۸ عنصر داشت که ۱۱۴ عنصر به صورت رسمی از سوی اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی پذیرفته و نامگذاری شده‌ بودند اما 4 عنصر ديگر مورد تائيد رسمي قرار نگرفته بودند. با اين موفقيت حالا رديف هفتم اين جدول هم با اين 4 عنصر به صورت رسمي كامل شده است. ۹۸ عنصر از مجموع ۱۱۸ عنصر در طبیعت یافت می‌شوند و از آن میان، ۸۴ مورد، عناصر پایدار یا دارای نیم‌عمر بیش از سن زمین هستند. در حالی که ۱۴ عنصر باقی‌مانده نیم‌عمر کوتاهی دارند یا به عبارت دیگر پرتوزا هستند. در حال حاضر، این عناصر تنها بر اثر انجام واکنش هسته‌ای در عناصر دیگر به وجود می‌آیند و فراوانی ناچیزی دارند.

جدول تناوبی در سال 1869 توسط ديميتری ايوانوويچ مندليف شيميدان و مخترع روس معرفی شد. در جدول تناوبی يا مندليف عناصر شيميايی بر اساس عدد اتمی خود در رديف‌ها و ستون‌های جدول قرار می‌گيرند. عدد اتمی عبارت است از تعداد پروتون‌هاي موجود در هسته اتم. اولين عنصر جدول تناوبی هيدروژن با عدد اتمی 1 است که در هسته اتم آن يک پروتون وجود دارد. آخرین عنصر جدول تناوبی نيز عنصر تازه کشف شده 118 با نام موقت Ununoctium است که 118 پروتون در هسته آن قرار گرفته است.

از چهار عنصری که کشف آن‌ها توسط اتحاديه بين‌المللی شيمی محض و کاربردی تايید شده نيمه عمر Uut يا اونونتریوم حدود 20 ثانيه، Uup يا اونونپنتیوم حدود 220 ميلی ثانيه، Uus يا اونونسپتیوم حدود 330 روز، و نيمه عمر Uuo يا اونونوکتیوم حدود 89 صدم ثانيه است. نيمه عمر يک عنصر عبارت است از مدت زمان مورد نياز برای از بين رفتن نيمی از ايزوتوپ راديواکتيو آن عنصر.

هنوز روشن نیست که آیا عنصرهای تازه‌تر که در آینده شناسایی می‌شوند در ردیف هشتم (دورهٔ هشتم) جای می‌گیرند یا به کلی نظم جدول را به هم می‌ریزند. گلن سیبورگ بر این باور بود که دورهٔ هشتم جدول به گونه‌ای است که دو عنصر ۱۱۹ و ۱۲۰ از بلوک اس، ۱۸ عنصر از بلوک جدید جی و ۳۰ عنصر از بلوک‌های اف، دی و پی را دربر می‌گیرد. برخی فیزیکدانان معاصر مانند پکا پیکو به صورت نظری به این نتیجه رسیده‌اند که این عنصرهای تازه‌تر، از اصل آفبا که توضیح‌دهندهٔ چگونگی پُر شدن لایه‌های الکترونی است، پیروی نخواهند کرد. به این ترتیب با شناسایی عنصرهای تازه‌تر، ظاهر جدول تناوبی دچار دگرگونی خواهد شد.






تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن