واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: شبكههاي صهيونيستي كجا،جناب حدادعادل كجا!؟
یکی از مشکلات اساسی سیاستمداران ما در سالهای اخیر این است که نگاهشان به طور «دربست» به «بیگانه» دوخته شده است و این نگاه «دربست» سبب شده تا به راحتی توسط رسانه های خارجی مدیریت شوند. حتی با نعل وارونه زدن آنها! بدبختی برای یک کشور این است که سیاستمدارانش بنشینند و نگاه به دهان فلان رسانه خارجی کنند و بعد بر مبنای آن به راحتی تصمیم گیری کنند. عقل و تفکر را کنار گذاشته و برمبنای آن عمل کنند. حتی اگر این عمل مغایرت اساسی با اصل و اساس نظام یعنی مشارکت مردم در انتخابات داشته باشد.
به گزارش نامه نیوز، داوود حشمتی: یکی از مشکلات اساسی سیاستمداران ما در سالهای اخیر این است که نگاهشان به طور «دربست» به «بیگانه» دوخته شده است و این نگاه «دربست» سبب شده تا به راحتی توسط رسانه های خارجی مدیریت شوند. حتی با نعل وارونه زدن آنها! بدبختی برای یک کشور این است که سیاستمدارانش بنشینند و نگاه به دهان فلان رسانه خارجی کنند و بعد بر مبنای آن به راحتی تصمیم گیری کنند. عقل و تفکر را کنار گذاشته و برمبنای آن عمل کنند. حتی اگر این عمل مغایرت اساسی با اصل و اساس نظام یعنی مشارکت مردم در انتخابات داشته باشد.
منوتو كجا!؟حدادكجا!؟
برادر ارجمند جناب آقای حداد عادل، در همایش بزرگ ائتلاف اصولگرایان اظهارنظر كردند: «روزی بود که ماهواره ها مدام تبلیغ میکردند که مردم پای صندوق رای نیایند حال چه شده است که شبکه های ماهواره ای مانند «من و تو» هر شب برای انتخابات ما برنامه پخش می کنند و حرفی از عدم حضور نمی زنند این نشان از این است که برای مدیریت افکار عمومی ما برنامه دارند.»اساسا به ما مربوط نیست که آقای حدادعادل چگونه از تبلیغات ماهواره ها در «آن روزها» و ریز برنامه های شبانه «من وتو» این روزها، خبر دارند، غرض این است که توجه کنیم برخی دوستان اصولگرا چگونه سیاست ورزی می کنند؟ آیا همانطور که در حرف مدعی هستند خودشان را با رهنمودهای مقام معظم رهبری هماهنگ می کنند، یا چشم به دهان بی بی سی و من و تو دوختهاند تا خودشان را خلاف جهت آنها کوک می کنند؟
سازناكوك اصولي
در حقيقت این رسانه ها براساس مدلی که دارند فعالیت می کنند. هیچ کدام از آنها در ایران نیستند، تمام تلاش آن ایجاد فضایی است که بتوانند به ایران باز گردند. تنها راه حلشان هم تبدیل ایران به یکی از کشورهای، افغانستان، عراق، لیبی یا سوریه است. قحطی و بیکاری مردم در ایران هیچ تاثیری بر زندگی آنها ندارد. با این اوصاف، سوال این است: اگر آنها همان حرفی را زدند که مسئولان نظام هم زدند، چه باید کرد؟ آیا دوستان اصولگرا توصيهمسئولان ارشد نظام را رها کرده و خلاف آن حرکت می کنند، تنها به این دلیل که آنها همان حرفی را میزنند که درداخل هم زده ميشود ؟
ترس از حضور حداكثري،چرا؟
به قول گفته آقای حداد، فلان رسانه مردم را برای حضور درانتخابات دعوت کرده و این از دید آقای حداد مشکوک است! اگر آن رسانه یکبار مردم را به حضور در انتخابات دعوت کرده، مسئولان ارشد نظام و از همه مهمتر رهبري بارها و بارها از مردم خواستند که در انتخابات به صورت پرشور شرکت کنند. تنها به چند نمونه و خلاصه اشاره می کنم: شرکت مردم در انتخابات؛ این چیز بسیار مهمی است. یقیناً حضور مردم در مشروعیت یک نظام نقش دارد.(1/1/89) آن چیزی كه در مورد انتخابات خواسته ماست، فكر ماست، آرزوی ماست، این چند چیز است: اول اینكه شركت مردم در انتخابات، یك مشاركت عظیمی باشد(24/7/91) انتخابات مال یک سلیقه خاص، مال یک جریان فکری و سیاسیِ خاص نیست. همه کسانی که به نظام جمهوری اسلامی و به استقلال کشور معتقدند، به آینده کشور اهمیت میدهند، دلشان برای منافع ملی میسوزد، باید در انتخابات شرکت کنند. (1/1/92) در روز انتخابات، همه مردم - زن و مرد، پیر و جوان و هرکس که از لحاظ قانونی میتواند رأی بدهد - بروند و رأی بدهند و انتخابات را پرشور و پررونق کنند. (26/11/78)
مهمتر از همه این توصیه رهبری است که سطح حضور مردم را آنقدر بالا بردند که حتی از کسانی که با نظام نبودند هم درخواست شد در انتخابات شرکت کنند: من توصیه اوّل و اهمّم حضور در پای صندوقهای رأی است؛ این از همه چیز مهمتر است برای کشور. ممکن است بعضیها - حالا به هر دلیلی - نخواهند از نظام جمهوری اسلامی حمایت بکنند امّا از کشورشان که میخواهند حمایت کنند، آنها هم باید بیایند پای صندوق رأی. همه باید بیایند. (22/3/92)
با این تفاسیر نگاه دوستانی که چشمشان به شبکه های خارجی است را چگونه باید ارزیابی کنیم؟ اگر قرار است آنطور که مدعی هستیم منویات مقام معظم رهبری را محور حرکت بدانیم، باید به این تکرار درخواست از مردم برای حضور، اهمیت قائل باشیم. اما می دانیم که این نوع کوک کردن خود «خلاف جهت» رسانه های دیگر توسط برخی اصولگرایان، تنها به این خاطر است که بخش مهمی از آنها می دانند در انتخاباتی با مشارکت حداکثری مردم، نمی توانند پیروز صندوق های رای باشند. از همین رو به هر بهانه ای (حتی اگر مخالف نظر صریح رهبری هم باشد) قصد دارند مردم را دلسرد کرده و میزان مشارکت را به حداقل برسانند.
منبع: تیک
۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]