تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867303607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تردید پلیس در اصالت معاینه فنی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: یادداشت مهمان
تردید پلیس در اصالت معاینه فنی

سرهنگ مراد مرادی راهور


شناسهٔ خبر: 3014258 - جمعه ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
جامعه > انتظامی و حوادث

پیشنهاد می شودبا ایجاد کارگروه‌های تخصصی متشکل از نهادهای دولتی و غیردولتی،‌ فرآیند صدور برگ معاینه فنی در مراکز مربوطه به دقت مورد نظارت قرار گیرد تا شاهد صدور گواهی معاینه فنی صوری نباشیم. خبرگزاری مهر-سرهنـگ مـراد مـرادی رئیس مرکـز اطلاع رسانـی پلیس راهـور فاتب در یادداشتی با عنوان «تردید پلیس در اصالت معاینه فنی» با توجه به آلودگی هوا و بر خورد جدی پلیس با خودروهایی که فاقد برگه معاینه فنی هستند نوشت: متأسفانه برخی از مدیران و مسئولان شهری با معضل آلودگی هوا ابزاری برخورد می‌کنند این در حالی است که شهروندان و در رأس آنها مأمورین پلیس راهور در کف خیابان‌ها و تقاطع‌ها از لحاظ جسمی و روحی در معرض شدیدترین آسیب‌ها قرار دارند و قضاوت این موضوع با افکار عمومی است. در این راستا برخی از آقایان با اظهارنظرهای غیرکارشناسانه و غیرمسئولانه ادعا می‌کنند که تنها ۱۰ درصد از خودروهای شهر تهران دارای معاینه فنی بوده و ۹۰ درصد آنها فاقد معاینه فنی هستند. در صورتی که بر اساس آمار دقیق سامانه شماره‌گذاری پلیس راهور، ۴۲.۵ درصد از خودروهای سواری مدل تولید و ساخت آنها سال ۹۰ به بعد بوده که بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی از داشتن معاینه فنی معاف هستند همین مورد کافی است که پایه و اساس آمار آنها زیر سوال برود. پلیس راهور به انجام صحیح فرآیند معاینه فنی در جهت بهبود سلامت محیط زیست اصرار دارد زیرا معتقد است برگ معاینه فنی،‌ گواهی سلامت خودرو به لحاظ آلایندگی محسوب می‌شود. در این راستا چنانچه مسئولان معاینه فنی، هم دلسوزانه به فکر رفع آلودگی هوا و مشکلات شهروندان هستند و به سلامت آنها اهمیت می‌دهند، این شرایط بغرنج ایجاب می‌کند بدون گرفتن وجه از شهروندان به عنوان تسهیلات تشویقی،‌ آنها را به اخذ معاینه فنی ترغیب نمایند. معاینه فنی دارای عجایب چندگانه است؛ یکی از این عجایب، خودروهایی هستند که در شهر تردد می‌کنند و علی‌رغم داشتن گواهی معاینه فنی از مراکز مجاز شهر تهران، دودزا هستند عجیب‌تر اینکه خودرویی در داخل پارکینگ به علت تصادف شدید غیرقابل حرکت بوده و معاینه فنی برای آن صادر ‌می‌شود. از دیگر عجایب این عرصه،‌ صدور برگ معاینه فنی به صورت غیابی است؛ به نحوی که خودروها بدون اینکه به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند صاحب گواهی سلامت فنی می‌شوند. بنابر این مسئولین شهری به جای فرافکنی بهتر است به نحوه صدور برگ معاینه فنی نظارت و کنترل داشته باشند و پای دلالان را از مدار فرآیند معاینه فنی در مراکز قطع نمایند و صرفاً‌ به نصب دوربین در ورودی مراکز معاینه فنی و اخذ تصاویر اکتفا ننمایند. لذا پیشنهاد می شود با ایجاد کارگروه های تخصصی متشکل از نهادهای دولتی و غیردولتی،‌ فرآیند صدور برگ معاینه فنی در مراکز مربوطه به دقت مورد نظارت قرار گیرد تا دیگر شاهد صدور گواهی معاینه فنی صوری و تردد خودروهای دودزا با داشتن گواهی سلامت فنی در سطح خیابان ها نباشیم. رفع معضل آلودگی هوا از دغدغه های اصلی پلیس راهور بوده و بر حسب تدابیر سردار فرماندهی محترم ناجا این عمل در اولویت مأموریت های این پلیس قرار دارد و برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی در سال جاری و رشد ۷۰ درصدی آن نسبت به مشابه سال قبل حکایت از اهتمام پلیس راهور نسبت به حل این معضل دارد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن