واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پای دیوار مهربانی به بیرجند رسید (+عکس)
امروز دهم دی ماه است و اینجا میدان ابوذر و افتتاح « دیوار مهربانی» . مردم خیرخواه و همدل بیرجندی با در دست داشتن لباس به محل آمده اند تا در این کار فرهنگسازی همراه با سایر شهرها همراه شوند.
"نسرین کاری" یکی از اعضای اجرایی این کمپین گفت: « دیوار مهربانی» یکی از نوآورانه و انساندوستانهترین خلاقیتهای مردم ایران است که شعار این دیوار «نیاز داری بردار، نیاز نداری بگذار» است و مردم با قرار دادن لباسهای گرمشان در این زمستان سرد برای نیازمندان به آنها کمک میکنند.
وی افزود: فعالیتهای انسان دوستانه در ایران از سنتهایی است که ریشه در فرهنگ این کشور دارد، اما نسل جوان ایران با استفاده از شبکههای اجتماعی جنبههای جدیدی به این فرهنگ داده است.
کاری با بیان اینکه مردم به صورت رایگان بر دیوار مهربانی لباس و کفش میگذارند، خاطر نشان کرد: این دیوار میعادگاه مردمی میشود که میخواهند مهربانی را تمرین کنند.
وی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح به عنوان دیوار مهربانی صرفاً حرکتی فرهنگی برای گسترش همدلی و همراهی با نیازمندان است و بهره سیاسی از این کار نداریم، گفت: اینجا فقط پای حرکت خودش مردمی در میان است و امیدواریم مردم فرهنگی بیرجند برای این امر مهم ما را یاری کنند.
کاری درخواست کرد مردم سعی کنند لباسها را سالم و تمیز و اتوکشیده بر روی این دیوار قرار دهند، یادآور شد: البته قصد داریم با چند خشکشویی و خیاطی برای شستن و ترمیم لباسها هماهنگی کنیم.وی در پایان بیان داشت: در آینده قرار است مجوز اهدای کتاب برای دیوار مهربانی را دریافت کنیم.
هاشم هامونی یکی دیگر از بانیان دیوار مهربانی گفت: دیوار مهربانی از پاییز امسال در چند شهر ایران مثل مشهد، شیراز، اصفهان، تهران و دیگر شهرهای کشور شروع به کار کرده تا محلی باشد برای مبادله عشق و محبت و آنچه که بیش از همه درباره این طرح توجه را جلب میکند مردمی بودن و سرعت انتشار و استقبال از آن در کشور است.
وی با اشاره به اینکه دیواری افزود این همکاری در بین تعدادی از جوانان شهری شروع شد و امیدواریم بتوانیم با همدلی بیشتر آن را گسترش بدهیم و برنامه های آینده را هم با یاری مسئولین و همدلی مردم به سرانجام برسانیم. افزود: در طرح دیوار مهربانی مردم لباسهایی که
نیاز ندارد را بر روی چوب رختهای تعبیه شده بر روی دیوار نصب میکنند.
دختر جوانی که کیفی که مورد نیازش نیست را روی این دیوار آویزان می کند می گوید: مهربانی و کمک کردن به نیازمندان توصیه های دین ماست و با این اقدام خیلی ها که نیاز مند هستند
خوشحال می شوند. «محمدی» می افزاید: وسایل و لباس های اضافه که در خانه هایمان داریم و هیچ استفاده ای از آن نمی شود نیاز خیلی ها را رفع می کند و این اقدام بسیار زیباست و سبب اعتماد افراد می شود.
یک زن میانسال هم معتقد است: مهربانی فقط به معنای دادن غذا و لباس به نیازمندان نیست. مهربانی به خود، به شهر، به خانواده و حتی به محیطزیست میتواند از مصادیق آن باشد و همین دیوارهای مهربانی سبب گسترش این فرهنگ می شود.
وی ادامه داد: شعار نیاز داری بردار به این معنی نیست که به طور حتم فردی که از نظر مالی نیازمند باشد باید از این وسایل و لباس ها استفاده کند
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۱۰ دی ۱۳۹۴ - 31 December 2015
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]