تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834177420
جناج راست نگران از نفوذ جریان احمدینژاد در انتخابات
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
جناج راست نگران از نفوذ جریان احمدینژاد در انتخابات
روز نو : اصولگرایان این روزها در گیرودار رسیدن به ائتلاف و رسیدن به لیست مشترک هستند، ائتلافی که به همان اندازه که عدم حضور برخی اصولگرایان سرشناس در آن موجبات تعجب را فراهم کرده، حضور و طرح برخی اسامی نیز سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. در همین راستا روز گذشته، غلامعلی حدادعادل، نماینده فعلی تهران در مجلس در یک نشست خبری گفته است که ممکن است تعدادی از وزرای دولت احمدینژاد در ائتلاف حاضر شوند. این خبر اما به مزاج برخی چندان خوش نیامده است و معتقدند که آزموده را آزمودن خطاست. حسین کنعانی مقدم در گفتوگو با «امید ایرانیان» میگوید: «اصولگرایان یک بار این راه را رفتهاند و نتیجه آن را هم دیدهاند. بنابراین آزموده را آزمودن خطاساست.» با این حال اما هستند اصولگرایانی که معتقدند، اصولگرایان از تجربههای قبلی خود درس گرفتهاند و اینبار درصد خطای آنها کمتر است.
وزرای احمدینژاد همپیمان اصولگرایان
نزدیک به 10 ماه تا انتخابات مجلس شورای اسلامی باقیمانده بود که جبهه یکتا متشکل از مدیران دولت احمدینژاد اعلام موجودیت کرد. جبههای که ابتدا میگفت تصمیم به فعالیت انتخاباتی و حضور در انتخابات بهصورت مستقیم را ندارد. زریبافان، عضو جبهه یکتا گفت که یکتا در انتخابات حضور پیدا نمیکند و حضور اعضا در انتخابات به معنای حضور یکتا نیست. اما کمکم زمزمههای حضور اعضای این حزب در ائتلاف اصولگرایان به گوش رسید و زاهدی، از اعضای هیات موسس این جبهه در موضعی متفاوت اعلام کرد که حضور جبهه «یکتا» در انتخابات مجلس با توصیه آیتالله موحدیکرمانی است. پس از این اظهارنظرها اما اکنون حدادعادل به صراحت از اعضای این جبهه در ائتلاف اصولگرایان خبر میدهد و میگوید: «خط قرمز ما در اصولگرایی از نظر سیاسی و عملی روشن است و آن خط قرمز اول نه گفتن به فتنه و دوم نه گفتن به جریان انحرافی است. بنابراین از وزرای دولت گذشته ممکن است افرادی شرکت داشته باشند یا بخواهند بهعنوان فعال در امر انتخابات شرکت کنند.»
اما سوال اینجاست که چرا اصولگرایان با افرادی همپیمان شدهاند که پیشینه آنها به دولتی برمیگردد که رییس دولتش و برخی نزدیکانش اصولگرا بودنش را نفی و صراحتا اعلام کردهاند که اصولگرا نیست، بهنظر میرسد که به برخی که اصولگرا بودنشان در طول فعالیتهای سیاسیشان ثابت شده، ترجیح داده شدهاند. با این رویکرد باید دید که سرمایهگذاری روی آنها که پیشینه اصولگراییشان در دولتی که ادعای اصولگرا بودن را همیشه تکذیب میکرد، چقدر به اصولگرایان کمک خواهد کرد.
ائتلاف بدون لاریجانی
اما نمیتوان منکر شد که بهواسطه عملکرد علی لاریجانی در مجلس نهم شورای اسلامی در بررسی برجام، حامیان لاریجانی و طیف منسوب به او کم هستند. طیفی که به دیدگاه مردم اصولگرایان معتدل را تشکیل میدهند. اما اکنون این طیف در حالی فعالیت میکند که اعلام استقلال از جریان اصولگرایان کرده است. طیفی که شاید حضورشان در ائتلاف هم به لحاظ سبد رأی و هم به لحاظ پیشینه اصولگرا بودن، بیش از وزرای دولت احمدینژاد باشد. با این حال اما انگار اصولگرایان همپیمانان جدید خود را انتخاب کردهاند ولی در عین حال معتقدند که لاریجانی همچنان اصولگراست. حدادعادل در این زمینه درنشست خبریاش گفته است که آقای لاریجانی را اصولگرا میدانیم. البته به نظر میرسد که لاریجانی و حامیانش، بهدلیل مرزبندی با تندروها مسیر خود را انتخاب کردهاند و قرار نیست که سوار قرار ائتلاف اصولگرایان شوند. حتی روز گذشته یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس از رد پای جریان انحرافی در ائتلاف اصولگرایان خبر میدهند. غلامعلی جعفرزاده، نماینده اصواگرای مجلس با اعلام این خبر به ایسنا میگوید: «از آنجایی که ما ردپای یکسری از انحرافیها را در مجموعه ائتلاف اصولگرایان میبینیم، انتظار داشتیم ائتلاف بتواند خود را از این جریان انحرافی پاک و منزه کند.» او معتقد است که بخشی از اصولگرایان واقعی و روشنفکر که با چشمان باز مسایل را تعقیب میکنند به این دلیل وارد ائتلاف نمیشوند زیرا ائتلاف باید مرزبندی خود را با گروههای تندرو و جریان انحرافی مشخص کند و در غیر این صورت نمیتواند ائتلاف موفقی باشد.
با این حال اما اصولگرایان همچنان چشم امید به بازگشت لاریجانی دارند. حدادعادل در این زمینه هم گفته است که از روز اولی که صحبت از ائتلاف اصولگرایان مطرح شد، حضور آقای لاریجانی در نظر گرفته شده است و آیتالله موحدیکرمانی با وی حداقل دو بار صحبت کردهاند و فراکسیون رهروان ولایت که در مجلس به آقای لاریجانی نزدیکتر هستند، خودشان اعلام کردند که در مسیر روحانیت شرکت خواهند کرد و امیدواریم آقای لاریجانی نماینده خودشان را هر چه زودتر برای شرکت در این شورا معرفی کنند.
سرانجام یک ائتلاف
شاید پیشبینی درباره اینکه سرانجام ائتلاف و لیست اصولگرایان چه میشود، کمی زود باشد اما باتوجه به شرایط موجود چندان سخت نیست چراکه از یکسو با جدایی طیف عظیمی از اصولگرایان که شامل حامیان لاریجانی هستند، رو به رو هستند و از سوی دیگر با حضور برخی حامیان احمدینژاد که برای طیف لاریجانی خط قرمز محسوب میشوند، مواجهاند. بنابراین به نظر میرسد که پیشبینی حداقل دو لیست در جریان اصولگرایی چندان بیراه نباشد. احمد کریمیاصفهانی، قائم مقام اصناف بازار در این زمینه معتقد است که اصولگرایان اگر یک لیست واحد ارایه نکنند، ترکیب مجلس آینده تغییرات زیادی خواهد کرد. او دراینباره به «امید ایرانیان» میگوید: «اصولگرایان هنوز هم پایگاه و جایگاه اجتماعی خوبی بین مردم دارند و فقط باید بتوانند از این پایگاه استفاده کنند. در صورتی هم میتوانند موفق شوند که یک لیست واحد ارایه کنند.»
از سوی دیگر اما نگرانیها برای ائتلاف اصولگرایان درون این جریان به گفته تحلیلگران نشان میدهد که در صورت عدم ائتلاف، کرسیهای مجلس در اختیار اصلاحطلبان قرار میگیرد. کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در این زمینه به ایلنا گفته است: «باتوجه به وضعیت کنونی اصلاحطلبان و گروههای مختلف دیگر در کشور باید بتوانند به انسجام دست پیدا کنند در غیر اینصورت مجلس را دو دستی باید به اصلاحطلبان تقدیم کنند و این یک موضوع اجتنابناپذیر و بدیهی است و همه هم به آن آگاه هستند.»
در رابطه با آخرین تحولات انتخاباتی جریان اصولگرا ،احمد کریمی اصفهانی دبیرکل جامعه اصناف و بازار از تشکلهای محوری جناح راست با «امید ایرانیان» به گفت وگو نشسته است:
آقای کریمی، برخی بر این باورند که جدایی آقای لاریجانی از ائتلاف اصولگرایان ضربه سنگینی به اصولگرایان میزند، نظر شما چیست؟
درباره آقای لاریجانی فعلا اظهارنظری نمیکنم. زمان همهچیز را مشخص میکند.
اما اظهارنظرهایی مطرح است مبنی براینکه حضور وزرای آقای احمدینژاد در این ائتلاف یکی از دلایل جدایی لاریجانی و حامیانش در انتخابات مجلس آینده بوده است.
ما در رابطه با وزرای احمدینژاد تفکیک قائل هستیم.
چه تفکیکی؟ همه وزرای یک دولت بودهاند.
وزرای یک دولت بودهاند اما برخی از این وزرا در مراحل اولیه به خیانتهای احمدینژاد پی بردند و بعدا هم در جاهای مختلف اظهار ندامت کردند. بنابراین ما این افراد را به حساب احمدینژاد نمیگذاریم. اما دو گروه دیگر هم هستند؛ یک گروه که احمدینژاد را منهای مشایی میخواهند که ما با اینها هم سر جنگ داریم چون اصل ریشه خیانت در مسایل اقتصادی را متوجه احمدینژاد میدانیم. باوجود فرصت طلایی که برای کشور به وجود آمد، کشور ضربههای زیادی خورد و آن اتفاقها بهعنوان ظلم در تاریخ میماند و به اعتقاد من اگر دادرسی بود باید بهخاطر آن اتفاقات او را محاکمه میکرد. گروه دیگر هم افرادی هستند که اتفاقا احمدینژاد را با مشایی و امثالهم قبول دارند که این گروه برای ما قابل بخشش نیست. از طرف دیگر احمدینژاد در زمان ریاستش بارها گفت که من اصولگرا نیستم اما نمیدانم که چرا عدهای اصرار دارند که او را به اصولگرایان گره بزنند.
فکر نمیکنید به این دلیل باشد که در انتخابات سال 84 و 88 از او حمایت کردند؟
اگر هم حمایت کرده باشند به هر صورت او هرگز خود را اصولگرا ندانست و نبود چراکه اصولگرایان به مسایل اعتقادی باور و ایمان دارند و یکی از اصولشان هم پیروی از رهبر معظم انقلاب است. این در حالی است که انحرافی که احمدینژاد بهعنوان رأس انحراف انجام داد، سست کردن مسایل اعتقادی در جامعه بود. او با مطرح کردن بحث تبعیت از امام زمان در پی سست کردن اعتقادات مردم به ولایت رهبری بود در صورتی که امام زمان هم به این مساله راضی نبود.
حالا چهطور و بر چه اساسی شما این وزرا را تفکیک کردید؟ چرا که برخی معتقدند اینها فقط میخواهند از سبد رأی اصولگرایان استفاده کنند.
تفکیکش در عمل و هم در گذشت زمان برای ما مشخص شد. همین که این افراد متوجه اشتباهات شدند و رابطهای با احمدینژاد ندارند، نشان میدهد که راهشان جداست. اینطور نیست که ما بر هیچ اساسی اینها را تفکیک کنیم و از خودمان اصولی را درآورده باشیم.
اما چندی پیش آقای داوری از نزدیکان آقای احمدینژاد گفت که اینها جلساتشان با آقای احمدینژاد بهصورت مرتب برگزار میشود؟
آن چیزی که به ما گفته میشود و ما به ظاهر میبینیم این است که این افراد رابطهای با هم ندارند.
مساله همین است که چه تضمینی وجود دارد که اینها در عمل هم رابطهای نداشته باشند؟
همانطور که گفتم آن چیزی که ما میبینیم این است که اینها رابطهای ندارند و متوجه اشتباهاتی که در آن زمان صورت گرفت، هستند بنابراین ما این افراد را بهعبارتی احمدینژادی نمیدانیم.
تکلیف جبهه پایداری چیست؟ چون در ائتلاف اصولگرایان حضور دارند اما هنوز حداقل در افکار عمومی اینطور شناخته میشود که آنها حامیان احمدینژاد هستند.
به هر حال اینها در جلسات ائتلاف حضور دارند. از طرف دیگر هم بهدلیل سهمخواهی ممکن است با هر گروهی کنار بیایند.
اگر پایداریها برای سهمخواهی ائتلاف میکنند، چرا در ائتلاف اصولگرایان حضور پیدا کردهاند؟
من درباره پایداریها چیزی نگفتم.
الان گفتید که بهدلیل سهمخواهی حضور پیدا میکنند؟
بحث سهمخواهی جداست.
در نهایت فکر میکنید که اصولگرایان با چند لیست در انتخابات حاضر میشوند؟
اصولگرایان پایگاه اجتماعی خوبی دارند که میتوانند و باید از آن استفاده کنند. اما به هر حال باید تا انتخابات صبر کرد و دید که چه میشود؟
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
عبدالرضا داوری: احمدینژادیها غایب بزرگ انتخابات مجلس دهم هستند/ جریان نزدیک به دولت روحانی پیروز انتخابات اس
عبدالرضا داوری احمدینژادیها غایب بزرگ انتخابات مجلس دهم هستند جریان نزدیک به دولت روحانی پیروز انتخابات است بسیاری از کسانی که در دولت گذشته مسئولیت داشتند مانند آقای پرویز کاظمی و یا خانم دکتر دستجردی در زمره حامیان آقای احمدی نژاد تلقی نمیشوند به گزارش نامه نیوز برخی ازفتنه جدید دشمن نفوذ در جریان های انتخاباتی است
فتنه جدید دشمن نفوذ در جریان های انتخاباتی استتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۲۱ معاون سیاسی فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به توطئه های مکرر دشمنان برای مقابله با انقلاب گفت فتنه جدید نفوذ در جریان ها و شعار های انتخاباتی است به گزارش مهر سردار مرتضی عامام جمعه عنبرآباد: مردم اجازه مجادله در انتخابات را به جریان نفوذ نمیدهند
امام جمعه عنبرآباد مردم اجازه مجادله در انتخابات را به جریان نفوذ نمیدهندامام جمعه عنبرآباد گفت جریان نفوذ با هیاهو میخواهد انتخابات خبرگان را به صحنه مجادلات سیاسی بکشاند که مردم و مسئولان با عملکرد خود این اجازه را به آنان نمیدهند به گزارش خبرگزاری فارس از عنبرآباد حجت&zwمردم اجازه مجادله در انتخابات را به جریان نفوذ نمی دهند
امام جمعه عنبرآباد گفت جریان نفوذ با هیاهو می خواهد انتخابات خبرگان را به صحنه مجادلات سیاسی بکشاند که مردم و مسئولان با عملکرد خود این اجازه را به آنان نمی دهند به گزارش سفیرجنوب حجت الاسلام رضا سالاری ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن توصیه به تقوای الهی اظهار دانگران آزادی تبلیغی جریانهای انحرافی هستیم/ ۸ راهکار نفوذ غرب
معاون بینالملل حوزههای علمیه نگران آزادی تبلیغی جریانهای انحرافی هستیم ۸ راهکار نفوذ غرب شناسهٔ خبر 3008448 - پنجشنبه ۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۸ استانها > قم قم - معاون بینالملل حوزههای علمیه کشور گفت ما نگران این هستیم که دوباره آزادیهای تبلیغی برای جریانهای انحرافی آغاز شوجریان «فتنه ی اکبر » و حربه ی نفوذ در انتخابات
فتنه ی اکبر سخت تر از فتنه ی قبل بوده و پیچیدگی های آن نیز به مراتب بیشتر خواهد بود که البته دو تعبیر متفاوت از صفت این فتنه اکبر می توان نمود که هر مخاطب با درک شخصی خود برداشت به خصوصی خواهد داشت به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیک دانشجو مرتضی مهریار عضرئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی: نگرانی برای کثرت حضور نداریم
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی با بیان اینکه ۸۵۴ نفر در خراسان رضوی کاندیدای مجلس شورای اسلامی شدند گفت وزرات کشور نگرانی درباره کثرت داوطلبان ندارد به گزارش خبرنگار سیاسی ایسنا-منطقه خراسان- دکتر محسن صادقی صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه ۸۵۴ نفر در خراسامجریان در انتخابات بیطرفند/ بازگشت قطار توسعه به ریل چشم انداز
معاون سیاسی وزیر کشور مجریان در انتخابات بیطرفند بازگشت قطار توسعه به ریل چشم انداز شناسهٔ خبر 3011193 - یکشنبه ۶ دی ۱۳۹۴ - ۲۰ ۴۰ استانها > مازندران بابل - رئیس ستاد انتخابات کشور گفت مجریان و وزارت کشور در برگزاری انتخابات بیطرف بوده و به قانون عمل میکنند به گزارش خبرندرخواست عجیب از شورای نگهبان برای چشم پوشی!/ «مجلس عقلا»؛رمز جریان خاص برای نواختن مارش پیروزی در انتخابات
بسته گزارش تحلیلی روزانه فارس به تحلیل و بررسی برخی اخبار و مطالب کمتر دیده شده در لابه لای رسانه های کشور می پردازد در این بسته گزارشی تحلیلی علاوه بر خوانش اخبار سوابق و برخی تحلیل های موجود پیرامون این مطالب نیز آورده شده است مجلس عقلا رمز جریان خاص برای نواختن مارشمسؤل سیاسی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر: دشمنان میخواهند با نفوذ تاثیر ویژهای بر انتخابات داشته باشند
مسؤل سیاسی سپاه امام صادق ع استان بوشهر دشمنان میخواهند با نفوذ تاثیر ویژهای بر انتخابات داشته باشندمسؤل سیاسی سپاه امام صادق ع استان بوشهر گفت دشمنان به برکت حضور فرزندان انقلاب اسلامی در تحولات منطقهای شکستهای سنگینی متحمل شدهاند لذا سعی دارند با استفاده از نفوذ بر انتخ-
گوناگون
پربازدیدترینها