محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846046500
چرا داعشیها از دخترها میترسند؟!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چرا داعشیها از دخترها میترسند؟!
این داستان در مورد جنگ داخلی سوریه است، اما یک داستان جنگی نیست. در اینجا داعش بیش از هر کس و هر چیز از زنان مبارز کرد هراس دارد: از اینکه به دست آنها کشته شوند. داعشیها حتی کفتربازی را هم ممنوع کردهاند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این داستان در مورد جنگ داخلی سوریه است، اما یک داستان جنگی نیست. در اینجا داعش بیش از هر کسی و هر چیزی از زنان مبارز کرد هراس دارد: از اینکه به دست آنها کشته شوند. داعشیها حتی کفتربازی را هم ممنوع کردهاند.
بن وِدمان (Ben Wedeman) از حضور خود در سوریه میگویند. ماجراهای مربوط به آدرنالین و تستوسترون را از ذهنتان بیرون کنید.
در شش روز و پنج شبی که ما در شمال شرقی سوریه اقامت داشتیم، حتی یک بار هم صدای شلیک گلوله را نشنیدیم، چه برسد بمباران. ما همراه خودمان جلیقههای ضدگلوله و کلاه جنگی آورده بودیم تا در مواقع ضروری از آنها استفاده کنیم، اما حتی آنها را از کولههایمان هم خارج نکردیم.
به نقاط مختلفی در شمال شرقی سوریه سر زدیم. در طول مسیر مدت زیادی را در ماشین و در کنار رانندههایمان فهد و مصطفی گذراندیم. فهد مدام داشت حرف میزد و به ویژه در مورد دیکتاتورهای کشورهای عربی که با آنها ملاقات کرده بودم، صحبت میکرد. من حتی یک بار شخصا با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، در نشست مطبوعاتی سال 2000 در قاهره دیدار داشتم که البته آن موقع بیتجربه به نظر میرسید. ولی وقتی این مسئله را به فهد گفتم، او بلافاصله زد زیر خنده!
فهد بیشتر شیفته خاطرات من در مورد دیدارهایم با صدام حسین شده بود. یک بار با پسر روانی و جانی صدام، «عدی» مصاحبه کرده بودم. نگاه سرد و پوچ عُدَی به من هنوز که هنوز است مو را به تنم سیخ میکند؛ او در آن مصاحبه به چشمان من زل زد و گفت: «میتوانم به آسانی کشتن یک مگس، تو را هم بکشم.»
مصطفی هم سیگار پشت سیگار میکشید و هر از گاهی میزد زیر آواز. هم او و هم فهد با بیتفاوتی خاصی رانندگی میکردند، اما علیرغم چند اتفاق نزدیک به تصادف در تاریکی و گذر پر سرعت از چاله و چولههای جاده و سرعت گیرها، سالم به مقصد رسیدم.
در روز اول به مناطق شمال غربی شهر حسکه رفتیم و با لِواند روژاوا، فرمانده یگانهای مدافع خلق، دیدار کردیم. آقای روژاوا 35 ساله است و پیش از جنگ در کار خرید و فروش مصالح ساختمانی فعالیت داشت.
امروز اما روژاوا گروهی را فرماندهی میکند که به هر ترتیب موثرترین نیروی مبارزه کننده علیه داعش است. او البته از حملات جنگندههای ائتلاف به مواضع داعش در این بخش از سوریه تمجید کرد.
رژاوا جزئیات بیشتری نگفت، اما گفت که یگانهای مدافع خلق در سطح کلان با نیروهای ائتلاف همکاری دارند. تنها گلایه او به عدم پشتیبانی تسلیحاتی نیروهایش از سوی ائتلاف برمیگشت. او گفت: «کمکی که ما دریافت کردهایم مربوط به مهمات کلاشنیکوف، مسلسل و خمپاره انداز بوده اما مشکل اینجا است که هیچ سلاحی دریافت نکردهایم.»
داعش: گروه تروریستی، اما نظاممند
پس از حدود نیم ساعت رانندگی به سمت جنوب حسکه و به روستای الحول رسیدیم که کردها به تازگی از داعش پس گرفته بودند. ما از کنار «ایستگاه پلیس داعش» گذشتیم تا به «دادگاه داعش» برسیم که قبلا یک مدرسه بود.
اینجا متوجه شدیم که داعش چقدر دفتر و دستک دارد! بر روی یک اعلامیه نوشته شده بود که هر کس هر چیزی که از موصل و جاهای دیگر را به سرقت برده باید سریعا به ماموران داعش پس دهد. بر روی یک کاغذ دیگر در تابلوی اعلانات، میزان مالیات پرداختی کشاورزان جو و گندم نوشته شده بود.
در سوی دیگر خیابان سکویی قرار داشت که از میلههای زنگار آلودی ساخته شده بود. کسانی که از قوانین داعش تخطی میکردند به این میلهها بسته و شلاق میخورند. سپس چند کیلومتری به سمت جنوب رفتیم و به خط مقدم جنگ با داعش رفتیم. در آنجا گروهی از زنان یگانهای مدافع زنان حضور داشتند.
نزدیک به چهار دهه است که در خاورمیانه زندگی کردهام و در تصورم این منطقه همیشه محیطی مردانه داشته است. این تناقض در مورد توهم جنسیتی و البته منسوخ من برایم جالب بود.
اغلب زنانِ یگان بیست و خوردهای سال سن داشتند و فرماندهی آنها تلهِلدن 21 ساله (به معنای انتقام در زبان کردی) بود. او نسبت به تکفیریهایی که با کمک همراهانش از منطقه الحول بیرون رانده بود، باکی نداشت. تلهلدن گفت: «آنها فکر میکنند که دارند با نام اسلام میجنگند. داعشیها معتقدند که اگر توسط یک دختر کشته شوند به بهشت نمیروند. آنها از دخترها میترسند.»
سوریه دیگر محل چتربازی نیست!
در دوران کودکی، مدتی در سوریه زندگی میکردم و پس از آن به مراکش رفتیم. بعد از کالج در ایالات متحده به شهر رقه سوریه رفتم و در حال حاضر از آن به عنوان پایتخت داعش یاد میشود. کار من سرکشی به مناطق اطراف رقه تا نزدیکی تدمر (پالمیرا) بود تا گروه متخصص به آنجا بیایند و آزمایشهای وابسته به زمين لرزه را در آنجا پیاده کنند.
بین سالهای 89 تا 93 میلادی به حلب رفتم و در یک مرکز پژوهشی بینالمللی کشاورزی مشغول به کار شدم. همسر و دختر تازه متولد شدهام هم در آنجا با من بودند. حلب شهری باستانی و بسیار زیبا است. اما حالا حلب بسیار آسیب دیده است؛ شهری به آن زیبایی به گورستان تبدیل شده است. در قدیم میشد از مناظر زیبای سوریه لذت برد و در آن تفریح کرد، اما امروزه دیگر این خبرها در آن نیست.
کوبانی؛ نابودی یک شهر برای نجات آن
یک روز پس از آنکه فهمیدم خاورمیانه دیگر آن جهان مردانه دیروز نیست، به سمت کوبانی حرکت کردم. حملات هوایی ائتلاف به کوبانی آسیب زیادی است، اما برای نجات آن لازم بود. کوبانی در نهایت آزاد شد، اما بیش از 70 درصد شهر تخریب و یا به شدت آسیب دید. به پشت بام یک ساختمان مرتفع رفتیم تا دید بهتری از شهر داشته باشیم. در آن بالا با جوان 17 سالهای به نام حمودا آشنا شدیم که بر روی پشت بام مشغول کفتربازی بود! او کبوترهایش را رنگ زده بود تا با پرندگان اشخاص دیگر قاطی نشود.
ممنوعیت کفتربازی توسط داعش!
داعش کفتربازی را ممنوع اعلام کرده بود، زیرا از نظر آنها هدر دادن وقت است. حمودا گفت که برای جنگ با داعش به خط مقدم رفته بود که در آنجا دو بار هم مجروح شده بود. مصطفی میگفت که حمودا دروغ میگوید. او میگفت کسانی که از سوریه به سمت مرز ترکیه فرار کردند، حالا ادعا میکنند که برای این شهر جنگیده و خون دادهاند.
تقریبا تمام ساختمانهای شهر ویران شده بودند. ساختمان سه طبقه مصطفی اسماعیل هم از این قاعده مستثنی نبود. وقتی او را دیدم، سیگار روی لبش بود و پشت آن سیگار دیگری را روشن کرد. او در کنار فرزندانش ایستاده بود و چشمانشان به یک دستگاه بولدوزر دوخته شده بود. آن بولدوزر داشت آواری را جمع میکرد که روزی خانه او بود.
بازسازی آسان نخواهد بود. ترکیه مرزهایش را بسته و آوردن مصالح ساختمانی کار آسانی نخواهد بود. مصطفی اسماعیل منطقهای را در حاشیه شهر تخریب شدهی کوبانی به من نشان داد که نامش «کوبانی جدید» بود. پی چند ساختمان مرتفع در آنجا ریخته شده بود. او آدم خوشبینی بود و میگفت که کشورهای دیگر به آنها کمک خواهند کرد.
نوعی هارمونی نسبی در آخرین مقصد
آخرین مقصد ما شهر قامشلی در شمال شرقیترین نقطه سوریه بود. قامشلی شهر عجیبی است که هم دولت بشار اسد، هم یگانهای مدافع خلق و هم شبه نظامیان مسیحی بر آن کنترل دارند. البته پرچم دولت بشار اسد بر روی ساختمانها به اهتزاز درآمده و مجسمه او و پدرش حافظ در میدان شهر دیده میشود.
آتش بس عجیبی در اینجا برقرار است. افسرهای ارتش سوریه و ماموران اطلاعاتی به راحتی در این شهر رفت و آمد میکنند. از آنجایی که ویزای سوریه را نداشتیم، در حین رانندگی فیلمبرداری کردیم و اصلا نایستادیم. البته خوشبختانه کسی هم جلوی ما را نگرفت.
حدود صد سال پیش، ارامنه پس از قتل عام شدن توسط ترکیه راه خود را به اینجا کشیدند. از این رو، انواع و اقسام قومیتها و ایدئولوژیها با هارمونی عجیبی در این شهر کنار هم زندگی میکنند. جمعه بازار شهر هم تکاپویی نداشت و مردم از هزینههای بالای زندگی گله میکردند.
به مردم گفتم که دارم در مورد قامشلی گزارشی تهیه میکنم. یکی از بین جمعیت گفت که باید به شهر دیرالزور (در جنوب رود فرات) بیایید. این شهر در حال حاضر در دست تکفیریهای داعش است.
در پاسخ به او گفتم: «اگر به آنجا بیایم، سرم را از دست میدهم.»
او گفت: «ما امروز از آنجا آمدیم.»
پرسیدم: «از پیش داعش؟»
او گفت: «نه، ما ارتشی هستیم. ارتش سوریه.» آن شخص سپس به من گفت که با بالگرد به مرخصی 10 روزه به قامشلی آمده است. هوا خیلی سرد بود، اما میدانستیم محل اسکانمان امن است.
روز بعد به همراه مصطفی سیگاری و فهد پرحرف به سمت مرکز سوریه و عراق رفتیم. آنها با من روبوسی کردند و یک عکس دسته جمعی هم گرفتیم.
فهد گفت: «دوباره به ما سر بزن.»
به امید دیدار، سوریه.
منبع:فرادید
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
ترانزیت هروئین در دستان داعش
تصاویری از نمایش سربریده داعشی ها در افغانستان(18+)
جلسه فیلترینگ تلگرام لغو شد
یک مقام دولتی سر چهار داعشی را جدا کرد
درآمد داعش از تزانزیت هروئین
تروریست های داعش چند زن را اعدام کردند؟
تجارت داعش با زنان ایزدی در ترکیه
زنان داعشی باید خودشان را منفجر کنند!
وحشیان داعشی برای افزایش توان جنسی زنان چه می کنند؟
عکس/ درخواست جدید داعش از زنان!
داعش چگونه زنان را جذب می کند؟/ داستان نفوذ یک خبرنگار زن درون داعش
کدام کشورها "پوشیه" را ممنوع کردند؟
هدیه خلیفه داعش به زنان عراقی!+تصاویر
سازمان ملل: داعش "زنان" را در عراق اعدام می کند
انتشار بیماریهای پوستی بین عناصر داعش/زنان انتحاری میان کشتههای داعش در دیر الزور+نقشه
۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
چرا بچهها از تاریکی میترسند؟
زمانی که کودک وحشت زده از خواب می پرد سعی نکنیم با انتقاد و یا سرزنش کودک را مورد تحقیر قرار دهیم بلکه صبورانه نسبت به ترس کودک و منشاء آن کنجکاوی به خرج دهیم ترس کودکان از تاریکییکی از ترس هایی که بین بیشتر کودکان عمومیت دارد ترس از تاریکی است معمولا این ترس بین سنین 3 -2چرا شیعیان نیجریه قتل عام می شوند؟
اگر نیجریه را به ایرانِ آفریقا تشبیه کنیم حرف کوچکی نزده ایم در واقع همان نقشی را که ایران در خاورمیانه دارد شیعیان به رهبری شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه در این کشور دارند به گزارش بلاغ در پی بروز حوادث ناگوار نیجریه که طی آن تعدادی از مسلمانان این کشور در مقاچرا د ولت به تعطیلی اد ارات تن ند اد ؟
کار مدارس تهران به قول فوتبالی ها به هت تریک رسید و سه روز پیاپی به دلیل آلودگی هوای پایتخت تعطیل شدند اتفاقی که در نوع خود کم نظیر است و خبر از شرایط حاد زیست محیطی در پایتخت می دهد به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از قانون نکته قابل تامل حساسیت دولت بر سلامت دانش آموزان و بچرا سازمان ملل از فجایع 100 روز گذشته عبرت نمیگیرد؟
چرا سازمان ملل از فجایع 100 روز گذشته عبرت نمیگیرد دبیرکل جمعیت دانشجویی حقوق بشر گفت سازمان ملل به عنوان مهمترین سازمان مسئول حفظ صلح و امنیت بین المللی است امین اسدی دبیرکل جمعیت دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگچرا دنیا مقابل سفارتخانههای نیجریه شمع روشن نمیکند؟
چرا دنیا مقابل سفارتخانههای نیجریه شمع روشن نمیکند قریب به 200 نفر در حملات نیجریه کشته شدند اما دنیا حتی یک شمع هم برای آنها روشن نکرد به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان روزهای ملتهب شیعیات نیجریه در حمله روزهای اخیر نظامیان ارتش نیجریه به منزلمهدی هاشمی در زندان چه میکند؟/او چرا می خواست اعتصاب غذا کند؟
مهدی هاشمی در زندان چه میکند او چرا می خواست اعتصاب غذا کند آفتاب روزنامه آرمان در گفت و گویی با آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره وضعیت فرزند وی مهدی هاشمی نوشت مهدی در زندان است ولی به هر تقدیر از زندان راضی است ادامه سخنان رئیس مجمع تشخیص در این زمینه را بخوانید &nbsواکنش تصویری یک روزنامه: پاسخ سرافراز به چرایی عدم پخش مصاحبه ظریف!
واکنش تصویری یک روزنامه پاسخ سرافراز به چرایی عدم پخش مصاحبه ظریف روزنامه قانون در صفحه طنز خود با انتشار تصویری پاسخ سرافراز به عدم پخش مصاحبه ظریف در برنامه نود را منتشر کرد آفتاب تاریخ انتشار ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۴چرا صفحات نیازمندی ها زنانه شده است؟
به گزارش ملیت به نقل از ابتکار همیشه و همیشه بارها و بارها اگر خانم باشید و در جایی کار کنید که مردها هم حضور داشته باشند شنیده اید که می گویند شما که نیاز ندارید یک زندگی را بچرخانید شما که خرجی بده منزل نیستید که دلواپسی برای حقوق تان داشته باشید شما که خیال تان راحت اسچرا بعضی مردها همیشه داد میزنند؟
چرا بعضی مردها همیشه داد میزنند روز نو واقعیت این است که قربانی شدن شما در زندگی مشترک همیشه حاصل ویژگیهای شخصیتی همسرتان نیست حتی سلطهپذیرترین مردها هم اگر به رابطهای که در آن زنی منفعل قرار دارد که برای همه رفتارهای بد همسرش به او جایزه میدهد قرار بگیرند رفتار سلطهجداعش به کمک کدام کشور، بردههای جنسی میفروشد؟/ هدیه بابا سرما به داعشیها+ تصاویر
داعش به کمک کدام کشور بردههای جنسی میفروشد هدیه بابا سرما به داعشیها تصاویر خلاصه مهمترین اخبار داعش را در گزارش زیر بخوانید به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان هر روز شاهد جنایات وحشیانه جدیدی از گروه تروریستی داعش در کشورهای عراق سوریه و هستیم که خواند-
گوناگون
پربازدیدترینها