تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819143269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه مهارت معلمان در عرصه آموزش الکترونیک ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سرپرست دانشگاه فرهنگیان: توسعه مهارت معلمان در عرصه آموزش الکترونیک ضروری است سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت :توسعه مهارت معلمان در عرصه آموزش الکترونیک ضروری است.
۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي ساعت 16:03

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، محمود مهرمحمدی در مراسم اختتامیه نخستین دوره آموزش مجازی جشنواره معرفتی حیات طیبه ، اظهارکرد : ما از این ظرفیت خوبی که در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ایجاد شده، باید حداکثر استفاده را داشته باشیم. وی افزود: تربیت معلم یک مساله ملی و نه بخشی است و همه باید دست به دست هم دهند تا معلمی با ویژگی های مطلوب و در تراز نظام تعلیم و تربیت شود.
 
مهرمحمدی برگزاری دوره های معرفتی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را یکی از مصادیق همراهی با امر تربیت معلم برشمرد و افزود : یک نمونه از این تشریک مساعی ها در اینجا و در حوزه دوره های آموزش مجازی است که به پشتوانه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برنامه ریزی و اجرا می شود؛ چرا که صرفا دانشگاه به تنهایی نمی تواند از عهده کار برآید، باید به عنوان نهاد هماهنگ کننده منابع موجود در کشور، ایفای نقش کند؛ گرچه خودش مسولیت های ویژه ای دارد.
 
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان این مطلب که این فضا به طور ویژه تدارک دیده شده تا مساله یادگیری الکترونیک بر پایه زیر ساخت به جایگاه مورد نظر برسد، گفت: این مقوله را باید مغتنم بشماریم تا بتوانیم از سایت ها و سامانه های دیگری که ایجاد خواهد شد، به درستی بهره برداری کنیم. 
 
مهر محمدی با تاکید بر اینکه مهارت معلمان در عرصه آموزش الکترونیک و استفاده از فناوری های جدید باید توسعه یابد، افزود: در نیم سال تحصیلی 95_94، حدود ۱۰۰درس توسط استادان به صور مختلف در سامانه فرهنگیادا تعریف شد و از این فضا به عنوان مکمل آموزش حضوری استفاده می کنند.
 
وی با بیان اینکه از ظرفیت فضای مجازی در آینده بیشتر و گسترده تر از امروز باید استفاده شود، خاطرنشان کرد: فرهنگ استفاده از تکنولوژی را باید در استادان دانشگاه نهادینه کنیم.
 
مهر محمدی با بیان این مطلب که ما به دو طریق در برنامه درسی تربیت معلم تلاش می کنیم، بستر آموزش های فناوری را فراهم کنیم، تصریح کرد: یکی روش غیر مستقیم و استفاده استادان از فرهنگیادا و دیگری آموزش مستقیم در قالب دروس فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
 
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به گنجانده شدن سه درس تک واحدی برای آموزش مستقیم فناوری اطلاعات و ارتباطات به دانشجومعلمان ادامه داد: با این سه درس، دانشجومعلمان با نرم افزارهای تخصصی در هر رشته آشنا می شوند و قادر خواهند بود که در فضای مجازی کارهای خلاق آموزشی انجام دهند، این بستر در برنامه درسی جدید گنجانده شده است.
 
 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن