تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849888715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبر گزاری فارس - نادرترین بیماری‌های 2015 در آمریکای لاتین


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
نادرترین بیماری‌های 2015 در آمریکای لاتین
در سال 2015 هزاران نفر از مردم منطقه آمریکای لاتین قربانی بیماری‌های نادری شدند که بیشتر آنها از آفریقا به این منطقه منتقل شدند؛ البته برخی از این بیماری‌ها برای اولین بار در همین منطقه دیده شدند.

خبرگزاری فارس: نادرترین بیماری‌های 2015 در آمریکای لاتین



به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تله‌سور»، در طول سال 2015 هزاران نفر از مردم منطقه آمریکای لاتین قربانی بیماری‌های نادری شدند که بیشتر آن‌ها از آفریقا به این منطقه منتقل شده‌اند؛ البته برخی از این بیماری‌ها برای اولین بار در همین منطقه دیده شدند و شگفتی بسیاری را به وجود آوردند. در حالی که در سال 2015 حشرات به عنوان عامل اصلی شیوع بسیاری از بیماری‌ها در بین مردم این منطقه شناخته شده‌اند اما موارد دیگری نیز در ابتلا مردم به بیماری‌ها نقش داشته و موجبات نگرانی و اضطراب روز افزون آن‌ها را فراهم کردند. برخی از این بیماری‌ها نظیر ویروس «چیکونگونیا» که غالبا پیشینه آفریقایی دارند وضعیت بهداشت در کشورهای این منطقه را زیر سوال می‌برد. «چیکونگونیا»

 «چیکونگونیا» نام ویروسی است که علائم ناشی از آن برای اولین بار در سال 1952 در جنوب تانزانیا دیده شدند. این ویروس در سال 2013 در قاره آمریکا دیده شد سپس در سال 2014 در منطقه آمریکای لاتین شیوع پیدا کرده و توجه همه را به خود جلب کرد؛ کانون اصلی شیوع ویروس «چیکونگویا» جمهوری دومینیکن بود که تا اواسط سال 2015 نیز در آن‌جا ماند. می‌توان گفت که در بین کشورهای منطقه آمریکای لاتین جمهوری دومینیکن بیشترین تعداد مبتلایان و کشته شدگان را به خود اختصاص داده است. «چیکونگونیا» بیماری مناطق استوایی است که از طریق پشه‌ها در آفریقا، هند، کارائیب و آمریکای جنوبی و مرکزی منتقل می‌شود؛ حتی در تست‌های پزشکی نیز این امکان وجود دارد که «چیکونگونیا» با بیماری‌های دیگر دارای علائم مشابه اشتباه گرفته شود. بیماری «چیکونگونیا» یا خم کننده مفاصل توسط پشه‌های «آئدس» به انسان منتقل می‌شود؛ این بیماری درحال سرایت به سراسر جهان است و به طور دوره‌ای شیوع جدید آن مشاهده می‌شود. این عفونت ویروسی می‌تواند به اشکال گوناگون ظاهر شود؛ ممکن است علائم بیماری در بیماران مبتلا به «چیکونگونیا»  از یک تب ساده تا یک درد شدید مفصلی در حال تغییر باشد. شیوع این بیماری به دلیل تعداد بالای مبتلایان و کشته شدگان سراسر منطقه آمریکای لاتین را در وضعیت هشدار قرار داد. ویروس «زیکا»

ویروس «زیکا» برای اولین بار در سال 2015 در این منطقه شایع شد؛ عامل اصلی بروز این بیماری همان پشه‌ حامل ویروس «چیگونگویا» است اما این‌بار علائم بیماری افزایش می‌یابند؛ از علائم این بیماری می‌توان به سردرد، ضعف، درد ماهیچه‌ها، درد مفاصل، بروز التهاب و ورم در دست‌ها و پاها، ورم ملتهب چرکی، تورم اندام‌های تحتانی، خارش پوست که عموما از پوست صورت آغاز می‌شود و به تدریج به بخش‌های دیگر بدن نیز انتقال می یابد. این ویروس برای اولین بار ر دهه 1940 میلادی در بین مردم ساکن در جنگل‌های «زیکا» واقع در اوگاندا مشاهده شد سپس در سال 2014 برای اولین بار در منطقه آمریکای لاتین و در جزیره «پاسکو» واقع در شیلی دیده شد. پیش‌تر از این تاریخ سازمان بهداشت جهانی از شیوع ویروس «زیکا» در منطقه آمریکای لاتین خبر داده بود. اولین موارد بیماران مبتلا به ویروس «زیکا» در ماه مه در برزیل گزارش شدند سپس سازمان جهانی از شیوع این بیماری در پاناما، پاراگوئه، مکزیک و ونزوئلا خبر داد. مقامات سازمان بهداشت برزیل در پی شیوع این بیماری ناشناخته اعلام شرایط بحرانی کرد و از مردم خواست تا توصیه‌های بهداشتی در ارتباط با این بیماری را جدی بگیرند. سرطان انگلی

در ماه نوامبر سال 2015 نتایج بررسی و تحقیقات از یک پرونده پزشکی شگفت انگیز منتشر شد، در این گزارش نوشته شد که یک بیمار در اثر ابتلا به ویروس سرطانی غیر انسانی جان باخته است. این مرد به علت تومورهایی که از سلول‌های سرطانی نوعی کرم روده تشکیل شده بود، جان خود را از دست داد. در ژانویه سال 2013، یک مرد 41 ساله کلمبیایی، با تب، سرفه، ضعف شدید و کاهش وزن به مدت چندین ماه به پزشک مراجعه می‌کند. هفت سال قبل پزشکان برای این مرد تشخیص ویروس ایدز را داده بودند اما بیمار داروهای تجویزی را مصرف نکرده بود و از این رو سیستم ایمنی بدنش بسیار ضعیف شده بود. علاوه بر این در روده فرد بیمار نوعی کرم نواری هم دیده شده بود؛درمان ضد کرم و ضد ویروس برای بیمار شروع شد. از بعضی از این تومورها نمونه برداری و از مرکز کنترل بیماری آمریکا کمک خواسته شد اما بیماری پیشرفت می‌کرد و دوباره از غدد لنفاوی نمونه برداری شد. بروز این بیماری و انتقال سلول‌های سرطانی از انگل به انسان در تاریخ پزشکی بی‌سابقه بود. آن مرد در سال 2013 درگذشت و پزشکان به بررسی این بیماری پرداختند به طوریکه در نوامبر سال 2015 نتایج این تحقیقات و بررسی‌ها در غالب اطلاعاتی درباره یک نوع بیماری ناشناخته منتشر شد.   «گوئبودوسس»

«گوئبودوسس» نام یک نوع بیماری نادر است که برای اولین بار در جمهوری دومینیکن و مشخصا در استان «باراهونا» (جنوب غرب جمهوری دومینیکن) دیده شد؛ عوامل بروز این بیماری تاکنون کشف نشده‌اند. طبق گزارش‌های دریافتی این بیماری نوعی اختلال ژنتیکی است که در زمان بروز تغییرات دوران نوجوانی فرد مانع فعالیت هورمون تستوسترون در بدن می‌شود. برای مثال «جانی» یک از مبتلایان به این بیماری نادر بود، وی با وجود اینکه در سنین نوجوانی به سر میبرد اما همچون دختر بچه‌ها رفتار می‌کرد و از لحاظ فکری و مغزی رشد رشد نامتعادلی داشت. «همانژیوم ریوی»

در یکی از پرونده‌های پزشکی یک نوجوان 14 ساله شیلیایی به منظور جلوگیری از ابتلا به سرنوشت خواهر 17 ساله خود که مبتلا به یک نوع بیماری نادر ریوی بود، نیاز ضروری به پیوند ریه پیدا کرد. این نوجوان مبتلا به بیماری «همانژیوم ریوی» بود، نوعی نابهنجاری در ریه فرد که فرآیند اکسیژن رسانی به سلول‌های خونی را دچار اختلال می‌کند. شاید در تمام دنیا تنها 50 مورد مشابه این پرونده به ثبت رسیده باشد. انتهای پیام/ح

http://fna.ir/9QKZW7





94/10/06 - 13:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن