تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860711314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بروچردی: مصوبه اخیر کنگره آمریکا مغایر با تعهدات دولت این کشور در برجام است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بروچردی: مصوبه اخیر کنگره آمریکا مغایر با تعهدات دولت این کشور در برجام است
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه‌‌ای به رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اروپا و ۱+۵ مصوبه اخیر کنگره آمریکا را مغایر با تعهدات دولت این کشور در مذاکرات مربوط به انعقاد برجام دانست.
به گزارش نامه نیوز، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نامه‌ای خطاب به رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اروپایی و همتایانش در مجالس کشورهای فرانسه، انگلیس، آلمان، روسیه و چین، ضمن انتقاد از مصوبه اخیر کنگره آمریکا موسوم به قانون برناهم لغو روادید آمریکا، این اقدام را مغایر با تعهدات دولت این کشور در مذاکرات مربوط به انعقاد برجام دانست.


متن کامل نامه بروجردی به شرح زیر است:


عالیجناب؛


مایلم توجه جناب عالی را به قانون جدیداً مصوب در کنگره ایالات متحده آمریکا موسوم به قانون برنامه لغو روادید آمریکا جلب نمایم که نه تنها ماهیتاً ناعادلانه و تبعیض‌آمیز بوده بلکه با تعهدات ایالات متحده به موجب برنامه اقدام جامع مشترک (برجام) منعقد شده بین شش کشور اعم از چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلیس و آمریکا و نماینده عالی اتحادیه اروپایی در سیاست خارجی و امنیت اروپایی با جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل مسئله طولانی هسته‌ای در تناقض است. این موضوع در حالی که ما به روز اجرای برجام نزدیک می‌شویم اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.


به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی (پارلمان) ایران مایلم نگرانی جدی خود را به‌ واسطه محدودیت‌های این قانون بر برنامه استفاده از روادید برای کسانی که به کشور من سفر می‌کنند، ابراز نمایم.


شش کشور(سه کشور اروپایی، چین، روسیه و آمریکا) متعهد شده‌اند که برجام را در یک فضای حُسن اعتماد کامل و به‌ صورت سازنده‌ای اجرا نموده و از هرگونه اقدامی که با شکل و ماهیت و محتوای آن ناهماهنگ باشد، خودداری نمایند.


آنها همچنین پذیرفته‌اند تا از تحمیل هرگونه قانون و مقرره تبعیض‌آمیز و ملزومات آئین‌نامه‌ای در پرتور تحریم‌ها و اقدامات محدودکننده در چارچوب برجام خودداری نمایند. ایالات متحده همچنین متعهد است که نهایت تلاش‌های خود را با حُسن‌نیت برای اجرای برجام و اجتناب از مداخله در تحقق کامل منافع حاصل از لغو تحریم‌ها برای ایران که در ضمیمه 3 مصرح گردیده به انجام رساند.


قانون مزبور در صورت اجرا، تأثیر منفی بر عادی‌سازی روند تجارت و مبادلات اقتصادی با ایران از جمله از طریق منصرف کردن سرمایه‌گذاران خارجی و تجاری که مایل‌‌اند به ایران سفر کنند بر جای خواهد گذاشت. این قانون با هدف خنثی‌سازی منافع بالقوه‌ای که ایران باید در نتیجه لغو تحریم‌ها به‌ موجب برجام از آن بهره‌مند شده است و از این رو با تعهدات آمریکا در اثر برجام در تناقض می‌باشد. از این گذشته قانون مورد نظر، همانگونه که ایران برداشت می‌نماید. دارای نقض می‌باشد؛ چرا که سوابق بلند مدت و نیز اقدامات اخیر ایران در مقابل صادقانه با خطر تروریسم در منطقه را نادیده می‌گیرد.


عالیجناب؛


تمام طرف‌های برجام دارای یک مسئولیت مشترک در قبال حصول اطمینان از این هستیم که برجام مسیر روان اجرای خود را طی نماید.


برنامه لغو روادید آمریکا و نیز قانون جلوگیری از سفر تروریست‌ها به این کشور مربوط به سال 2015 به مثابه ضربه‌ای مخرب به اجرای برجام از طریق نقض شکل و روح برجام بوده و سوالات جدی را در مورد تمایل آمریکا برای احترام به تعهداتش به‌موجب این قرارداد ایجاد می‌کند. از آنچه گفته شد و بر مبنای این واقعیت که قانون مزبور در واقع شهروندان شما را نیز هدف قرار می‌دهد و مقررات سازمان تجارت جهانی را نیز تضعیف می‌کند، از جناب عالی درخواست می‌نمایم تمام تلاش خود را برای مقابله با این تصمیم دولت آمریکا و تمکین در برابر تعهداتش به موجب برجام به کار بگیرید.


عالیجناب احترامات فائقه اینجانب را پذیرا باشید.


علاءالدین بروجردی


رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی


منبع: تسنیم


۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن