تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829372103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لوازم خانگی مشمول قیمت گذاری نیست/بازار تمایل به افزایش قیمت ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: گزارش پانا از روند و عوامل تعیین قیمت ها در بازار: لوازم خانگی مشمول قیمت گذاری نیست/بازار تمایل به افزایش قیمت ندارد مدیرکل نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت از تولید کنندگان ومصرف کنندگان گفت: بازار لوازم خانگی به علت تعدد نشان های تجاری و مدل و هم از حیث تولیدات داخل و واردات بازاری کاملاً رقابتی است.
۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي ساعت 08:47

خبرگزاری پانا+

 به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا شهرام میرآخورلو در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که به موضوع بررسی روند و عوامل افزایش قیمت ها اختصاص داشت، افزود: به علت رکودی که از یکی دو سال قبل اتفاق افتاد، موجودی انبارهای تولیدی و وارداتی به قدری به حد مکفی است که میل و رغبتی برای افزایش قیمت وجود ندارد.
وی گفت: لوازم خانگی مشمول قیمت گذاری نیست البته ضابطه قیمت گذاری سازمان حمایت باید رعایت شود ولی مشمول این نیست که ما بخواهیم به کالایی قیمت بدهیم.
میرآخورلو با بیان اینکه تغییر افزایش قیمت یکی از برندهای لوازم خانگی در بازار در حال بررسی است افزود: البته این افزایش قیمت در حالی است که کالای مورد نظر پیش از این نبوده و قیمت جدید که گفته می شود گرانتر است مربوط به مدل جدید آن کالا است.
وی گفت: در حوزه صوتی- تصویری به واسطه تغییر فناوری از پارسال روند کاهش قیمت ها را داشتیم زیرا بازار به این شکل می طلبید.
مدیرکل نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت افزود: ما بر روی میزان موجودی کالا و تغییرات قیمت نظارت داریم و حواسمان به بازار هست.
میرآخورلو گفت: البته مبنای قیمتی که الآن بر روی لوازم خانگی اعلام شده مبنای درستی نیست زیرا کالایی که پایه ندارد با کالایی که قبلاً وجود داشته مقایسه می شود که این درست نیست.
وی افزود: در بازار موج افزایش کالا وجود دارد و کسی نمی تواند کالایش را بفروشد.
میرآخورلو گفت: آخرین تغییرات قیمت که در حوزه لوازم خانگی اتفاق افتاد مربوط به سال 92 بود و الآن بازار کشش تغییرات قیمتی را ندارد و شرایط آن نیز نیست، از این رو حتی وام 10 میلیون تومانی بابت خرید لوازم خانگی هم نتوانست به رونق و خروج از رکود کمکی کند. منافع تولید کننده و مصرف کننده در دو کفه ترازوست 
وی افزود: معتقد هستیم حمایت منطقی از تولید کننده به حمایت از مصرف کننده منتج می شود یعنی اگر شرایط به نحوی برای تولید کننده مهیا شود که به مواد اولیه دسترسی و تیراژ تولید مناسبی داشته باشد، منافع آن به مصرف کننده هم بر می گردد از این رو در این زمینه از زاویه های مختلف همچون حمایت های تعرفه ای و دسترسی واحدهای تولید کننده به منابع در دستور کار است.
مدیرکل نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت گفت: ما اکنون در حوزه فولاد نزدیک به دو میلیون تن محصولات فولادی در انبارهای واحدهای تولیدی و توزیعی است که عددی بسیار سنگین است از اینرو روند کاهش قیمت فولاد را داریم که این روند قطعاً به محصولات صنایع پایین دستی خود نیز تأثیر می گذارد.
میرآخورلو با اشاره به اینکه اکنون توجیهی برای تولید فولاد با ظرفیت 300 هزار تن نیست افزود: با این حال اکنون در کشور واحدهایی با تولید این ظرفیت وجود دارد.   سید داوود موسوی مدیر کل بررسی و تعیین قیمت سازمان حمایت نیز گفت: بحث اصلاح نظام تولید یکی از محورهای اساسی قانون هدفمندسازی یارانه ها بود و می پذیریم که نظام توزیع به علت نداشتن زیرساخت های مناسب صد درصد موفق نبود البته در دستور کار قرار دارد.
 افزود: یکی از بحث های اصلی؛ مکانیزه کردن مراکز توزیع به دستگاه های Pos است.
وی گفت: وقتی بر اساس سیستمی مدون و جامع می توان اطلاعات را پایش و رصد کرد و با متخلفان در طی فرآیندهای مختلف برخورد قانونی کرد، قطعاً این را خواهیم داشت که قیمت در کارخانه با لحاظ درصدهای مجاز سود، همان قیمتی است که مصرف کننده باید بپردازد.
موسوی افزود: البته هم اکنون به علت نبود برخی زیرساخت ها مشکلاتی در این حوزه وجود دارد.
وی گفت: اصلاح ساختار و نظام توزیع در دستور کار دولت قرار دارد و باید بحث مکانیزه کردن صندوق های فروش را به عنوان عامل اصلی مد نظر قرار داد و در شبکه توزیع باید به سمت الکترونیکی کردن فرایند آن برویم.
مدیر کل بررسی و تعیین قیمت سازمان حمایت افزود: چنانچه کالایی در بازار تغییر قیمت داشته باشد حتماً اگر از طریق سامانه 124 یا بازرسی گزارش شود، موضوع بررسی خواهد شد.
در ابتدای این بحث رئیس اتحادیه لوازم خانگی نیز در ارتباط تلفنی در خصوص افزایش قیمت ها نیز گفت: در این یکی دو ماهه افزایش قیمتی نداشتیم و فقط در یک مورد آن هم برند کره ای، 6 تا 8 درصد یک محصول افزایش قیمت داشت که مربوط به کالایی می شد که قبلاً نبود و جدید محسوب می شود.
طحان پور افزود: البته اختلاف قیمت نیز بر سر مدل و تکنولوژی جدید بوده است.
شقاقی استاد دانشگاه و اقتصاد دان نیز در ارتباط زنده تلفنی با اشاره به اینکه در اقتصاد ایران مثلث شومی وجود دارد که نمی گذارد روی موضوع قیمت گذاری و نظارت ورود شود، گفت: اضلاع این مثلث شامل قاچاق کالا، انحصاری بودن و تغییرات روز به روز فناوریهاست.
وی افزود: ما در اقتصادی زندگی می کنیم که به نظرم بالای 20 میلیارد دلار سالانه قاچاق کالا در آن صورت می گیرد، همچنین موضوع انحصاری کردن نیز امکان بحث کیفیت، رصد، نظارت و شفاف سازی را سلب می کند و تغییرات روز به روز فناوری نیز در ادامه امکان رصد و قیمت گذاری ها را سلب می کند.
شقاقی گفت: سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده باید از یک سازمان بازرسی به سازمانی اصلاحگر و پایش کننده بازار تبدیل شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن