تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداشناس ترين مردم پر درخواست ترين آنها از خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853107320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل کارگروه برای مقابله با مصوبه آمریکا علیه گردشگری ایران


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تشکیل کارگروه برای مقابله با مصوبه آمریکا علیه گردشگری ایران
یک هفته پس موافقت رییس‌جمهور آمریکا با طرح کنگره مبنی بر محدود کردن قانون ویزا برای اتباع 38 کشور در صورت سفر به ایران، عراق، سودان و سوریه، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جلسه و کارگروهی تشکیل داد تا راه‌کارهای مقابله با این مصوبه و خنثی کردن آن را در صنعت گردشگری ایران بررسی کند.


به گزارش ایسنا، بیشتر از دو هفته از طرحی که کنگره آمریکا صادر کرده می‌گذرد، در این مدت کمپین‌های مختلفی از سوی نهادهای مردمی و تشکل‌های غیر دولتی تشکیل شده است تا حمایت جامعه مدنی را در مقابل این تحریم آمریکا برانگیخته شود، اعتراض‌های زیادی از سوی مدافعان حقوق بشر، حقوقدان‌های بین‌المللی، اتحادیه اروپا، حتی برخی نمایندگان سنا در آمریکا، نمایندگان مجلس، وزارت خارجه، اتاق بازرگانی، تجار و فعالان گردشگری ایران مطرح شد، اما حدود یک هفته پیش بود که رییس‌جمهور آمریکا این طرح را که در لایحه بودجه این کشور آمده بود، امضا کرد.


محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اعمال این محدودیت از سوی آمریکا اعلام کرد: از نظر ما با تعهدات ایالات متحده ذیل برجام هم راستا نیست. اکنون منتظر تصمیم دولت (آمریکا) هستیم تا ببینیم که چطور می‌خواهد خود را با تعهداتش در برجام، همخوان کند. من در روزهای گذشته از وقتی که مشخص شد این تصمیم را دارند، با وزیر خارجه آمریکا (جان کری) صحبت کردم و اکنون منتظر اقدام آن‌ها هستم.


در مقابل این واکنش، جان کری، وزیر خارجه آمریکا در نامه‌ای به همتای ایرانی خود نوشت: «اینجانب اطمینان دارم تغییرات جدید برای کسب روادید که در کنگره تصویب شده است، و دولت اختیار توقف اجرای آن را دارد، به هیچ وجه مانع ما نمی‌شود که تعهدات خود بر طبق برجام را اجرا کنیم، و ما این تغییرات را به گونه‌ای اجرا می‌کنیم که هیچ مانعی برای منافع اقتصادی مشروع ایران ایجاد نکند. بدین منظور ما بالقوه ابزارهای متعددی را در اختیار داریم، شامل صدور ویزاهای تجاری 10 ساله چندبار ورود، برنامه‌هایی برای تسریع در صدور ویزاهای تجاری، و اختیار توقف اجرای قانون که طبق این مصوبه جدید به ما داده شده است. خوشحال می‌شوم که در این خصوص باز هم صحبت کنم و توضیحات بیش‌تر ارائه کنم.»


اگرچه برخی نمایندگان و حقوقدان‌ها نامه‌ جان کری را بی‌ارزش دانستند، اما سید حسین موسویان، یک دیپلمات پیشکسوت ایران برای مقابله با اثرگذاری و خنثی کردن این مصوبه راهکارهای قابل تأملی را به دولت پیشنهاد کرد که از آن جمله رایزنی با اتحادیه اروپا و مجریان برجام و پیگیری ایران برای تعلیق این مصوبه از سوی رییس‌جمهور آمریکا براساس اختیاراتش است.


سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم که تا زمان امضای این طرح واکنشی نشان نداده بود، پس از تصویب آن، با صدور بیانیه‌ای نسبت به این مصوبه که باعث ایجاد محدودیت سفر اتباع برخی کشورها به ایران می‌شود، واکنش نشان داد و این اقدام را در عزم جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی از گردشگران جهان، بی‌تاثیر دانست.


این سازمان امروز شنبه (5 دی‌ماه) نیز با حضور معاون حقوقی و پارلمانی وزارت امور خارجه، جمعی از فعالان گردشگری، اعضای اتاق بازرگانی ایران و اساتید دانشگاهی جلسه‌ای را تشکیل داد تا با بررسی راهکارهای پیشنهادی، این مصوبه را خنثی کند. همچنین قرار شده است کارگروه مشترک با حضور نمایندگانی از بخش خصوصی و دولتی تشکیل شود تا به تصمیم‌های جامعی در این‌باره برسد.


وزارت امور خارجه نیز راه‌کارهای قانونی خود را برای مقابله با این مصوبه تشریح کرد، ضمن آن‌که رییس جامعه تورگردانان ایران با ارائه گزارشی، این مصوبه را بی‌تاثیر در ورود گردشگر خواند و به خبرنگار گردشگری ایسنا گفت: ما تا کنون هیچ تور لغو شده‌ای تحت تاثیر این مصوبه آمریکا نداشتیم و هیچ رزرو هتلی برای سال 2016 تا این لحظه لغو نشده است.


ابراهیم پورفرج اعتقاد دارد، این مصوبه آمریکا اجرایی نشود، چرا که دولت آمریکا با این اقدام اروپا را در مقابل ایران قرار داده است.


وی همچنین گفت:‌ این جلسه برای هم‌اندیشی و بررسی راه‌کارهای احتمالی به منظور دور زدن تحریم آمریکا علیه گردشگری ایران برگزار شد که هریک از بخش‌ها دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.


محمدحسن کرمانی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی ایران ‌نیز درباره این جلسه به ایسنا گفت: این جلسات خوب است، اما هر بخشی باید کار خود را انجام دهد که فکر می‌کنم وزارت امور خارجه کار خود را به درستی انجام می‌دهد و قرار نیست ما شلوغ کنیم. اگر قرار است کاری انجام دهیم، باید راه‌های ورود گردشگران خارجی را به ایران آسان کنیم.


او با یادآوری این نکته که در روابط سیاسی بین کشورها همیشه کش‌وقوس وجود دارد، افزود: شاید در این شرایط بهتر باشد ما چالش قدیمی گردشگری را حل کنیم، هنوز دو سوال وجود دارد که بهتر است به آن پاسخ بدهیم، نخست آن‌که آیا گردشگری از دیدگاه کلان کشور، استراتژیک محسوب می‌شود؟ و دیگر آن‌که اگر استراتژیک است، تاکتیک‌های پیشبردی آن چیست؟


تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۴ - 26 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن