تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804573218




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر آلودگی هوا در تشدید حملات صرع


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تاثیر آلودگی هوا در تشدید حملات صرع
کد خبر: ۵۵۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹ - 26 December 2015


دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین‌المللی صرع با اشاره به اینکه ۹۵ درصد داروهای مورد نیاز بیماران مبتلا به صرع در کشور تولید می‌شود، گفت: زمانی که آلودگی مزمن باشد، تشدید حملات صرع را در بیمار به همراه خواهد داشت.

به گزارش فارس، احمد نگهی در نشست خبری در رابطه با بیماری صرع و داروهای مربوط به درمان این بیماری، اظهار داشت: در دنیا داروهای جدیدی برای درمان بیماری صرع استفاده می‌شود که فرم‌های تزریقی برای بیمارانی که در فاز حاد اورژانس هستند، تجویز می‌شود. این روش درمان در واقع برای زمانی کاربرد دارد که شرایط بیمار به سمت کما پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه داروهای درمانی صرع و پیشگیری از حملات آن در کشور اکثرا تولید داخل است، افزود: داروهای وارداتی چندان تحت پوشش بیمه نبوده، لذا بیماران و حتی پزشکان بیش‌تر راغب هستند از داروهای داخلی که تحت پوشش بیمه‌ای هستند، استفاده شود.

متخصص مغز و اعصاب درمورد حملات شبه‌صرع گفت: آریتمی‌های قلبی و اختلالات سایکولوژی گاهی حملاتی شبیه حملات صرع ایجاد می‌کند که از طریق معاینات بالینی و تشخیصی کامل می‌توان این دو را از هم متفاوت دانست.

به گفته وی گاهی حملات شبه‌صرع سبب درمان اشتباه بیماری می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین‌المللی صرع بیان داشت: آلودگی هوا به تنهایی باعث تشدید حملات صرع نمی‌شود، ولی زمانی که الودگی مزمن باشد، تشدید حملات صرع را در بیمار به همراه دارد.

وی افزود: میزان ابتلا به صرع در کشور افزایش یافته که بخشی از افزایش این آمار مربوط به تجهیز امکانات تشخیصی و افزایش دید پزشکان بوده است.

به گفته نگهی صرع در آقایان شایع‌تر بوده و این مسئله علت خاصی ندارد. همچنین در هیچ جای دنیا، دامنه و شیوع جغرافیایی برای صرع در نظر گرفته نشده است.

متخصص مغز و اعصاب افزود: صرع یک بیماری است که برخلاف بسیاری از بیماری‌ها، ژنتیک چندان در ابتلا به آن تأثیر ندارد. درمورد درمان بیماران نیز باید به این مسئله توجه داشت که اگر درمان به‌طور کامل و حداقل طی دو سال انجام شود، 70 تا 80 درصد صرع بیمار به اتمام رسیده و پس از آن فرد می‌تواند داروهای خود را قطع کند، البته این مسئله به عامل ایجادکننده صرع بستگی دارد.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین‌المللی صرع ادامه داد: عمل جراحی آخرین خط درمان صرع بوده و بیش‌تر در صرع‌های غیرقابل کنترل توصیه می‌شود.

به گفته وی ارتباط تغذیه با بیماری صرع به‌صورت علمی در جهان انجام نگرفته، ولی در کودکان برخی رژیم‌های غذایی یا کتوژنیک می‌تواند سبب کاهش حملات صرع شود. به‌طور مثال مصرف ترکیبات چرب و هیدرات در این زمینه مؤثر است.

متخصص مغز و اعصاب تأکید کرد: تأثیر بی‌خوابی، خستگی فیزیکی، گرسنگی طولانی و اضطراب در تشدید حملات صرع، اثبات‌شده است. همچنین نمی‌توان به‌صورت مستقیم برای درمان صرع از روش‌های طب سنتی بهره‌مند شد، ولی در برخی از موارد طب سنتی با آرامبخشی می‌تواند در کاهش حملات صرع، مؤثر واقع شود.

نگهی اعلام کرد: هیچ‌گونه کمبود دارویی برای درمان بیماران مبتلا به صرع در کشور نداریم و 95 درصد داروهای مورد نیاز نیز در کشور تولید می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین‌المللی صرع ادامه داد: تشنج تحریک‌پذیری قسمتی از سلو‌ل‌های مغز است که در حال طبیعی این سلول‌ها با ریتم خاص فعالیت می‌کنند، ولی کانون تشنج سبب بی‌نظمی در این راستا می‌شود که با استفاده از دستگاه VNS می‌توانیم در برخی از بیماران، آستانه تحریک‌پذیری سلول‌ها را کاهش دهیم، البته در این روش بیمار باید بستری شود؛ چراکه نیاز به جراحی خاص دارد.

نگهی گفت:‌ استفاده از بوتاکس در درمان صرع تأیید نشده و کاربردی ندارد، البته برای میگرن می‌توان اسپاسم عضلات ناحیه پیشانی را رفع کرد.

وی درمورد تأثیر امواج بر بروز صرع، گفت: قطعاً امواج بر روی عملکرد مغز تأثیرگذار است، ولی مقاله علمی قطعی درمورد ارتباط امواج با افزایش حملات صرع، نداشته‌ایم.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین‌المللی صرع با اشاره به اینکه صرع در کودکان شایع‌تر است، ولی در بزرگسالان و سالمندان نیز می‌تواند ایجاد شود، اظهار داشت: مشکلات ساختاری مغز علل صرع در کودکان، تومورها و تروما در میان‌سالان و آلزایمر و سکته مغزی در سالمندان می‌تواند سبب بیماری صرع شود.

نگهی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به صرع امکان ازدواج، بارداری و شیردهی به نوزاد را داشته؛ چراکه در زمان بارداری می‌توان از داروهای خاص با تجویز پزشک استفاده کرد.

متخصص مغز و اعصاب در پایان گفت: ابتلا به صرع در جنین گاهی مواقع در 16 هفتگی و از طریق سونوگرافی قابل تشخیص است.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن