تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820645764




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عمر مسکن در ایران 15 سال است


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 عمر مسکن در ایران 15 سال است
عمر مسکن در ایران 15 سال است عضو هیات مدیره انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران با بیان این‌که عمر متوسط استمرار استفاده از مسکن در ایران 12 تا 15 سال است، آسیب‌های زیست محیطی و هدررفت منابع کشور را از ضررهای تخریب زودهنگام ساختمان‌ها عنوان کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز، عباس اکبرپور اظهار کرد: عمر متوسط استمرار استفاده از مسکن در کشور ما بین 12 تا 15 سال طول می‌کشد؛ در حالی که نرم جهانی در این زمینه 70 تا 80 سال است. ما بعضا خانه‌های دو سه طبقه می‌سازیم، بعد تبدیل به پنج طبقه و بعد برج می‌کنیم. ساختمان‌های موجود را تخریب می‌کنیم و ساختمان جدید می‌سازیم. با این عملکرد نخاله‌هایی تولید می‌کنیم که به محیط زیست آسیب می‌زنند و منابع ملی را هدر می‌دهیم.
 
وی افزود: مصالح و تکنولوژی در فرآیند ساخت تاثیرگذار است. در این خصوص باید گفت ما از نظر مقدار مصالح و تنوع از وضعیت خوبی در کشور برخورداریم اما به دلیل این‌که مسکن در کشور ما به عنوان سرمایه ملی محسوب نمی‌شود بسیاری از مصالح فرآیندهای استاندارد را طی نمی‌کنند.
 
این کارشناس مسکن با بیان این‌که متاسفانه ما برنامه‌ریزی جامع و تفصیلی برای ساخت و ساز شهری نداریم، تصریح کرد: این مساله باعث می‌شود به آن‌چه که می‌سازیم بهای چندانی ندهیم و بعضا با روابط خاص و گرفتن مجوز، ساختمان‌ها را تخریب و به جای آن ساختمان‌های جدید بسازیم.
 
عضو هیات مدیره انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران به وضعیت ساخت و ساز در کشورهای توسعه یافته اشاره و خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته ساختمان‌ها در یک منطقه از شهر با توجه به طرح تفصیلی و کلان، تجمیع‌سازی و زیرساخت‌های متناسب با آن فراهم می‌شود اما در کشور ما معمولا تک ساختمان‌ها را تخریب می‌کنیم و بدون توجه به نیازها ساختمانی جدید می‌سازیم.
 
وی یادآور شد: به طور مثال در خیابانی که ظرفیت ساخت خانه‌های بیش از 4 طبقه را ندارد، دیده شده که ساختمان 18 و 20 طبقه می‌سازیم که وضعیت خیابان جوابگوی تردد، خدمات‌رسانی و امدادرسانی آن ساختمان‌ها نیست.

 

منبع: ایسنا


94/10/4 - 15:02 - 2015-12-25 15:02:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن