تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819969904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین وبسایت آنلاین دنیا ۲۵ ساله شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
نخستین وبسایت آنلاین دنیا ۲۵ ساله شد

اینترنت


شناسهٔ خبر: 3008225 - جمعه ۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات

۲۵ سال پیش در چنین روزهایی نخستین وبسایت آنلاین دنیا پا به عرصه وجود گذاشت. به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین وبسایت جهان توسط «تیم برنرز لی» در آزمایشگاه تحقیقات CERN در سال ۱۹۹۰ آنلاین شد و حالا ۲۵ سال از آن روز می گذرد. تیم برنرز ۶۰ ساله دانشمند علوم رایانه ای از بریتانیاست که در آن زمان به عنوان محقق در سازمان تحقیقات هسته ای اروپا موسوم به CERN فعالیت داشت. وبسایتی که او ۲۵ سال پیش آنلاین کرد همچنان فعالیت دارد. info.cern.ch آدرس این وبسایت اینترنتی است که اطلاعاتی درباره شبکه جهانی اینترنت ارایه می کند.

رایانه ای که تیم برنرز با استفاده از آن نخستین وبسایت دنیا را آنلاین کرد و هم اکنون در موزه علم لندن نگهداری می شود برنرز می گوید: زمانی که اطلاعات را در شبکه جهانی اینترنت به اشتراک می گذاریم در واقع خودمان را برای کشف حقایق و خلق ایده های نو توانمند می سازیم. بدین ترتیب می توانیم چیزهای زیادی را خریداری کرده و بفروشیم. از آن گذشته روابط جدیدی را با سرعت بالا و در مقیاسی متفاوت که پیشتر غیرقابل تصور بود ایجاد می کنیم. بدون شک اینترنت به عنوان ابزاری تأثیرگذار، تحولات عمیقی در دنیا به همراه داشته است به طوریکه سیاست را دستخوش تغییر کرده، در سرنگونی برخی دولتها نقش داشته و در عین حال به شکل گیری تجارت جهانی هم منجر شده است. از آن گذشته این ابزار توانسته که تعاملات اجتماعی انسانها را متحول سازد. زمانی که برنرز نخستین وبسایت دنیا را راه اندازی کرد، واژه «اینترنت» به گروهی از مدارک و اسناد ساکن و غیرشناور گفته می شد که عمدتا توسط سازمانهای دفاعی و نهادهای آکادمیک مورد استفاده قرار می گرفت. رایانه ای که این دانشمند تاریخ ساز با استفاده از آن نخستین وبسایت دنیا را آنلاین کرد هم اکنون در موزه علم لندن نگهداری می شود. به برنرز لقب «سر» هم داده اند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن