محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831307187
ادعای تک رقمی شدن نرخ تورم/ قیمت هر بشكه دوغ معادل ۳ بشكه نفت!
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادعای تک رقمی شدن نرخ تورم/ قیمت هر بشكه دوغ معادل ۳ بشكه نفت!
ثبت نام شخصیت ها و احزاب گروه های مختلف در انتخابات از طیف های مختلف سیاسی با گرایش های مختلف در کانون توجه روزنامه های امروز قرار دارد. این در حالی است که فسادهای اقتصادی در دولت گذشته و همچنین کاهش قیمت نفت از دیگر موضوعات مهم امروز است.
کد خبر: ۵۵۶۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰ - 24 December 2015
ثبت نام شخصیت ها و احزاب گروه های مختلف در انتخابات از طیف های مختلف سیاسی با گرایش های مختلف در کانون توجه روزنامه های امروز قرار دارد. این در حالی است که فسادهای اقتصادی در دولت گذشته و همچنین کاهش قیمت نفت از دیگر موضوعات مهم امروز است. در ادامه میتوانید روایت تابناک از مهمترین مطالب روزنامههایی پنج شنبه سوم دی ماه را مرور کنید. «روزنامه جوان» در گزارشی با عنوان«بازی جناحی تجدیدنظرطلبان در میدان خبرگان» می نویسد:« زمان نامنويسي نامزدهاي انتخاباتي مجلس خبرگان روز گذشته به پايان رسيد و به گفته محمدحسين مقيمي، رئيس ستاد انتخابات كشور حدود 731 نفر در انتخابات اين مجلس شركت كردهاند. تعداد شركتكنندگان در اين دوره و تفاوت آن با دور چهارم مجلس خبرگان نشان دهنده تلاش یک جریان برای تأثیر در اين دوره از انتخابات خبرگان است. كما اينكه يك جريان سياسي از ماهها پیش با تشكيل اتاق فكر و اتخاذ تصميماتي خاص تصميم گرفته از يك سو با جناحي كردن اين انتخابات و سپس نفوذ مهرههاي وابسته به خود در اين مجلس – بهواسطه شكلگيري چنين فضايي – برخي از اهداف مهم حزبي خود را ميسر كند. رهبران اين جناح در اين ميان نقش فعالي را هم به روزنامههاي پرشمار خود داده و به آنها تكليف كردهاند تا يك سال قبل از انتخابات دوره پنجم خبرگان به جناحي كردن اين انتخابات دامنزده و در ذيل چنين رويكردي تبليغات گستردهاي را براي افراد و مهرههاي خود سر و سامان بدهند. با نگاهي كوتاه به صفحات نخست روزنامههاي زنجيرهاي وابسته به جماعت تجديدنظرطلبان طي ماههاي اخير – به ويژه در يك هفته كنوني- ميتوان به سهولت دريافت كه بر اساس طرحي مدون و هدايت شده «جناحي كردن» و به تبع آن، نفوذ عناصر نشانهدار در مهمترين مجلس تصميمگيري كشور ميتواند حتي باعث تغيير بسياري از ساختارهاي نظام و شاكله و ماهيت انقلاب هم بشود. راهبرد تجديدنظرطلبان از تغيير تركيب خبرگان پنجم را نميتوان مسئلهاي غير از آنچه گفته شد عنوان كرد، هدفي كه با بهكارگيري ابزارهاي متفاوتي از جمله «استفاده ابزاري از برخي وابستگان به بيت حضرت امام » ميتواند راحتتر رنگ تحقق به خود بگيرد. اين در شرايطي است كه افكار عمومي رفتار و منش سياسي تجديدنظرطلبان را در تعارض كامل با انديشه و باورهاي بنيانگذار انقلاب اسلامي ميدانند و تجديدنظرطلبي را مساوي با ضديت با امام معنا ميكنند. حال اگر چه مدعي خط امامي بودن جريان تجديدنظرطلب از سالهاي ابتدايي انقلاب آغاز شده است، اما در مقطع زماني كنوني اين بهرهبرداري سياسي با رويكردي جديدتر در دست اقدام است.»
«روزنامه اعتماد» در گزارشی با عنوان«تورم تكرقمي پس از ٥/٥ سال» به کاهش میزان تورم می پردازد. اعتماد در بخشی از این گزارش می نویسد:« نرخ تورم سرانجام تكرقمي شد. طبق وعده قبلي وزير اقتصاد تورم آذرماه به زير ١٠ درصد رسيد. مركز آمار روز گذشته تورم نقطه به نقطه آبان را ٩/٩ و تورم سالانه منتهي به آبان را ٦/١٢ درصد اعلام كرد. اين اعداد در واقع گوياي آن است كه در دو سالي كه از افزايش بيمهاباي قيمتها در سالهاي ٩١ و ٩٢ گذشته است دولت توانسته توفيق ٧٥ درصدي در كنترل تورم به دست آورد. به بيان سادهتر رساندن تورم از ٢/٤١ درصد در خرداد ٩٢ به ٩/٩ درصد آذر امسال از كاهش ٣/٣١ واحد درصدي حكايت ميكند. اما با وجود اينكه نرخ تورم در دو سال گذشته با شتاب روند نزولي را طي كرده است مردم از اين كاهش تورم احساس رضايت ندارند و به گفته خودشان اين افت تورم را احساس نميكنند. در واقع آنچه مردم از كاهش تورم انتظار دارند، ايجاد ارزاني است. يعني گمان ميكنند زماني تورم كنترل شده است كه ما با كاهش قيمتها مواجه باشيم. اما اين گمان در ادبيات اقتصاد تصور صحيحي نيست چراكه تورم در واقع به مفهوم افزايش قيمتهاست و وقتي صحبت از كاهش نرخ تورم ميشود يعني شتاب و ميزان افزايش قيمتها كمتر شده است. به عبارت ديگر وقتي گفته ميشود تورم به ٩/٩ درصد رسيد يعني قيمتها به اندازه ٩/٩ درصد نسبت به سال قبل همين زمان افزايش داشته است. اما بايد در نظر گرفت كه افزايش ٩/٩ درصدي قيمت با افزايش ٤١ درصدي قيمت تفاوت زيادي دارد. بنابراين با كاهش نرخ تورم از ٤١ به ٩/٩ درصد فشار ناشي از افزايش قيمتها بر مردم كاسته شده است. تورم روزانه ٥/٩ درصد ميزان افزايش قيمتها در كالاهايي كه هر روز خانوار آن را خريداري ميكنند ٥/٩ درصد شده است. تفكيك كالاهاي سبد روزانه تورم نشان ميدهد كه اقلام مختلف خوراكي و آشاميدني، دخانيات و حمل و نقل كه مردم به طور روزانه نسبت به تهيه آن اقدام ميكنند تورمي زير ١٠ درصد و تكرقمي داشته است. اما تفكيك سبد كالاها و خدمات مورد نياز در طول ماه و سال تورم ٦/١٤ درصد در آذر سال جاري را حكايت ميكند. كالاهايي از جمله پوشاك و كفش، مسكن، آب و برق و سوخت، بهداشت و درمان، آموزش، تفريح و سرگرمي، مبلمان و لوازم خانگي، ارتباطات و هتل و رستوران مجموع كالا و خدماتي است كه در طول ماه و سال خانوار نسبت به خريد آن اقدام ميكنند.»
«روزنامه شرق» در گزارشی با عنوان«١١٤٠ هزار میلیارد تومان در دولت احمدینژاد دود شد» می نویسد:« وزير اقتصاد و امور دارايي در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل بانک سپه با گذشت بیش از دو سال از عمر دولت یازدهم، از حجم دقيق بدهيهاي دولت پرده برداشت. رقمي كه او اعلام كرد مستند بر آماري بود كه دفتر تعيين بدهي در خزانه كل كشور ارائه داده بود. به گفته وزیر بین ٧٠٠ تا ٨٠٠ میلیارد دلار درآمدهای نفتی داشتيم و حدود صد میلیارد دلار نیز از فروش شرکتها و واگذاريها، منابع مالی براي دولت به وجود آمد. اشاره او به محمود احمدینژاد است که در دولتهای او کشور با وفور درآمدهای نفتی روبهرو بود. این منابع که حدود ٩٠٠ میلیارد دلار برآورد میشود، معلوم نیست در دولتهای نهم و دهم صرف چه اموری شده است. اینها تنها درآمد دولتهای نهم و دهم نیستند. ادامه صحبتهای طیبنیا در این مراسم پرده از هزینههای دیگری در این دولت برمیدارد که اگرچه جزء درآمدهای دولت نبودند، اما سرنوشتی مانند درآمدهای دولت برای آنها رقم خورد. طیبنیا در ادامه از بدهی ٥٤٠ هزار میلیارد تومانی در دولتهای محمود احمدینژاد خبر میدهد: بدهي شركتهاي دولتي با احتساب بدهي شركت ملي نفت ٥٤٠ هزار ميليارد تومان برآورد شده كه ٣٨٠ هزار ميليارد تومان آن فقط مربوط به بدهيهاي دولت به سيستم بانكي است. اگر دستكم نرخ هزار توماني را براي نرخ دلار در دولتهاي نهم و دهم در نظر بگيريم، ٨٠٠ هزار ميليارد تومان از محل درآمدهاي نفتي و ١٠٠هزار ميليارد تومان از محل واگذاريها براي دولت قبل بهدست آمده است بهجز این، ٥٤٠ هزار میلیارد تومان هم از جیب بانکها برداشته و در کنار این، مطالبات پیمانکاران در بخشهای مختلف را نپرداخته و صرف اموری کرده که در این هشت سال به رفتارهای پوپولیستی مشهور شده است. این ارقام در مجموع رقمي حدود یکهزارو ٤٤٠ هزار ميليارد تومان را براي دولت قبل به ارمغان آورده است. این جمله به این معناست که رئیس دولتهای نهم و درهم علاوه بر پولهای هنگفت نفت از هرجا که میتوانسته برای اهداف دولت خویش صرف کرده است که تا این لحظه هم محل خرج آنها مشخص نیست.»
«روزنامه قانون» در گزارشی به موضوع ثبت نام در انتخابات توسط شخصیت های مختلف می پردازد. این روزنامه در این گزارش با عنوان«ورود از چپ و راست به انتخابات» می نویسد:« قطارثبت نام نامزدهای انتخابات ۷ اسفند كمكم به ایستگاه آخرخودنزدیک می شود. دیروزمهلت ثبت نام خبرگان پس از یک بار تمدید به پایان رسیدوروزجمعه نیزثبت نام کاندیداها برای انتخابات مجلس به ایستگاه آخر خود خواهد رسید و نوبت به نهادهای نظارتی و شورای نگهبان می رسد تا در آزمونی سخت روی کاندیداهایی که راهی وزارت کشور یا فرمانداری ها شدند مهر رد یا تایید بزنند. روز آخر ثبت نام خبرگان اما همچنان با موجی ازثبتنامها روبه رو بود.تب ثبتنام داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان داغ تر از روزهای دیگر بود و بازار گمانه زنیها برای حضور برخی چهرهها در صحنه انتخابات آن را داغتر می کرد. درحالی که،خبرنگاران رسانهها در ستادهای انتخابات مستقر شده بودند و هرلحظه ورود چهرهها را انتظار میکشیدند این انتظار در روز آخر ثبت نام به اوج خود رسیده بود. از استانها خبرهای مختلفی در مورد تعداد ثبتنامیها می رسید که هرلحظه آمار آنها در حال تغییر و افزایش بود پروندهای که عصر چهارشنبه با پایان وقت ثبتنام مجلس خبرگان بسته شد.»
«روزنامه ارمان» در گزارشی با عنوان«قیمت هر بشكه دوغ معادل ۳ بشكه نفت!» می نویسد:« قيمت يك بشكه نفت امروز بسيار ارزانتر از يك بشكه آب معدني يا دوغ است؛ به طوري كه صادر كردن دوغ و آب بهصرفهتر از نفت به نظر میرسد. به گزارش مهر، زماني قرار بود پول نفت سر سفرهها بيايد اما امروز دوغ و آب كه در سبد غذايي اكثر خانوادهها پيدا ميشود، از نفت بسيار گرانتر است. حالا اگر به فروشگاه مواد غذايي محله خود سر بزنيد و يك بطري دوغ يا آب معدني بخريد، انگار سه بطري نفت را به خانه خود ميبريد. هرچند ارزان شدن قيمت نفت در بازار جهاني باعث ارزشمندتر شدن دوغ يا آب شده است اما همين موضوع را ميتوان به بحران جهاني آب هم متصل كرد و آن را آغازي بر رقابت قيمت نفت و آب در عرصه بينالمللي برشمرد. «كروزن» كلمهاي است كه شايد تا به امروز آن را نشنيده باشيد اما نام علمي «نفت سفيد» است؛ مادهاي كه در گذشته كاربرد گستردهاي به عنوان سوخت وسايل گرمايشي و پخت و پز داشت اما حالا جايش را به گاز شهري و گاز مايع داده است. در اصطلاح عاميانه و پس از گرانيهاي گذشته برخي چيزها را ميشد به نفت تشبيه كرد، مثلا ماست، دوغ يا شير را نفت سفيد ناميد اما امروز معادله كاملا برعكس شده زيرا قيمت يك بشكه دوغ يا يك بطري آب معدني از يك بشكه يا يك قوطي نفت گرانتر است. قيمت امروز نفت، بشكهاي حدود ۳۰ دلار است، بشكهاي كه حدودا ۱۶۰ليتر گنجايش دارد. حالا با در نظر گرفتن قيمت دلار كه حدود ۳۶۰۰ است، هر بشكه ۱۰۸هزار تومان ميشود، يعني هر ليتر ۶۷۵تومان و يك بطري یکونیم ليتري آن حدودا ۱۰۱۵تومان قیمت دارد. اما در فروشگاه محصولات غذايي براي بطري 5/1ليتري دوغ بايد حدود ۲۵۰۰ تومان پرداخت كرد يعني چيزي حدود دو و نیمبرابر قيمت يك بطري نفت يكونيم ليتري. در اين شرايط ميتوان گفت دوغ ليتري ۱۶۷۰تومان است و يك بشكه ۱۶۰ ليتري آن را ميتوان حدود ۲۶۷هزار تومان فروخت یا خرید البته قيمت آب در بازار هم بسيار متغير است زيرا يك بطري یکونیم ليتري آب معدني از ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان فروخته ميشود. در بدترين شرايط، يك ليتر آب از يك نفت بيشتر ميشود كه اين موضوع را ميتوان آغاز روزهاي رقابت اين دو ماده زير زميني برشمرد.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
از عصز یخبندان در بورس تا قیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت!
از عصز یخبندان در بورس تا قیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت تصاویر صفحه نخست روزنامههای سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه میشود به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان تصاویر صفحه نخست روزنامههای سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه ماز عصر یخبندان در بورس تا قیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت!
از عصر یخبندان در بورس تا قیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت تصاویر صفحه نخست روزنامههای سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه میشود به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان تصاویر صفحه نخست روزنامههای سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه معکس/ صفحه اول روزنامه های کشور؛ از عصر یخبندان در بورس تا قیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت!
عکس صفحه اول روزنامه های کشور از عصر یخبندان در بورس تا قیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت تاریخ انتشار پنجشنبه ۳ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۶ ۱۴خاطرهسازی ناقص از اقامت هاشمی در کاخ شاه/ برق مشترکین را به خاطر انتخابات قطع نکنید/ هر بشکه دوغ معادل ۳ بشکه
خاطرهسازی ناقص از اقامت هاشمی در کاخ شاه برق مشترکین را به خاطر انتخابات قطع نکنید هر بشکه دوغ معادل ۳ بشکه نفت قیمت دارد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود مورد توجه قرار میگیرند تیترهایی مانند خبرنگاری سرداخاطرهسازی ناقص از اقامت هاشمی در کاخ شاه/ آب، برق، تلفن و گاز را تا انتخابات قطع نکنید/ هر بشکه دوغ معادل ۳ ب
خاطرهسازی ناقص از اقامت هاشمی در کاخ شاه آب برق تلفن و گاز را تا انتخابات قطع نکنید هر بشکه دوغ معادل ۳ بشکه نفت قیمت دارد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود مورد توجه قرار میگیرند تیترهایی مانند خبرنگاری سقیمت هر بشکه دوغ معادل 3 بشکه نفت!
قیمت یک بشکه نفت امروز بسیار ارزان تر از یک بشکه آب معدنی یا دوغ است بطوریکه صادر کردن دوغ و آب به صرفه تر از نفت خواهد بود زمانی قرار بود که پول نفت سر سفره ها بیاید اما امروز دوغ و آب که در سبد غذایی اکثر خانواده ها پیدا می شود از نفت بسیار گران تر است حالا اگر به فروشگاه مقیمت هر بشکه دوغ معادل ۳ بشکه نفت!
قیمت یک بشکه نفت امروز بسیار ارزان تر از یک بشکه آب معدنی یا دوغ است به طوری که صادر کردن دوغ و آب به صرفه تر از نفت به نظر می رسد به گزارش مهر زمانی قرار بود پول نفت سر سفره ها بیاید اما امروز دوغ و آب که در سبد غذایی اکثر خانواده ها پیدا می شود از نفت بسیار گران تر است حالقیمت هربشکه دوغ معادل سه بشکه نفت!
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران تصاویر صفحه نخست روزنامه های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می شود به شرح ذیل است برای دریافت آخرین اخبار در کانال پارس نیوز عضو شویدپنجشنبه ۳دی۱۳۹۴هر بشکه دوغ معادل ۳ بشکه نفت قیمت دارد!
شهدای ایران زمانی قرار بود که پول نفت سر سفره ها بیاید اما امروز دوغ و آب که در سبد غذایی اکثر خانواده ها پیدا می شود از نفت بسیار گران تر است حالا اگر به فروشگاه مواد غذایی محله خود سر بزنید و یک بطری دوغ یا آب معدنی بخرید انگار سه بطری نفت را به خانه خود می برید هرچند با-
سیاسی
پربازدیدترینها