تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850711097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیر اصلاح‌طلبان به سنگ خورد/ آیا راه اعتدالی روحانی از اصلاح‌طلبان جدا شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تیر اصلاح‌طلبان به سنگ خورد/ آیا راه اعتدالی روحانی از اصلاح‌طلبان جدا شد
در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، زمزمه‌هایی با این مضمون مطرح می‌شود که احزاب حامی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، اکنون از وی توقع حمایت در انتخابات پیش رو را دارند.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انتخابات اسفندماه در حالی پیش روست که گسترش فعالیت‌ها و نشست‌های احزاب در ماه‌های منتهی به انتخابات، نوید در راه بودن انتخاباتی پرشور و گرم را در روزهای سرد زمستان می‌دهد. در وصف اهمیت حضور احزاب در فضای سیاسی کشور، می‌توان گفت سازماندهی و پرورش فعالان سیاسی موثر در توسعه جامعه، موضوعی است که احزاب از متولیان اصلی آن هستند.

 در کشور ما وزارت کشور به عنوان نهادی دولتی که مسئولیت برگزاری انتخابات را برعهده دارد، موظف است زمینه حضور احزابی که متعهد به قانون اساسی و خط‌ مشی کلی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند را در انتخابات فراهم آورد تا این احزاب ضمن فعالیت و رقابت سالم، در شورآفرینی انتخابات و نیز گسترش آگاهی سیاسی افراد جامعه موثر واقع شوند.


بدیهی است احزاب و گروه‌های مختلف در خصوص فعالیت‌های سیاسی‌شان و برای قرارگیری این فعالیت‌ها در مسیری روشن، خواسته‌هایی از مسئولان دولت داشته باشند. خواسته‌هایی که به طور معمول پیرامون ایمن سازی برگزاری سخنرانی‌ها و برنامه‌های حزبی و آزادی‌هایی از این قبیل مطرح می‌شود.  در این بین اما اکنون و در آستانه انتخابات، مطالبات برخی اعضای جبهه اصلاحات به عنوان یکی از احزاب سیاسی مطرح و فعال کشور از شخص رئیس جمهور، شایان توجه است.

مطالباتی که گاه با این مضمون مطرح می‌شوند که روحانی با حمایت اصلاح‌طلبان ریاست قوه مجریه را به‌دست آورد و اکنون اصلاح طلبان از رئیس جمهور انتظار دارند که وی آن‌ها را در مسیر انتخابات پیش‌رو همراهی و حمایت کند.



به طور مثال، حجت‌الاسلام محسن رهامی رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات معتقد است که دولت یازدهم با عقبه اصلاح‌طلبان روی کار آمده است. وی در این مورد می‌گوید: در عین حال که دولت خود را به عنوان دولت اصلاح‌طلب معرفی نکرده و آقای روحانی به عنوان تابلوی اصلاح‌طلب مطرح نیست، اما به هرحال" آبرو و سرنوشت آقای روحانی، آبرو و سرنوشت اصلاح‌طلبان گره خورده است". وی در ادامه نیز به برخی از مطالبات جبهه اصلاحات در خصوص برگزاری انتخابات صحیح می‌پردازد.


////





فارغ از اینکه غالب این مطالبات شاید خواسته بسیاری از احزاب و گروه‌ها از دولتمردان باشد، تاملی بر این جمله که‌ آبرو و سرنوشت آقای روحانی با آبرو و سرنوشت اصلاح‌طلبان گره خودره است، سوالی را در ذهن ایجاد می‌کند؛ اینکه جبهه اصلاحات در مسیر انتخابات از شخص رئیس جمهور انتظار حمایتی ویژه و افزون بر سایه احزاب و گروه‌های سیاسی را دارد؟ و نکته دیگر  آنکه اگر چنین باشد، رویکرد رئیس جمهور در این خصوص چیست؟

دولت "تدبیر و امید" دولت این جناح و آن جناح نیست


"دولت تدبیر و امید، دولتی فراجناحی است" این شعاری است که حتی پیش از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور، دولت تدبیر و امید را دولت به دور از گرایش‌های حزبی و جناحی را به تصویر می‌کشید. از طرفی تاکید بر شایسته‌سالار محوری کابینه، فارغ از تعهد به هرگونه حزب یا جناح خاص، همواره از سیاست‌های رئیس جمهور بیان شده است. نگاهی به کابینه دولت یازدهم نشان می‌دهد که این کابینه از وزیران و معاونان تا استاندارانش به عنوان نمایندگان اجرایی دولت در استانها، متشکل از طیف‌های سیاسی گوناگون است. هرچند که کفه اصلاح‌طلبی آن در مقایسه با سایر گرایشات قدری سنگینی می‌کند.


با آنکه در کابینه تدبیر و امید مهره‌های اصلاح طلب در مقایسه با دیگر طیف‌ها قدری بیشتر خودنمایی می‌کنند، در میان  اظهارات رئیس جمهور در مورد احزاب و گرایشات سیاسی، همواره وحدتی حاکی از فراجناحی بودن سیاست‌های وی به چشم می‌خورد.


////



رئیس جمهور در این خصوص می‌گوید: "هیچ جناحی در کشور قابل حذف نیست، نه این‌وری ها خواب ببینند، نه آن‌وری ها خواب ببینند، نه وسطی ها خواب ببینند، این ها همه هستند؛ جناح ها یک ریشه فکری، تاریخی، عقیدتی و دینی و علمی دارند. حزب از بین می رود و افکار می ماند، ممکن است به شکلی اسم و شکل حزب عوض شود اما افکار می ماند، ما ملت متکثر و متنوعی هستیم، ایران مانند فلان کشور شرق دور نیست که همه پادگانی زندگی کنند، اینجا مردم آزاد هستند، حرف می زنند و نظر می‌دهند".

روحانی معتقد است: مجلسی خوب است که این جناح، آن جناح و همه در آن باشند، حالا یکی اکثریت پیدا می کند که اشکال ندارد چرا که مردم هستند و نظرات مردم و هرچه آن ها گفتند حاکم است.

تاکید روحانی بر فراجناحی بودن دولت تدبیر و امید اما امری است که شاید بتوان آن را در بیشتر اظهارات وی به وضوح ملاحظه کرد. تاکیداتی که شاید بتوان استمرار و تکرار آن را اینطور تلقی کرد که رئیس جمهور به طور غیر مستقیم متوقعان حمایت دولت از حزب یا گروه سیاسی خاص را مخاطب قرار می‌دهد تا نشان دهد، تصمیمی برای ورود به رقابت‌های حزبی ندارد و خود را وامدار هیچ گروهی نمی‌داند که نیاز باشد در راستای جبران، از اصل عدالت و قانون محوری در انتخابات تخطی کند.



انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

دولت به دنبال آرایش سیاسی مطلوب خود در مجلس است؟
انتخابات الکترونیک امنیت و سلامت انتخابات را افزایش می‎دهد
مصالح کشور در دل قانون است حق تفسیر شخصی قوانین را نداریم/برخی قصد دارند وزارت کشور را به صحنه زودرس انتخابات بکشانند





۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن