تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831466090




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش استفاده از ماهواره در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: افزایش استفاده از ماهواره در تهران
میانگین سنی پاسخگویان ۳۸ سال، کمترین سن ۱۸ و بیشترین سن ۸۰ سال بوده است. نزدیک به ۴۰ درصد پاسخگویان دارای تحصیلات دانشگاهی و مابقی دارای تحصیلات دیپلم و پایین‌تر از آن بوده‌اند.
کد مطلب: 319180
افزایش استفاده از ماهواره در عین عدم اعتماد به آن
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۵
نتایج نظرسنجی ایسپا درباره‌ی مصرف ماهواره نشان می‌دهد که افزایش استفاده از ماهواره در عین عدم اعتماد به آن اتفاق افتاده است.
 
به گزارش ایسنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی، بررسی دیدگاه مردم نسبت به شبکه‌های ماهواره‌ای، اعتماد به آن و میزان استفاده از آن را به طور روندی مورد بررسی قرار می‌دهد.
 
بر این اساس ایسپا در آخرین نظرسنجی ملی خود که ماه جاری (آذرماه ۹۴) انجام پذیرفته است نیز بررسی این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.
 
نمونه آماری در این نظرسنجی از کل کشور شامل مراکز استان‌ها، شهرهای درجه ۲ و روستاها انتخاب شده اند. نظرسنجی مذکور به صورت نمونه‌گیری چندمرحله‌ای و با حجم نمونه ۴۳۹۰ نفر انجام پذیرفت. حدود ۵۱ درصد نمونه مرد و ۴۹ درصد زن بوده‌اند. ۳/ ۳۴ درصد پاسخگویان در رده سنی ۱۸ تا ۲۹ سال، ۸/ ۴۱ درصد در رده سنی ۳۰ تا ۴۹ سال و ۹/ ۲۳ درصد در رده سنی ۵۰ سال و بالاتر قرار گرفته‌اند.
 
میانگین سنی پاسخگویان ۳۸ سال، کمترین سن ۱۸ و بیشترین سن ۸۰ سال بوده است. نزدیک به ۴۰ درصد پاسخگویان دارای تحصیلات دانشگاهی و مابقی دارای تحصیلات دیپلم و پایین‌تر از آن بوده‌اند.
 
بر اساس نتایج این نظرسنجی، حدود ۳۸ درصد مردم کشور اعلام کرده‌اند که از شبکه‌های ماهواره‌ای استفاده می‌کنند.
 
نتایج ایسپا نشان می‌دهد ۴۰ درصد مردم ساکن شهرها و ۳۲ درصد مردم روستاها اعلام کرده اند که از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند. ۴۶ درصد جوانان کشور (۱۸ تا ۲۹ ساله) از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند در حالی که این میزان برای افراد میانسال (۳۰ تا ۴۹ سال) برابر با ۳۸ درصد و برای افراد بالای ۵۰ سال برابر با ۲۵ درصد است.
 
۴۷ درصد کسانی که تحصیلات آکادمیک دارند و ۳۳ درصد کسانی که فاقد تحصیلات آکادمیک هستند از ماهواره استفاده می کنند.
 
اما نتایج نظرسنجی ایسپا حاکی از آن است که حدود ۴۴ درصد تهرانی‌ها اعلام کرده‌اند که از شبکه‌های ماهواره‌ای استفاده می‌کنند. مقایسه یافته‌های نظرسنجی ایسپا با سایر نظرسنجی‌هایی که در طول سال‌های قبل توسط این مرکز انجام گرفته است نشان می دهد میزان رجوع مردم تهران به شبکه های ماهواره ای نسبت به دو سال قبل افزایش یافته است.
 
استفاده مردم تهران از ماهواره حدفاصل سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۸ روند کاملاً صعودی و در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ روند نامنظمی را پشت سر گذاشته است اما از سال ۱۳۹۲ تاکنون میزان استفاده افزایش یافته است.
 
بررسی روند اعتماد مردم به شبکه های ماهواره ای طبق نظرسنجی های ایسپا نشان می دهد افزایش میزان رجوع مردم به شبکه های ماهواره ای منجر به افزایش اعتماد به این شبکه ها نشده است چرا که در آذر ۹۴ فقط ۱۱ درصد مردم اعلام کرده‌اند از بین رسانه‌ها، بیشترین اعتماد را به شبکه‌های ماهواره ای دارند.

میزان اعتماد شهروندان تهرانی به شبکه‌های ماهواره‌ای ۱۳ درصد بوده است به عبارت دیگر فقط ۱۳ درصد مردم تهران اعلام کرده اند از بین رسانه های موجود به شبکه‌های ماهواره‌ای بیشترین اعتماد را دارند.
 
پژوهش روندی نظرسنجی‌های ایسپا نشان می دهد در حالی که میزان استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای در حدفاصل سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ افزایش پیدا کرده است، به موزات آن استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای به عنوان منبع اصلی کسب خبر و همچنین اعتماد به این شبکه‌ها کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این داده ها و شواهد تجربی شاید بتوان گفت استفاده زیاد از شبکه‌های ماهواره‌ای الزاماً به معنای اعتماد به این شبکه‌ها نیست چرا که نتایج، همزمان با افزایش استفاده، هم کاهش اعتماد و هم کاهش رجوع برای کسب خبر از طریق این شبکه‌ها را نشان می‌دهد.
 
نکته دیگری که از تحلیل نظرسنجی های ایسپا حاصل شده است این است که هر جا اعتماد به صدا و سیما کاهش پیدا کند رجوع (نه لزوماً اعتماد) به شبکه‌های ماهواره‌ای افزایش پیدا می‌کند. در سال ۱۳۹۴ اعتماد مردم به صدا و سیما نسبت به سال ۱۳۹۱ کاهش پیدا کرده که این قضیه منجر به استفاده بیشتر از شبکه‌های ماهواره‌ای شده است.


تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۰۱ دی ۱۳۹۴ - 22 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن