تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833605220
گزارش فارس از متن و حاشیه نشست علنی امروز «خانه ملت» بررسی انتخاباتی بهارستانیها در روز دریافت هفدهمین کارت زرد دولت
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از متن و حاشیه نشست علنی امروز «خانه ملت»
بررسی انتخاباتی بهارستانیها در روز دریافت هفدهمین کارت زرد دولت
خانه ملت امروز (دوشنبه) شاهد یک روز انتخاباتی در جریان دریافت هفدهمین کارت زرد دولت بود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه 30 آذرماه 94) نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدحسن ابوترابیفرد نائبرئیس اول مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. براین اساس 212 نفر از وکلای ملت در صحن علنی حضور داشتند و صندلی 75 نماینده مجلس خالی بود. بررسی سؤال سیدمهدی موسوینژاد نماینده دشتستان از علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش از جمله مهمترین دستور کارهای جلسه علنی امروز پارلمان بود. وکلای ملت همچنین در نشست امروز بررسی طرح اعاده شده اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس از شورای نگهبان را ادامه دادند.
*اسامی تأخیرکنندگان آغاز جلسه علنی امروز مجلس اسامی تأخیرکنندگان این جلسه از سوی هیأت رئیسه اعلام شد که این اسامی عبارت است از: 1- حسین امیری نماینده مردم زرند 2- جلیل جعفری نماینده مردم خلخال 3- علی جلیلیان نماینده مردم اسلامآباد غرب 4- غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران 5- سیدسعید حیدری طیب نماینده مردم کرمانشاه 6- میرهادی قرهسید رومیانی نماینده مردم تبریز 7- بیژن نوباوهوطن نماینده مردم تهران
یک تذکر و یک حاشیه از صحن علنی
*پسلرزههای یک تصمیم در جلسه امروز مجلس/ تهدید 100 نماینده به آبستراکسیون در صحن علنی احمد شوهانی، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در آغاز نشست علنی صبح امروز پارلمان، در تذکری آییننامهای نسبت به عدم تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی در جلسه علنی روز گذشته خانه ملت به شدت انتقاد کرد و اظهار داشت: در چند سال گذشته چند لایحه ایجاد مناطق آزاد به تصویب رسیده است ولی کسی آن زمان به فکرش نرسید که تصویب این لوایح به دلیل مغایرتش با قوانین برنامه، نیازمند دو سوم آرای وکلای ملت است. وی افزود: بنده روز گذشته مشروح این قوانین مصوبشده را از اداره قوانین مجلس گرفته و به هیأت رئیسه تقدیم کردم، همه این قوانین با نصف به علاوه یک رأی نمایندگان مجلس در صحن علنی به تصویب رسیده است اما در جلسه روز گذشته پارلمان در ابتدا گفته شد که تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی نیازمند نصف به علاوه یک رأی است، اما در پایان جلسه همه نمایندگان مجلس را غافلگیر کردند و آقای باهنر که اداره صحن علنی را بر عهده داشت، گفت که تصویب این لایحه نیازمند دو سوم رأی نمایندگان است چرا که با قانون برنامه پنجم مغایرت دارد. شوهانی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: در تعجبم چرا به تبصره قانون ایجاد مناطق آزاد تجاری و صنعتی هیچ توجهی نشده است، لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری که روز گذشته در دستور کار مجلس قرار داشت، مغایرتی با قانون برنامه پنجم نداشت و نصف به علاوه یک رأی هم آورده بود. وی در پایان اعلام کرد یکصد نفر از نمایندگان مجلس تفسیر دیگری از مصوبه روز گذشته خانه ملت دارند و اگر هماکنون در صحن علنی پاسخ نگیرند، از مجلس خارج میشوند و جلسه علنی از رسمیت میافتد. در ادامه حجتالاسلام سیدمحمدحسن ابوترابیفرد نایب رئیس اول مجلس که ریاست صحن علنی را بر عهده داشت، در پاسخ به تذکر نماینده ایلام، توضیح داد: این سخنان زیبنده مجلس شورای اسلامی نیست، ما بر اساس برداشتمان از قانون عمل کردیم و طبق آییننامه داخلی مجلس، رئیس جلسات علنی باید بر اساس تفسیر و برداشتی که از آییننامه داخلی مجلس دارد، عمل کند. وی افزود: ممکن است موارد متعددی باشد که از آییننامه داخلی برداشتی داشتیم ولی در نهایت در بررسیهای تکمیلی به این نتیجه رسیدهایم که این برداشت قابل نقد و اصلاح است. نایب رئیس اول مجلس همچنین گفت: منظور شما این است که در قانون مناطق آزاد که تصویب شده، برداشت دیگری هم وجود دارد، تا زمانی که قانون برنامه پنجم تصویب نشده، قوانین مصوب قبل از آن به قوت خودش باقی است، اما بعد از تصویب قانون برنامه پنجم، قوانین مصوب شده مشمول کاهش درآمدهای مالیاتی و کاهش حقوق ورودی میشود که ممنوع است. وی تأکید کرد: فعلاً راهی وجود ندارد ولی ما موضوع مورد نظر شما را مجدداً در هیأت رئیسه مجلس مطرح و بررسی میکنیم. به گزارش فارس، پس از این اظهارات ابوترابیفرد، حدود 30 نفر از نمایندگان مجلس با حضور در جایگاه هیأت رئیسه شروع به صحبت کردن با ابوترابیفرد و دیگر اعضای هیأت رئیسه مجلس درباره اتفاق روز گذشته صحن علنی کردند.
در اعتراض به عدم تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد
*خروج تعدادی از نمایندگان مجلس از صحن علنی/ رأیگیریهای پیدرپی ابوترابیفرد برای از رسمیت نیفتادن مجلس تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل در اعتراض به تصمیم روز گذشته باهنر نایب رئیس دوم مجلس در اعلام مغایرت لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی با قانون برنامه پنجم و نیاز به دو سوم رأی برای تصویب، از صحن علنی مجلس خارج شدند تا نشست علنی امروز پارلمان از رسمیت بیفتد. جلسه علنی صبح امروز مجلس در ابتدا با حضور 212 نفر از وکلای ملت آغاز شد اما هماکنون و لحظه مخابره این خبر عدد صحن علنی 199 را نشان میدهد. نمایندگانی از جمله احمد شوهانی، حلیمه عالی، میرقسمت موسوی، سیدباقر حسینی، افضلیفرد، حقیقتپور، پیرمؤذن و حاجیدلیگانی، نمایندگانی بودند که جلسه علنی مجلس را ترک کردند. ابوترابیفرد نایب رئیس اول مجلس که ریاست صحن علنی را بر عهده داشت، خطاب به نمایندگانی که جلسه علنی را ترک کردند، گفت: آقایان لطفا به صحن علنی بازگردند، این موضوع را در هیأت رئیسه مجلس بررسی میکنیم. هماکنون مجلس شورای اسلامی در حال بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس اعاده شده از شورای نگهبان است. چند ماده از این طرح باید برای تأمین نظر شورای نگهبان، اصلاح شوند. ابوترابیفرد خطاب به نمایندگان مجلس گفت: با توجه به اینکه عدد مجلس مقداری لغزنده است، لذا از وکلای ملت درخواست میکنم سریعتر به مواد اصلاحشده این طرح رأی دهند. گفتنی است در صورتی که عدد جلسه علنی به کمتر از 194 نفر برسد، یعنی حتی اگر تابلو پارلمان عدد 193 را نشان دهد، مجلس از رسمیت میافتد و رئیس جلسه تا مادامی که وکلای ملت به صحن علنی بازنگردند، نمیتواند رأیگیری کند. در ادامه جلسه، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اعتراض به تصمیم روز گذشته باهنر نایب رئیس دوم مجلس در اعلام مغایرت لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی با قانون برنامه پنجم و نیاز به دو سوم رأی برای تصویب، از صحن علنی مجلس خارج شدند تا نشست علنی امروز پارلمان از رسمیت بیفتد. جلسه علنی صبح امروز مجلس در ابتدا با حضور 212 نفر از وکلای ملت آغاز شد اما هماکنون و لحظه مخابره این خبر عدد صحن علنی 199 را نشان میدهد. نمایندگانی از جمله احمد شوهانی، حلیمه عالی، میرقسمت موسوی، سیدباقر حسینی، افضلیفرد، حقیقتپور، پیرمؤذن و حاجیدلیگانی، نمایندگانی بودند که جلسه علنی مجلس را ترک کردند. ابوترابیفرد نایب رئیس اول مجلس که ریاست صحن علنی را بر عهده داشت، خطاب به نمایندگانی که جلسه علنی را ترک کردند، گفت: آقایان لطفا به صحن علنی بازگردند، این موضوع را در هیأت رئیسه مجلس بررسی میکنیم. هماکنون مجلس شورای اسلامی در حال بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس اعاده شده از شورای نگهبان است. چند ماده از این طرح باید برای تأمین نظر شورای نگهبان، اصلاح شوند. ابوترابیفرد خطاب به نمایندگان مجلس گفت: با توجه به اینکه عدد مجلس مقداری لغزنده است، لذا از وکلای ملت درخواست میکنم سریعتر به مواد اصلاحشده این طرح رأی دهند. گفتنی است در صورتی که عدد جلسه علنی به کمتر از 194 نفر برسد، یعنی حتی اگر تابلو پارلمان عدد 193 را نشان دهد، مجلس از رسمیت میافتد و رئیس جلسه تا مادامی که وکلای ملت به صحن علنی بازنگردند، نمیتواند رأیگیری کند.
نمایندگان برای تامین نظر شورای نگهبان مصوب کردند
*ملاک اخذ رای ثبت شماره ملی در سامانه انتخاباتی است سپس نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی به بررسی موارد اعاده شده از سوی شورای نگهبان از طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداختند. براساس این گزارش نمایندگان ماده 3 این طرح را طبق نظر شورا به این نحو اصلاح کردند که اگر تعداد نامزدهای باقی مانده مساوی و یا کمتر از نمایندگان مورد نیاز باشد انتخابات مرحله دوم انجام نخواهد شد و نامزد و یا نامزدهای مذکور با همان تعداد آرای مکتسبه مرحله اول به مجلس راه مییابند. همچنین در اصلاح تبصره 8 این ماده مقرر شد در انتخابات الکترونیکی با تائید شورای نگهبان از امضاهای الکترونیکی مجریان و ناظران استفاده میشود و همچنین در صورت برگزاری همزمان چند انتخابات در هر شعبه اخذ رای از یک دستگاه به طور مشترک برای تمامی انتخابات در اخذ رای و شمارش آراء «با تائید شورای نگهبان» استفاده میشود. نمایندگان مجلس در بررسی ماده 4 طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که به ماده 10 این قانون اشاره دارد مصوب کردند عبارت «شماره ملی یا کارت ملی» جایگزین عبارت «کارت ملی» شود که پس از کلمه «شناسنامه» اضافه شده بود بعلاوه وکلای ملت جهت تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح تبصره 6 ماده 4 طرح مذکور پرداختند و آن را به این نحو اصلاح کردند که «در انتخابات الکترونیکی ملاک اخذ رای دهندگان اثبات عدم ثبت شماره ملی رای دهنده در سامانه انتخاباتی. بعد از ثبت شماره ملی رای دهنده در سامانه شناسنامه وی ممحور میگردد»
*یکسان بودن هیأتهای اجرایی انتخابات مجلس و خبرگان مشروط به موافقت مجلس خبرگان شد وکلای ملت در ادامه اصلاح مواد اعاده شده از سوی شورای نگهبان از طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی تبصره یک ماده 7 این طرح را اصلاح کردند. بر اساس این اصلاحیه در دورههایی که انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار میشود، هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه و حوزه فرعی در انتخابات مجلس شورای اسلامی «در صورت عدم مخالفت مجلس خبرگان رهبری» حسب مورد همان هیأتهای اجرایی شهرستان و بخش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری میباشد. در ادامه نمایندگان جهت تأمین نظر شورای نگهبان تبصره 2 ماده 7 طرح مزبور را که به عضویت یک نفر از اعضای شورای شهرستان یا بخش در زمره 8 نفر معتمد ذکر شده در تبصره یک ماده 7 اشاره داشت حذف کردند.
*حذف یک ماده و اصلاح ماده دیگر از طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس نمایندگان مردم در خانه ملت که امروز دوشنبه 30 آذر به اصلاح مصوبات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اعاده شده از سوی شورای نگهبان میپرداختند به حذف ماده 11 این طرح که ناظر به اصلاح ماده 57 قانون انتخابات بود رأی دادند. این ماده مربوط به تشکیل کمیسیون بازرسی تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی زیر نظر رئیس ستاد انتخابات استان در محل استانداری مرکز حوزه انتخابیه با حضور 5 نماینده از هیأت نظارت استان، نماینده رئیس دادگستری استان، نماینده صدا و سیمای مرکز استان، نماینده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نماینده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بود. همچنین ماده 14 طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات که ماده 61 این قانون را اصلاح میکرد جهت تأمین نظر شورای نگهبان بدین صورت اصلاح شد که الصاق اعلامیه، پوستر و هرگونه آگهی تبلیغاتی روی علائم راهنمایی، تابلوی بیمارستانها و تابلوی مدارس و سایر موسسات آموزشی و سازمانهای عمومی و ادارات دولتی و سازمانهای وابسته به دولت و خودروهای دولتی و اتوبوسهای شرکت واحد اتوبوسرانی و تأسیسات عمومی و دولتی و صندوقهای پست، باجههای تلفن، پستهای برق و تلفن، تابلوها و همچنین اماکن بخش خصوصی اشخاص ذیحق در سراسر کشور ممنوع میباشد.
*انتقاد از تخلف دولت در ارائه با تأخیر بودجه 95/ عدم هزینهکرد یک ریال از اعتبارات بودجه 94 توسط دولت برای ایجاد اشتغال به دنبال آن، قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در تذکری آییننامهای خطاب به باهنر که ریاست جلسه را بر عهده داشت، گفت: هیأت رئیسه مجلس برای بیان اخطارها و تذکرات نمایندگان آییننامه داخلی را رعایت نمیکند در حالی که طبق قانون در صورتی که نمایندهای اخطار داشته باشد، رئیس جلسه باید دستور را متوقف کرده و به اخطار آن نماینده توجه کند. وی افزود: دولت طبق قانون آییننامه داخلی مجلس موظف است لوایح بودجه سنواتی را حداکثر تا 15 آذر ماه برای طی مراحل قانونی تقدیم مجلس شورای اسلامی کند، اما با وجود آنکه امروز 30 آذرماه است، هنوز دولت بودجه 95 را به مجلس نداده است، دولت یازدهم پیش از این گفته بود که ما یک دولت قانونمداریم اما با وجود آنکه امروز 2 هفته از 15 آذرماه گذشته، هنوز دولت لایحه بودجه 95 را تقدیم مجلس نکرده که این تخلف محسوب میشود و بیقانونی است، لذا از هیأت رئیسه مجلس درخواست داریم در این زمینه اظهارنظر کند. جعفری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: مجلس در قانون بودجه 94 اعتباری را برای ایجاد اشتغال برای جوانان در نظر گرفته بود، از هر 100 نفری که به عنوان ارباب رجوع به نمایندگان مجلس مراجعه میکنند، 70 نفر به دنبال شغل هستند، اما تاکنون دولت حتی یک ریال از بودجه مصوب مجلس در سال 94 برای ایجاد اشتغال را هزینه نکرده است. نماینده بجنورد در مجلس همچنین گفت: دولت یازدهم گفته بود بدون پشتوانه کلنگی نمیزند اما مواردی وجود دارد که از خردادماه تاکنون کلنگ این پروژهها به زمین زده شده اما هیچ اقدامی در آنجا انجام نشده است، این مشکلات عدم رعایت قانون است که باید دولت به آنها پاسخ دهد.
*جاسوسان حسب تشخیص وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه از حق تأسیس حزب محرومند نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست علنی امروز پارلمان، طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی اعاده شده از شورای نگهبان را مورد بحث و بررسی قرار داده بو اصلاحاتی به منظور تامین نظر آن شورا به تصویب رساندند. به موجب مصوبه مجلس، ائتلافی سیاسی از احزاب دارای پروانه فعالیت در زمینه فعالیت مشخص است که با اطلاع کمیسیون احزاب موضوع ماده 10 این قانون شکل میگیرد،«جبهه» نامیده میشود. همچنین طبق مصوبه خانه ملتیها، اعضای هیأت مؤسس، شورای مرکزی، دبیرکل، بازرسان و مسئولان شعب استانی «عضو مؤثر حزب» هستند. خانه ملتیها مقرر کردند هیأت مؤسس، مجمع عمومی، شورای مرکزی، دبیرکل و بازرسان و مسئول شعب استانی طبق اساسنامه «ارکان حزب» محسوب میشوند. به موجب مصوبه مجلس کمیسیون موضوع ماده 10 این قانون «کمیسیون احزاب» است. وکلای ملت همچنین مصوب کردهاند که جاسوسان حسب تشخیص وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با حکم مراجع قضایی کشور از جمله اشخاصی هستند که از حق تأسیس حزب یا عضویت در آن محرومند. وکلای ملت با 117 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از 199 نماینده حاضر در جلسه، این ماده را مصوب کردند.
*کمیسیون احزاب در وزارت کشور به ریاست معاون سیاسی وزیر تشکیل میشود وکلای ملت در ادامه بررسی طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی اعاده شده از شورای نگهبان، ماده 10 و تبصرههای این طرح را با اصلاحاتی برای تأمین نظر آن شورا به تصویب رساندند. به موجب مصوبه مجلس، به منظور صدور پروانه برای تشکیل حزب و نظارت بر فعالیت احزاب و انجمنهای اقلیتهای دینی و انجام وظایف تصریحشده، در این قانون کمیسیون احزاب به شرح ذیل در وزارت کشور تشکیل میشود: 1- نماینده دادستان کل کشور 2- نماینده رئیس قوه قضائیه 3- یک نماینده از میان دبیران کل احزاب ملی و یک نماینده از میان دبیران کل احزاب استانی دارای پرونده فعالیت بدون حق رأی 4- معاون سیاسی وزارت کشور 5- دو نماینده به انتخاب مجلس شورای اسلامی از بین نمایندگان داوطلب طبق تبصره این ماده، اعضای موضوع این ماده باید ظرف مدت یک ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون، انتخاب و به وزارت کشور معرفی شوند. وزارت کشور موظف است حداکثر تا 10 روز پس از آن، اولین جلسه کمیسیون را تشکیل دهد. وکلای ملت مقرر کردند که اعضای کمیسیون احزاب برای مدت 2 سال انتخاب میشوند و تا معرفی اعضای جدید به کار خود ادامه میدهند. خانه ملتیها مصوب کردند که نمایندگان موضوع بند سه موضوع این ماده به انتخاب دبیران کل احزاب ملی و استانی و با نصاب اکثریت مطلق آراء آنها انتخاب میشود. نحوه برگزاری این انتخابات بر اساس دستورالعملی خواهد بود که با پیشنهاد کمیسیون احزاب به تصویب وزارت کشور خواهد رسید. به موجب مصوبه مجلس، کمیسیون احزاب میتواند از نمایندگان سایر سازمانها و افراد صاحبنظر برای مشاوره دعوت به عمل آورد. خانه ملتیها مقرر کردند جلسات کمیسیون احزاب با حضور 5 نفر از اعضا رسمیت مییابد و تصمیمات آن با رأی حداقل 4 نفر از اعضا معتبر است. طبق این مصوبه، اعتبار مورد نیاز کمیسیون احزاب که هر سال در بودجه سالانه وزارت کشور پیشبینی میشود، ذیل ردیف مستقل لحاظ میگردد. بهارستاننشینان مقرر کردند که معاون سیاسی وزیر کشور، رئیس کمیسیون احزاب است و نائب رئیس از میان اعضا انتخاب میشود. دبیر کمیسیون احزاب به پیشنهاد رئیس کمیسیون و با رأی اعضا انتخاب میگردد و چنانچه دبیر از میان اعضا نباشد، بدون حق رأی در جلسات کمیسیون احزاب شرکت میکند. وکلای ملت با 103 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از 197 نماینده حاضر در جلسه، ماده 10 این طرح را اصلاح و تصویب کردند.
*شرایط تسویه اموال احزاب منحلشده تعیین شد نمایندگان مجلس در ادامه بررسی طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی اعاده شده از شورای نگهبان، مواد 19 و 21 این طرح را با اصلاحاتی به منظور تأمین نظر آن شورا به تصویب رساندند. به موجب مصوبه مجلس، رسیدگی به تخلفات منجر به اعمال بند 7 این ماده و تقاضای انحلال حزب در دادگاه صالح صورت میگیرد. در مواردی که جرم مربوطه عنوان جرم سیاسی داشته باشد، این رسیدگی با حضور هیأت منصفه موضوع اصل 168 قانون اساسی صورت میپذیرد. خانه ملتیها مقرر کردند در صورت انحلال حزب، امور مربوط به تسویه اموال آن، با رعایت حقوق دولت زیر نظر دادگاه محل استقرار دفتر حزب و با حضور نماینده وزارت کشور و نماینده دادستان محل، بر اساس اساسنامه انجام میشود.
*مجلس بالاخره قوانین مربوط به «برگزاری انتخابات الکترونیکی» را تصویب کرد نمایندگان، در ادامه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس اعاده شده از شورای نگهبان، مواد الحاقی 4 تا 9 این طرح را با اصلاحاتی برای تأمین نظر آن شورا به تصویب رساندند. به موجب مصوبه مجلس، در انتخابات الکترونیکی پس از ثبتنام رأیدهنده و بعد از تأیید نماینده هیأت نظارت، تعرفه رأی به صورت بانک الکترونیکی مورد تأیید نماینده فرماندار و ناظر، صادر و تحویل رأیدهنده شود و با توجه به انجام همه کنترلها توسط سامانه و عدم وجود تعرفه کاغذی و صدور تعرفه به صورت کارت الکترونیکی، نیازی به اخذ اثر انگشت از رأیدهنده در تعرفه نبوده و پرینت رأی الکترونیکی از صندوق در حکم برگه رأی باشد. نمایندگان مجلس همچنین شمارش آرا در انتخابات الکترونیکی پس از اعلام رسمی پایان رأیگیری را منوط به دستور نماینده فرماندار و نماینده هیأت نظارت با امضای الکترونیکی آنها کردند. طبق ماده الحاقی 6 طرح مذکور، پس از پایان انتخابات، بلافاصله صورتجلسه الکترونیکی، نتیجه انتخابات با امضای الکترونیکی هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه و هیأت نظارت بر انتخابات حوزه مربوطه تهیه و نسخه چاپی آن در 5 نسخه تهیه میشود که یک نسخه نزد هیأت اجرایی مرکز حوزه انتخابیه میماند و بقیه برای هیأت نظارت بر انتخابات مزبور و وزارت کشور (دو نسخه) و هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات ارسال میشود. وکلای ملت در مصوبه دیگری مقرر کردند پس از شمارش آرا صندوق الکترونیکی و صندوق ثبت با نظارت ناظرین پلمب گردیده و همراه نسخه چاپی صورتجلسه الکترونیکی نتیجه انتخابات برای بخشداری و فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه ارسال میشود. طبق مصوبه مجلس، در صورت اختلال رأیگیری الکترونیکی در یک شعبه أخذ رأی یا یک صندوق با پیشنهاد رئیس شعبه و تصویب فرماندار و تأیید هیأت نظارت حوزه انتخابیه، انتخابات به صورت غیرالکترونیکی انجام میشود. نمایندگان مجلس مقرر کردند در انتخابات الکترونیکی تمامی فرآیندهای انتخابات شامل فرآیندهای قبل از روز أخذ رأی، فرایندهای روز أخذ رأی و فرایندهای بعد از روز أخذ رأی از طریق سامانه جامع اتوماسیون انتخابات و به صورت الکترونیک انجام میشود.
موافقت مجلس با کلیات طرح استفساریه قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریسی به دنبال آن نمایندگان پارلمان کلیات طرح یکفوریتی استفساریه قانون الحاق یک تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سواداموزی در وزارت آموزش و پرورش را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند. در صورت تصویب نهایی این طرح استفساریه، شرط رشته تحصیلی منحصراً برای بکارگیری مشمولان قانون فوق در مقطع متوسطه میباشد. عبارت «حقالتدریسی»، شامل نیروهای آموزشی، پرورشی، بهداشتی، مشاور و سرپرست کارگاه و حقالتدریسان جامانده قبل از 26 مهرماه 1391 میشود. وکلای ملت با 131 رأی موافق، 22 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات این طرح را به تصویب رساندند.
موسوینژاد در سوال از وزیر آموزش و پرورش:
*آقای فانی! چه اقدام موثر و مفیدی در جهت ارتقا شان و منزلت فرهنگیان انجام دادهاید؟ سیدمهدی موسوینژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی امروز در صحن علنی مجلس در سوالی از علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش مبنی بر علت استفاده از نیروهای غیرکارآمد و بازنشسته و عدم توجه به منابع انسانی و فرهنگیان از جهت حقوق و مزایا همچنین تعطیلی برخی از روستاها و شهرها اظهار داشت: مجلس و ملت و متفکران متعهد باید اصلاح فرهنگ و از آن جمله اصلاح مدارس از دبستان تا دانشگاه را جدی بگیرند و با تمام قوا در سد راه انحراف بکوشند. وی با اشاره به سوالات خود از فانی، افزود: من سه سوال از وزیر آموزش و پرورش مطرح کردم که در رابطه با بحث رکود در حوزه آموزش و پرورش و استفاده از مدیران ناکارآمد و کسانی که سابقه مدیریت نداشتند همچنین در رابطه با بحث حقوق و مزایا و حق فرهنگیان و بازنشستگان فرهنگی و تعطیل شدن مدارس مسائلی مطرح کردم. نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: رئیس و همکاران محترم! همانطور که مستحضر هستید وزارتخانه مهم حساس و بزرگ آموزش و پرورش با 13 میلیون دانشآموز تمامی خانوادههای کشور را به نوعی مرتبط و درگیر با خود کرده است. در قرن حاضر که منابع و نیروی انسانی قدرت اصلی و تاثیرگذار هر کشوری در جهان است در کشور ما آموزش و پرورش آنچنان که شایسته و بایسته به وظایف خود عمل کند، عمل نمیکند. موسوینژاد در ادامه سوال خود از وزیر گفت: سوال و اعتراض جدی اول به آقای دکتر روحانی و هیات دولت است که در این برهه مهم و حساس توجه جدی به آموزش و پرورش نداشته و از بدو تشکیل دولت نسبت به این وزارتخانه مهم حساسیت لازم را نسبت به انتخاب و انتساب مسئولان و اولویتدهی به این وزارتخانه به کار نبرده است. وی در همین رابطه اضافه کرد: انتظار میرفت رئیس محترم جمهور اولویت کاری خود را و زیربناییترین و مهمترین و حساسترین بخش جامعه که فرهنگیان و دانشآموزان و اولیا و خانواده آنان هستند اختصاص میداد. نماینده مردم دشتستان در مجلس، با بیان اینکه عدم توجه جدی به این بخش صدمات جبرانناپذیری را به کشور و منابع انسانی وارد کرده است، عنوان کرد: تذکر میدهم تا وضع از این بدتر نشده فرهنگیان و دانشآموزان را دریابید. وی خطاب به وزیرآموزش و پروش گفت: آقای دکتر فانی! وزارت آموزش و پرورش که حضرتعالی سکاندار آن هستید به تحول نیاز دارد. به دستور مقام معظم رهبری و همت و تلاش شورای عالی انقلاب فرهنگی و همکاران زحمتکش شما در آموزش و پرورش سند تحول بنیادین تهیه و تدوین شد. در این سند همه جهات تحول و تغییر و حرکت به سوی مطلوب دیده شده است ولی متاسفانه اغلب بندها و راهکارهای اجرایی آن مغفول مانده که در زمان مسئولیت جناب عالی اهتمام موثر و جدی به آن نشده است. موسوینژاد ادامه داد: بند 10 هدفهای عملیاتی تحول بنیادین تاکید بر ارتقای شان و منزلت فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش دارد و راهکار شماره یک و دو نشان از آن دارد. آقای فانی چه اقدام موثر و مفیدی در جهت ارتقا شان و منزلت فرهنگیان صورت پذیرفته است. این نماینده در ادامه تاکید کرد که فرهنگیان به شدت از جایگاه اجتماعی خود که بعضا مورد تهاجم و تمسخر اقشار دیگر میشود ناراضی هستند. مصاحبههای حضرت عالی و همکارانتان که بعضا خلاف واقع است شخصیت و منزلت فرهنیان را نشانه کرده و موجب فوران بیانگیزگی و بیاعتمادی دراین قشر فرهیخته و گرامی شده است. «چه وزارتخانه و ارگانی میشناسید که مسئولان آن وعده و وعید پرداخت مطالبات کارکنانش را میدهد و یا اینکه وقتی طبق قانون چیزی با حکم قانون به حقوقشان اضافه میشود به بوق و کرنا کرده و تیتر اول صدا و سیما و رسانهها و شبکههای اجتماعی میشود. بهتر نیست به جای این وعده و عیدها کمی تکان خورده و از حق قانونی و مسلم وزارتخانه در هیات دولت دفاع نمایید و با چنگ و دندان و تلاش و همت مضاعف آموزش و پرورش را به جایگاه واقعی خود رسانده و یکبار برای همیشه به آن مطالبات خاتمه دهید؟آقای وزیر لطفا جواب دهید.» وی همچنین تصریح کرد: در سالهای اخیر اعتراضات و نارضایتیهای بسیاری از فرهنگیان جه به صورت رسمی و غیررسمی در تمام کشور شکل گرفت. چه اقداماتی در جهت رضایت و تامین خواستههای قشر فرهیخته صورت پذیرفت؟ فکر نمیکنید عدم توجه و پاسخگویی و سرکوب این نارضایتیها به آتش در زیر خاکستر تبدیل میشود. نماینده مردم دشتستان در مجلس متذکر شد: آقای دکتر فانی یکی از خواستههای اجرای نظام رتبهبندی معلمان بود که در بند 10 سند تحول تاکید و تصریح شده است. متاسفانه با اجرای ناقص آن دوباره فرهنگیان را از حق قانونی خود محروم کردید. انتظار میرفت با اجرای این طرح قشر قابل توجهی هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ جایگاه شغلی و اجتماعی شامل حال فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش شود که باز هم متاسفانه متاثر از شرایط مالی وزارتخانهتان با اضافه کردن 100 یا 200 هزار تومان قضیه را سرهمبندی کردیم چرا دولت هر وقت به معلم و فرهنگیان میرسد پول ندارد. فرهنگیان ناراضی از اجرای ناقص و تبعیضآمیز این طرح منتظر جواب قانعکننده هستند. وی با اشاره به برنامههای 5، 10 و 11 و 12 هدفهای عملیاتی سند تحول بنیادین و راهکارهای مربوط به آن گفت که این بندها بیشتر از سایر بندها مورد غفلت و بیتوجهی واقع شده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: آقای وزیر کمبود شدید نیروی انسانی به ویژه در شهرستانها و مناطق محروم دانشآموزان را از حق طبیعی خود محروم کرده است. همکاران گرامی و کسانی که سفارش کرده و سفارش میکنید که از سوال بگذرید توجه کنید. مادری را میشنام که به علت نداشتن هزینه ایاب ذهاب سه دختر دانشآموز خود از ادامه تحصیل آنها صرفنظر کرده است. چه کسی میخواهد پاسخ آنها را بدهد. چه کسی میخواهد جواب خانوادههای یتیم بیسرپرست و خانوادههای فقیر و مستضعفی که امکان داشتن پول و اینکه فرزندان خود را به مدارس بفرستند را بدهد. این نماینده تاکید کرد: مجلس محترم چند فرصت خوب از قبیل قانون به کارگیری مربیان پیشدبستانی و خدمات آموزشی و استخدام دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را جهت این وزارتخانه فراهم کرد ولی متاسفانه عدم برنامهریزی مناسب و سلیقههای شخصی و فراهم نکردن تمهیدات لازم هم نارضایتی را در مربیان پیشدبستانی و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و هم دانشآموزان و خانوادههای آنان به وجود آورده است. موسوینژاد با اشاره به اینکه بیش از 10 ماه از ورود دانشجویان سالهای گذشته به دانشگاه فرهنگیان میگذرد، گفت: متاسفانه هنوز این دانشجویان در بلاتکلیفی به سر میبرند چرا احکام آنها را صادر نمیکنید. این دانشجویان و خانوادههای آنها به دنبال احقاق حق قانونی خود هستند. چه کسی پاسخگوی تضییع حقوقشان است. عوارض ناشی از تعطیلی مدارس در مناطق محروم و مستضعف که ناشی از بیمدیریتی و بیتدبیری است را برعهده میگیرد. وی با اشاره به دیگر سوال خود از فانی افزود: سوال دیگر این است که مگر آموزش و پرورش نباید خدمات آموزشی خودر ا به صورت رایگان در اختیار دانشآموزان قرار دهد پس این پولهای دریافتی از اولیا و خانوادههای دانشآموزان بابت چیست؟ این خانوادهها از کجا و از چه منبعی میبایست این هزینهها را تامین کنند چرا فکری به حال سرانه ناچیز و اندک دانش آموزان نمی کنید؟ موسوینژاد در ادامه سوال خود از وزیر آموزش و پرورش گفت: مدیران مدارس با چه پولی باید به مدارس خدمات دهند. بیتدبیری و بیمدیریتی شما موجب تقابل کارکنان اداری و آموزشی و اولیای دانشآموزان شده است. آقای فانی در اغلب کشورهای جهان معلمان باید پویاترین و بهروزترین افراد جامعه باشند و دولتها تمام تلاششان را جهت ارتقای سطح علمی وب هر روزرسانی دانش معلمانشان به کار میگیرند. بفرمایید که قانون عدم اعمال مدرک تحصیلی جدید را درک مبنا و اصولی بخشنامه کردهاید. آقای فانی همه ما باید در مقابل معلم خود سر تعظیم فرود آوریم. وی با بیان اینکه بازنشستگان همه عزیز هستند و اگر معلم باشند عزیزتر، ادامه داد: برای معلمی که 30 سال عمر گرانبهای خود را به پای جوان نو نوجوانان این مرز و بوم با عشق و محبت بدون هیچ چشمداشتی سپری کرده کمترین کار تکریم و بزرگداشت است. آیا واقعا وقت آن نرسیده که نگاه و تلاشمان را بیشتر مصروف به بزرگداشت بازنشستگان نماییم. به راستی تا به کی بازنشستگان باید پولی که ماهانه خودشان پس انداز کرده و در اختیار دولت گذاشتند را پس از 30 سال زحمت و تلاش صادقانه به صورت اقساط و درصدهای ناچیز دریافت مینمایند. *پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته 15 ماه است که پرداهت نشده نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در بخش دوم سوال خود که در ادامه پاسخ به وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت عنوان کرد: جناب آقای فانی پاداش پایان خدمت بازنشستگان 15 ماه است که گذشته و پرداخت نشده است. من سوال میکنم جناب آقایان روحانی، نوبخت، فانی، مدیران و معاونان اگر شما بازنشست شوید بازنشستگیهای شما که بالاتر از 300 میلیون تومان است آیا کمتر از یک هفته شما آن را اخذ نمیکنید ولی معلمانی که پایان بازنشستگیهای آنان 40 یا 50 میلیون بوده که 15 ماه است پرداخت نشده است و در این رابطه متاسفانه در برخی مصاحبهها فقط توجیه میکنید. موسوینژاد با بیان اینکه به چه دلیل ما باید اکنون شاهد این باشیم که همان پولی که بازنشستگان در دوران خدمت خود به دولت دادند و به آنها نمیدهند، گفت: این حرف را باید به کجا برد. وی در رابطه با انتصابات مدیران و مدیریتها، عنوان کرد: در این باره نفرمایید که ما اینها را براساس برخی استعلامهای حراستی انجام میدهیم. در مدارس شما مدیرانی که انتخاب میکنید در آموزش و پرورش و سراسر کشور برخی از نمایندگان آمدند و به من گفتند در شهر ما کسانی را انتخاب کرده و مدیر گذاشتند که نه خدا و نه دین را قبول دارند و دیگر بحث از نظام و ولایت و مردم گذشته است. ما در دشتستان در استان بوشهر امروز شاهد این هستیم که متاسفانه تعدادی از دانشآموزان ما ترک تحصیل میکنند. برای ایاب و ذهاب روستاهایی که مدارس آنها را تعطیل کردید چه برنامهها و اقداماتی سنجیدهاید؟ «سال گذشته در ازای هر ماه برای هر نفر تنها 7 هزار تومان پرداخت کردهاید. جناب آقای فانی یک خانواده مستضعف فقط رفت و برگشت یک روز دانشآموز است نه 29 روز دیگر . چرا به این مسائل توجه نمیکنید چه کسی باید هزینه رفت و آمد آنها را بدهد؟» نماینده مردم دشتستان ادامه داد: آقای وزیر چه وزارتخانهای سراغ دارید که حق و حقوق کارکنانش را با تاخیر چند ساله میدهد. چرا از محجوب بودن فرهنگیان سواستفاده میکنید و مطالبات و حق و حقوق و دستمزد فرهنگیان را به صورت تمام و کمال نمیپردازید. چه کسی پاسخگوی این نارضایتی عمومی خواهد بود؟ تدبیر و انصاف دولتمردان کجاست. وی با بیان اینکه هزینه فوت و ازدواج فرهنگیان را از بیمه دوم 89 تاکنون پرداخت نشده است، اظهار داشت: اضافهکار آموزشی از فروردین تاکنون پرداخت نشده؛ فوقالعادهنوبت دوم مدیران و خدمت گزاران از سال نود تاکنون پرداخت نشده است و بسیاری دیگر از این موارد چرا هر ساله به بهانه یکی از آیتمهای حقوقی فرهنگیان را حذف میکنید. حق بدی آب و هوای استان بوشهر و مناطق محروم را در سال 90 حذف کردید. در استانهای دیگر به طریق دیگر جبران شد ولی در استان بوشهر اقدامی صورت نگرفت. موسوینژاد همچنینی تاکید کرد: مرخصی استفادهنشده مناطق محروم را در استانهای بوشهر و محروم را هم حذف کردید. کاهش تبعیضآمیز اضافهکار ساعتی، اداری موجب بیرضایتی و بیانگیزگی مدیران زحمتکش ادارات شدند. آیا کسانی که شبانه روز خود را وقف مدیرت کردند مستحق چنین تبعیضی هستند. چرا حق مسکن، ایاب و ذهاب و پوشاک و رفاهی معلمان را برای آنها در نظر نمیگیرید. آقای وزیر من و شما مبارزه با تبعیض و بیعدالتی و زیربار ظلم نرفتن را از معلمان این مرز و بوم آموختهایم. آیا درست است. حالا که به پست و مقام رسیدهایم خواسته و ناخواسته به خانوادههای عزیز کشورمان ظلم، تبعیض و بیعدالتی تقدیم میکنید. وی در خاتمه مطرح کرد: آقای فانی! یا خبر ندارید که در بدنه آموزش و پرورش چه بر سر فرهنگیان، کارکنان آموزش و پرورش و دانشآموزان میگذرد و یا میدانید و نمیتوانید مرهم بر دل زخمهای این قشر نجیب و محجوب بگذارید.
فانی در پاسخ به سوال نماینده دشتستان:
*موردی بابت تعطیلی مدارس نداشتهایم/ افزایش عدالت آموزشی با اجرای طرح تحول آموزش علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش با حضور در نشست علنی امروز دوشنبه پارلمان در پاسخ به سوال ملی حجت الاسلام سید مهدی موسوی نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: ما موردی بابت تعطیلی مدارس نداشتهایم. وی اضافه کرد : اگر مدرسهای نیز از حد نصاب افتاده باشد افراد در مدارس شبانه به کار گرفته شدهاند. وزیر آموزش و پرورش همچنین از عملکرد خود آمارهایی ارائه کرد و در همین زمینه گفت: تعداد مدارس راهنمایی در سالهای 92 و 93 ، 22 هزار و 765 بود که این تعداد در سال 93 به 22 هزار و 875 افزایش یافت، در سال جاری هم شاهد افزایش مدارس به رقم 23 هزار و 923 بودیم. فانی با ارائه توضیحاتی پیرامون انتصابات وزارت آموزش و پرورش گفت: من در این زمینه به دو یا سه شاخص اشاره میکنم که شاخص اول وزیر مدرک تحصیلی است. «مدیران منصوب شده 17درصد دارای مدرک دکترا، 83 درصد فوق لیسانس و لیسانس هستند و پایین تر از این مدرک نداریم» وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در رابطه با تجربه مدیران منصوب شده در این دوره تجربه مدیریتی 9 سال بوده در حالی که در دورههای قبلی این رقم 4 سال است. فانی به برخی دیگر از اقدامات انجام شده در رابطه با انتصاب مدیران آموزش و پرورش اشاره کرد و در همین زمینه گفت: به کارگیری مدیران بازنشسته به اندازه انگشتان یک دست هم نمیشود. وی به پرداخت حقوق و مزایا فرهنگیان اشاره کرد و گفت: در این دولت به مباحث حقوقی و مزایای فرهنگیان توجه ویژهای شده که بر همین اساس دولت فوق العاده موضوع ماده 8 قانون مدیریت خدمات کشوری را دنبال کرده است. وزیر آموزش و پرورش همچنین به طرح رتبه بندی معلمان اشاره کرد و گفت: این طرح برای حداقل 700 هزار همکار فرهنگی اجرا شده که طی آن میانگین 300 هزار تومان به حقوق آنان افزوده شده است. وی در بخش دوم سخنان خود به طرح تحول سند آموزش اشاره کرد و ضمن اعلام تشکیل ستاد اجرای این سند گفت که مبنای عملکرد وزارت علوم در برنامه ششم همین سند است. وزیر آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد که مجلس و دولت در برنامه ششم همکاری بیشتری با وزارتخانه متبوعش داشته باشند تا سند تحول آموزش اجرایی شود. فانی اجرای سند تحول آموزش و پرورش را عاملی برای افزایش کیفیت عدالت اموزشی توصیف کرد و خواستار همکاری نهادهای مرتبط در این زمینه شد. وزیر آموزش و پرورش با اشاره مجدد به طرح رتبه بندی معلمان یادآوری کرد: در آخرین جلسه هیات دولت در سال 93 این طرح در هیات دولت تصویب شد و بودجههای خوبی برای اجرای آن اختصاص یافت. در همین راستا برخی همکاران ما از اول مهر 94 احکام جدیدی دریافت کردند. فانی، فاز اجرا شده برای طرح رتبه بندی معلمان را اولین گام این طرح دانست و ابراز امیدواری کرد که در گامهای بعدی رتبه بندی معلمان با کیفیت بالاتری اجرا شود. فانی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مدرسه بدون معلمی نداریم تصریح کرد: در دوره متوسطه به دلیل افزایش سن دانش آموزان چون ما قادر به ارائه کلاسهای مختلف نیستیم و همچنین بحث تخصصی شدن دروس چندین راه حل را دنبال کردیم که در نهایت سال گذشته 406 هزار دانش آموز در مدارس شبانه تحصیل کردند. وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه انتظار داریم مجلس اقدام خوبی که برای طرح تحول سلامت انجام داد را برای آموزش پرورش نیز اجرایی کند اظهار داشت: انتظار این است که توجه بیشتری به آموزش و پرورش در مجلس صورت گیرد تا ما با منابعی بیشتر به خدمات کیفی و کمی بهتری بپردازیم. فانی توسعه عدالت آموزشی و ارتقای آن را به پیامی توصیف کرد که در سند تحول به آن اشاره شده و ابراز امیدواری کرد که در طول برنامه ششم توسعه با مساعدت مجلس عدالت آموزشی در سایه اجرای سند تحول به نتیجه مطلوب برسد.
نمایندگان از پاسخهای وزیر آموزش و پرورش قانع نشدند
*سومین کارت زرد مجلس به فانی/ دولت هفدهمین اخطارش را دریافت کرد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه سؤال ملی مهدی موسوینژاد نماینده دشتستان از علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش را مورد بحث و بررسی قرار دادند. پس از توضیحات وزیر، موسوی نژاد اعلام کرد که از پاسخهای وزیر قانع نشده است و نمایندگان با 78 رأی موافق، 83 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از 194 نماینده حاضر در صحن علنی، از پاسخهای وزیر آموزش و پرورش قانع نشدند و بدین تریب وی سومین کارت زرد خود را از پارلمان دریافت کرد. به گزارش فارس، وکلای ملت پیش از این به علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش (2 کارت زرد)، علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی (دو کارت زرد)، رضا فرجیدانا وزیر سابق علوم (یک کارت زرد)، علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی (سه کارت زرد)، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (2 کارت زرد)، عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور (یک کارت زرد) و محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت (3 کارت زرد)، محمود گودرزی (یک کارت زرد) و محمود واعظی وزیر ارتباطات (یک کارت زرد) داده بودند.
*212 نماینده مجلس شهادت «سمیر قنطار» را به سیدحسن نصرالله تبریک و تسلیت گفتند
ضرغام صادقی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیش از پایان نشست علنی پارلمان اعلام کرد 212 نفراز نمایندگان مجلس طی بیانیهای جنایت جدید صهیونیستها در حملات اخیر را محکوم کردند و شهادت چهره درخشان و ماندگار سید اسرای لبنان «سمیر قنطار» که پس از 30 سال اسارت به درجه رفیع شهادت نائل شد، را به حضرت حجتالاسلام سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان تبریک و تسلیت گفتند و انتقام خون این شهید از رژیم صهیونیستی و جنایتکار را خواستار شدند.
*پایان آخرین جلسه پاییزه نمایندگان مجلس/ نشست بعدی اول دیماه نشست علنی صبح امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامیبا اعلام محمدرضا باهنر نایب رئیس دوم مجلس پایان یافت. باهنر پیش از پایان اعلام کرد که جلسه بعدی پارلمان رأس ساعت 8 صبح فردا (سهشنبه) اول دیماه تشکیل میشود. وکلای ملت در این جلسه، سؤال ملی سیدمهدی موسوینژاد نماینده دشتستان از وزیر اموزش و پرورش را پس از بحث و بررسی به تصویب رساندند. انتهای پیام/
http://fna.ir/G4JW53
94/09/30 - 12:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
گزارش فارس از متن و حاشیه نشست علنی امروز «خانه ملت» از انتقاد به بیعدالتی در اشتغال تا اعتراض به آ
گزارش فارس از متن و حاشیه نشست علنی امروز خانه ملتاز انتقاد به بیعدالتی در اشتغال تا اعتراض به آلودگی هواوکلای ملت امروز در صحن علنی پارلمان نسبت به عدم توجه و عدالت در امر اشتغالزایی همچنین رسیدگی نکردن به وضعیت آلودگی هوا اعتراض کردند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارسگزارش فارس از متن و حاشیه نشست علنی امروز «خانه ملت» عبور از گردنه پرپیچ لایحه مناطق آزاد در روز اعت
گزارش فارس از متن و حاشیه نشست علنی امروز خانه ملتعبور از گردنه پرپیچ لایحه مناطق آزاد در روز اعتراض پارلمان به قانون ضدایرانی اوباماخانه ملت لایحه مناطق آزاد تجاری را زیر ذرهبین خود قرار داد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس جلسه علنی امروز یکشنبه 29 اذرماه 94 مجلس بهگزارش فارس از نشست بررسی «مافیای قدرت و ثروت در دانشگاه آزاد» تشکیل کمیته صیانت از شهریههای دانشجوی
گزارش فارس از نشست بررسی مافیای قدرت و ثروت در دانشگاه آزادتشکیل کمیته صیانت از شهریههای دانشجویی مدیریت خانوادگی دانشگاه را به باشگاه سیاسی تبدیل کرده است نامه به دادستانی برای تشکیل کمیته حقیقتیاب پیرامون وقایع علوم و تحقیقاتاعضای شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تگزارش فارس از مشروح نشست بررسی راههای انتفاضه قدس القدومی: معادله برای ملت فلسطین «یا شهادت یا پیروزی
گزارش فارس از مشروح نشست بررسی راههای انتفاضه قدسالقدومی معادله برای ملت فلسطین یا شهادت یا پیروزی است ابوشریف ستون پنجمیها در جهان اسلام قدس را از اولویت خارج کردهانددر نشستی که با حضور مسئولان سازمان های مردم نهاد حامی فلسطین و نمایندگان جنبش های فلسطینی حماس و جهاد اسلامی ددر صحن علنی مجلس تقاضای رسیدگی به «طرح نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی» طبق اصل 85 قانون اعلام وصو
در صحن علنی مجلستقاضای رسیدگی به طرح نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی طبق اصل 85 قانون اعلام وصول شدتقاضای رسیدگی به طرح نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی طبق اصل 85 قانون اساسی در راستای اجرای ماده 168 آییننامه داخلی مجلس اعلام وصول شد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارسدر نشست علنی امروز نمایندگان مجلس با بررسی اولویتدار 7 طرح و لایحه موافقت کردند
در نشست علنی امروزنمایندگان مجلس با بررسی اولویتدار 7 طرح و لایحه موافقت کردندنمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز مجلس یا بررسی اولویت دار 7 طرح و لایحه موافقت کردند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس محمدعلی اسفنانی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس در نشست علنییک تذکر و یک حاشیه از صحن علنی پسلرزههای یک تصمیم در جلسه امروز مجلس/ تهدید یکصد نماینده به آبستراکسیون در ص
یک تذکر و یک حاشیه از صحن علنیپسلرزههای یک تصمیم در جلسه امروز مجلس تهدید یکصد نماینده به آبستراکسیون در صحن علنینماینده ایلام در مجلس گفت یکصد نفر از نمایندگان به دلیل اعتراض به یک تصمیم درباره لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی اگر امروز پاسخ درستی نگیرند از صحن عدر نشست علنی امروز مجلس نمایندگان با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون لغو تصدیق رسمی اسناد دولتی بیگانه موافق کر
در نشست علنی امروز مجلسنمایندگان با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون لغو تصدیق رسمی اسناد دولتی بیگانه موافق کردندنمایندگان مجلس شورای اسلامی ماده واحده لایحه اصلاح قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون لغو ضرورت تصدیق رسمی اسناد دولتی بیگانه را به تصویب رساندند به گزا/بسته گزارشی روزانه فارس/ رونمایی از «برجامِ» منهای پول و ارزانی و اشتغال!/حلال مشکلات اقتصادی برجام
بسته گزارشی روزانه فارس رونمایی از برجامِ منهای پول و ارزانی و اشتغال حلال مشکلات اقتصادی برجام بود یا انتخابات مجلس سینمایی که واقعیتهای ایران را نمیگوید و رونمایی از برجامِ منهای پول و ارزانی و اشتغال از جمله مطالب امروز بسته گزارش تحلیلی خبرگزاری فارس هستند بسته گزارش تحدر صحن علنی مجلس باهنر: مسئولان دیپلماسی کشور در برابر رفتار خصمانه آمریکا اقدام متناسب انجام دهند/ تایید نمای
در صحن علنی مجلسباهنر مسئولان دیپلماسی کشور در برابر رفتار خصمانه آمریکا اقدام متناسب انجام دهند تایید نمایندگان مجلس با شعار مرگ بر آمریکانایبرئیس مجلس با وارد دانستن اخطار سلیمی درباره مصوبه مجلس آمریکا گفت از مقامات دیپلماسی کشورمان میخواهیم در برابر رفتار خصمانه آمریکا ا-
سیاسی
پربازدیدترینها