تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853070602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سمیر قنطار کیست/ واکنش مقامات صهیونیستی به خبر شهادت/ عکس های کمتر دیده شده از عمیدالاسرا


واضح آرشیو وب فارسی:الف: سمیر قنطار کیست/ واکنش مقامات صهیونیستی به خبر شهادت/ عکس های کمتر دیده شده از عمیدالاسرا
بخش خارجی الف، 29 آذر 94

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۵



وبگاه «النشره» امروز اعلام کرد حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای شهادت «سمیر قنطار» از مبارزان قدیمی وابسته به مقاومت، در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق را تایید کرد.جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه بامداد امروز (یکشنبه) به ساختمانی در «جرمانا» واقع در جنوب دمشق حمله کردند ، ساختمانی که سمیر قنطار در آن اقامت داشت.بر اساس گزارش رسانه‌های سوری، در جریان این حمله چندین تن از نظامیان سوری وابسته به نظام از جمله «فرحان شعلان» نیز به شهادت رسیده‌اند. موشک‌هایی که به ساختمان مذکور برخورد کرده منجر به تخریب کامل آن شده است.«بسام قنطار» برادر سمیر در صفحه توئیتر خود نوشت: با عزت و افتخار شهادت فرمانده مجاهد سمیر قنطار را اعلام می‌کنیم و پیوستن ما به قافله خانواده‌های شهید باعث افتخار ماست.گفتنی است به دنبال تایید خبر شهادت «سمیر قنطار» از مبارزان قدیمی وابسته به مقاومت، در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق، مقامات اسرائیلی به ابراز خرسندی از این اتفاق پرداختند. به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، «ایال رئوون» فرمانده سابق فرماندهی مرکزی اسرائیل و نماینده کنونی کنست از حزب «اتحادیه صهیونیست» با استقبال از خبر شهادت سمیر قنطار، خواستار تقدیر از مقامات نظامی، اطلاعاتی و نیروهای هوایی شد.«یواف گالانت» وزیر مسکن رژیم صهیونیستی نیز به رادیو اسرائیل گفت، بسیار خوب است که شخصی مانند سمیر قنطار بخشی از جهان نباشد. وی البته این خبر را تایید نکرد که آیا رژیم صهیونیستی حمله هوایی انجام داده است یا خیر.زندگی سمیر قنطار همواره در مبارزه با رژیم اشغالگر قدس و مخالفت با سیاست‌های تجاوزکارانه آن رژیم در لبنان و فلسطین گذشت. «سمیر قنطار» با سه دهه اسارت قدیمی‌ترین اسیر لبنانی دربند رژیم صهیونیستی به شمار می‌آمد، ۲۰ جولای ۱۹۶۲در روستای دروزی نشین «عیبه» از توابع استان «جبل» لبنان به دنیا آمد.


وی در سال ۱۹۷۸ میلادی در یک عملیات ضد صهیونیستی در شهر صهیونیست نشین «نهاریا» به اسارت در آمد، پس از حدود ۳۰ سال، در سال ۲۰۰۸ آزاد شد و در لبنان «سردار اسرا» لقب گرفت. سمیر قنطار در تاریخ ۲۲ آوریل ۱۹۷۹، در حالی که تنها ۱۶ سال داشت به همراه سه نفر از اعضای گروه فلسطینی «جبهه خلق برای آزادی فلسطین» به نام‌های «عبدالمجید أصلان،» «مهنا المؤید» و «احمد الأبرص» به شمال اراضی اشغالی نفوذ کردند و به محل اقامت یک صهیونیست به نام «هاران» در شهر «نهاریا» یورش بردند و در اقدامی متهورانه او را ربودند.


در همین زمان با نیروهای پلیس مواجه و با آنان درگیر شدند که در این درگیری یکی از نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی کشته شد. در این درگیری دو نفر از همراهان قنطار یعنی «اصلان» و «مؤید» کشته ولی خود وی و «احمد أبرص» از سوی نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی دستگیر شدند. رژیم صهیونیستی مدعی است که در این درگیری قنطار پیش از دستگیری، گروگان‌های خود را به قتل رسانده است.


سمیر قنطار برای اولین بار در تاریخ ۳۱ ژانویه، زمانی که قصد داشت از مرز اردن و فلسطین اشغالی درمنطقه «مزج پیسان» به همراه دو عضو دیگر جبهه آزادی بخش فلسطین عبور کند و یک کاروان صهیونیستی در مسیر میان منطقه بیسان و طبریا را در مقابل آزادی زندانیان دربند لبنانی در زندانهای رژیم صهیونیستی به گروگان بگیرد، دستگیر شده بود. قنطار ۱۱ ماه در زندان اردن به سر برد. وی در ۲۵ دسامبر سال ۱۹۷۸به شرط اینکه دیگر وارد اردن نشود، از زندان آزاد شد.


سمیر قنطار در تاریخ ۲۸ ژانویه ۱۹۸۵ ازسوی دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی به پنج بار حبس ابد و نیز ۴۷ سال حبس محکوم شد. وی متهم است در قتل پنچ صهیونیست و زخمی شدن یک صهیونیست دیگر دست دارد. رژیم صهیونیستی پیش از این با آزادی قنطار مخالفت کرده و آزادی وی را منوط به ارائه اطلاعاتی درباره خلبان مفقود شده صهیونیست «ران آراد» کرده بود. «ران آراد» خلبان اسرائیلی در سال ۱۹۸۶حین پرواز بر فراز لبنان مفقود شد.


قنطار در طول دوران حبس توانست به عنوان دانشجوی آزاد (آموزش از راه دور) در دانشگاه تل آویو مشغول به تحصیل شود و در سپتامبر ۱۹۹۸در رشته ادبیات و علوم اجتماعی این دانشگاه موفق به اخذ مدرک لیسانس شود. در ۲۴ ژانویه ۲۰۰۴ رژیم صهیونیستی در عملیات تبادلی که با حزب‌الله و با میانجیگری آلمان انجام داد، اسرای لبنانی را آزاد کرد، اما برخلاف مذاکرات انجام شده از آزادی «سمیر قنطار» سر باز زد ولی پس از آن «نسیم نسر» یکی دیگر از مهم‌ترین اسرای لبنانی در بند رژیم صهیونیستی در اولین مرحله از عملیات تبادل اسرا، دوازدهم خرداد از زندان آزاد شد.


سید حسن نصرالله در‌‌ همان سال ضمن احمق خطاب کردن سران صهیونیست به سبب ممانعت از آزادی سه اسیر (نسیم نسر، سمیر قنطار و یحیی اسکاف)، قول داد که مقاومت اسلامی در یک عملیات اسیرگیری دیگر این سه تن را از چنگ رژیم صهیونیستی آزاد نماید. عملیات اسیر گیری سال ۲۰۰۶ موسوم به «وعده صادق» و جنگ ۳۳ روزه لبنان ثابت کرد که حزب الله لبنان و رهبر آن بر سر عهد خویش با مردم لبنان هستند و اسرای خود را فراموش نخواهند کرد.


این سه اسیر قرار بود در تبادل اسرا در سال ۲۰۰۴ میلادی آزاد شوند، اما با خیانت رژیم صهیونیستی در مسیر تبادل در آخرین لحظات از تبادل آنان خودداری شد.


در پی مبادله اسرای درسال ۲۰۰۸ علاوه بر «سمیر قنطار»، چهار نفر دیگر از اسرای لبنانی به نام‌های خضر زیدان، ماهر کورانی، محمد سرور و حسین سلیمان که در جنگ ژوئیه سال ۲۰۰۶ به اسارت در آمدند، آزاد شدند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن