تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860760649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روايت دخترجوان از قتل شوهر صيغه‌اي مادرش


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روايت دخترجوان از قتل شوهر صيغه‌اي مادرش
کد خبر: ۵۵۵۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲ - 19 December 2015


دختر جواني كه متهم است مرد ميانسالي را به قتل رسانده است، در اظهاراتش ادعاهاي مبهمي را از لحظه وقوع قتل روايت كرد.

به گزارش آرمان، ساعت 21 و 10 دقيقه يازدهم آذر ماه امسال ماموران اورژانس خبر خود كشي مرد ميانسالي در خيابان 178 تهرانپارس را به كلانتري 126 تهرانپارس اعلام كردند. با حضور ماموران در محل اعلام اين خبر، دختر جواني با مراجعه به آنها گفت: مرد فوت شده همسر صيغه‌اي مادر من است، ساعتي پيش وي كه اعتياد به مواد مخدر داشت، با چاقو اقدام به خودزني كرد و به خودش آسيب رساند، من نيز بعد از اينكه ديدم او زخمي شده است با اورژانس تماس گرفتم، اما پس از حضور ماموران اورژانس، آنها فوت وي را اعلام كردند.

دستگیری متهمان

بعد از بررسي‌هاي اوليه جسد اين مرد ميانسال؛ ماموران متوجه اثر ضربه چاقو روي بدن اين فرد شدند و با اطمينان از اينكه اين مرد ميانسال به قتل رسيده است، خبر وقوع قتل به بازپرس كشيك قتل اعلام شد. با حضور محسن مدير روستا؛ بازپرس ششم دادسراي جنايي تهران در محل وقوع اين قتل، دختر جوان، مادر اين دختر و پسر جواني كه در پاگرد بالايي ساختمان محل وقوع قتل مخفي شده بود، دستگير شدند و براي تحقيقات بيشتر در اختيار ماموران پليس آگاهي تهران قرار گرفتند.

سه متهم اين پرونده در دادسراي جنايي تهران حضور يافتند، مهسا متهم اصلي اين پرونده به شرح جزئيات روز حادثه پرداخت و به بازپرس گفت: من نذر كرده بودم شله زرد بپزم، به همين دليل از مادرم در پخت شله‌زرد كمك خواستم و مادرم ساعت 4 و 30 دقيقه بعدازظهر به خانه‌اي كه براي كار اجاره كرده بودم، آمد، پيش از حضور مادرم سهراب همسر صيغه‌اي او نيز اينجا بود، مادرم كه مشغول پخت شله زرد بود به من گفت خلال بادام بخرم، زماني كه رفتم پول از كيفم بردارم، سهراب كه داخل اتاق بود به من حمله كرد و مي‌گفت من شيطان هستم.

مهسا ادامه اظهاراتش به بازپرس را اينگونه ادامه داد: رفتار سهراب آن روز كاملا عوض شده بود و مدام به من و مادرم فحاشي مي‌كرد كه مادرم او را داخل اتاق انداخت و در اتاق را قفل كرد اما او باز هم فحاشي مي‌كرد، سهراب از پنجره اتاقي كه بالكن راه داشت، به بالكن آمد؛ من و مادرم هم آنجا بوديم، با گريه‌هاي مادرم اعصابم بهم ريخت و چاقويي را براي ترساندن سهراب از آشپزخانه برداشتم.

 دختر جوان درباره لحظه چاقو خوردن سهراب به بازپرس مدعي شد: سهراب دستانش را روي دستم گذاشت و دسته چاقو را گرفت، نوك چاقو به سمت بدنش بود و چاقو را به سمت خودش مي‌كشاند و مي‌گفت كه به او چاقو بزنم، من سعي مي‌كردم دستم را عقب بكشم اما در يك لحظه نفهميدم چه شد كه چاقو درون بدن سهراب فرو رفت؛ نمي‌دانم من چاقو را به او زدم يا خودش كشيده است يا ليز خوردنش روي سراميك‌ها باعث اين اتفاق شد.

مهسا كه در تمام لحظات بازگويي صحنه قتل سهراب با استرس سخن مي‌گفت، درباره اتفاقات بعد از چاقو خوردن سهراب به بازپرس گفت: بعد از اين ماجرا سهراب هنوز زنده بود، من با آژانس تماس گرفتم وقتي راننده آژانس بالا آمد از او خواستم كه سهراب را به بيمارستان برسانيم، اما نتوانستيم و با اورژانس تماس گرفتيم، زماني كه ماموران اورژانس رسيدند گفتند سهراب جان باخته است.

آزادی مادر و پسر جوان

مادر دختر جوان نيز درباره اتفاقات بعد قتل، اينگونه به بازپرس توضيح داد: من بعد از چاقو خوردن سهراب فكر مي‌كردم كه مشكلي برايش پيش نيامده است و به همين دليل رفتم تا ادامه كارهاي پخت شله زرد را انجام دهم كه با حضور ماموران اورژانس به جدي بودن موضوع پي بردم و التماس‌هايم به آنها براي برگرداندن جان سهراب فايده‌اي نداشت و كار از كار گذشته بود.

پسر جوان نيز درباره علت حضورش در پاگرد ساختمان محل وقوع قتل به بازپرس گفت: 2 سال و نيم از آشنايي من با مهسا مي‌گذرد و مقتول را نمي‌شناسم، مهسا از من خواسته بود براي خريد خلال بادام بيرون برويم، اما بعد از مدتي با من تماس گرفت و گفت حوصله بيرون رفتن ندارد، من نيز كه نگران شده بودم، به آنجا رفتم، بعد از ديدن آمبولانس در پاگرد ساختمان پنهان شدم و از روي كنجكاوي آنجا ماندم.

پس از اظهارات اين سه نفر، محسن مدير روستا؛ بازپرس ششم دادسراي جنايي تهران دستور آزادي مادر مهسا و پسر جوان را صادر كرد و با توجه به اظهارات مهسا مبني بر اينكه سهراب بيماري داشته و همچنين خون كمي كه داخل خانه وقوع حادثه مشاهده شده بود، تحقيقات درباره اين پرونده مبهم ادامه دارد.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن