تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 10 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847183727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوب، بد، زشت شبکه های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: خوب، بد، زشت شبکه های اجتماعی
پایگاه خبری تحلیلی اوشیدا روز پنجشنبه /26 آذر 94/ مطلبی با عنوان "خوب، بد، زشت شبکه های اجتماعی" منتشر کرده است.


به گزارش ایرنا، دراین مطلب آمده است: سرانجام ارتباط گیری بیش از حد به این شبکه های به ظاهر اجتماعی فروپاشی کانون خانواده را در پی خواهد داشت و فاصله اعضای خانواده روز به روز بیشتر می شود و در نهایت با نسلی منزوی روبرو خواهیم بود.


به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: از مهمترین پدیده های عصر کنونی رواج گسترده شبکه های اجتماعی در فضای مجازی است. همان شبکه های به ظاهر اجتماعی که اجتماع در جوامع مختلف دستخوش حوادث تلخ و شیرین خود کرده است.


پرده اول؛ خوب 


گسترش تعاملات فرامرزی و افزایش دایره اطلاعات فردی در موضوعات مختلف، سرعت در تبادل اطلاعات و انجام امورات بانکی، کاربر این شبکه ها در فضایی مجازی را در میان موج وسیعی از جریان سریع و سیال اطلاعات قرار می دهد و شبکه های اجتماعی می توانند موانع جغرافیایی را از میان بر دارند. 


تغییر و تحولات در نظام اجتماعی ناشی از اینترنت، انکار ناپذیر است. این تغییرات حتی شیوه برقراری ارتباط شاگرد و استاد و روش تدریس در سطوح دانشگاهی را هم متحول کرده است. این امر به طور اساسی قابلیت انجام تحقیقات توسط دانشجویان و به اشتراک گذاشتن یافته های آنها با دیگران را بالا برده است. امروزه حتی کودکان هم به نوعی برای تکالیف درسی و برقراری روابط اجتماعی خود به اینترنت وابسته شده اند.


پست الکترونیکی، اتاق های گفتگو و نشست های اینترنتی باعث گردیده تا ارتباط دانشجویان با استاد و مطالب درسی خود بیشتر گردد. این امر نکته مثبتی برای آینده آموزش و تعلیم محسوب می شود و همه اینها مرهون اینترنت، وب و شبکه های اجتماعی مجازی است.


این روزها با توجه به استقبال گسترده کاربران اینترنتی خصوصاً قشر جوان و نوجوان از شبکه های اجتماعی مجازی، بررسی مسائل مربوط به این شبکه ها جهت اتخاذ تصمیمات صحیح و برنامه ریزی دقیق توسط مسئولان فرهنگی و اجتماعی و نیز والدین، ضروری است.


پرده دوم؛ بد


در این دنیای آکنده از اطلاعات وسیع و گاها بی سروسامان، تفاهمات کمرنگ تر شده و به دلیل احساسات متفاوتی که از سوی دیگر اعضا به اشتراک گذاشته می شود، فرد کاربر تقریبا فارغ از رابطه ای عمیق با دیگران خواهد شد. روابط میان افراد گروه لزوما نه به دلیل همفکری و هم راستایی، بلکه اکثرا دنبال کردن سطحی و پرشتاب اطلاعات جدید هستند که ارائه می شود و فرد خود را در همراهی کردن با دیگران، ملزم نمی بیند.


معمولا اطلاعات به صورت جملات کوتاه و عکس منتشر می شوند که با سرعت هر چه تمام تر و با عمق کم، منتشر شده و جایی برای تفکر و برنامه ریزی نمی گذارند. به بیان دیگر سطحی و گذری نگاه کردن به کوه اطلاعات از ویژگی های این شبکه هاست.


برخی اوقات شاهد به سرقت رفتن عکس های خصوصی برخی از شخصیت ها و افراد جامعه در این فضای مجازی می شویم ،هک کردن حساب های شخصی و هزاران کلاهبرداری اینترنتی دیگر از مصادیق افزایش شبکه های اجتماعی و مجازی در جامعه است که متاسفانه انواع بزهه کاریها و بی بندوباری ها را ترویج می دهد.


پرده سوم؛ زشت


هم اکنون در جامعه ما غیرقابل تصور نیست که پدری در حال صحبت کردن با فرزند گوشه گیر خود است، اما حضور آن فرزند صرفا حضوری فیزیکی است و او با یکی از ابزارهای اتصال به فضای مجازی، ممکن است حتی یکی از سخنان پدر را نشنود و در میان آن فضای مجازی گسترده غرق شده باشد؛ در حالیکه در همان فضای به ظاهر شلوغ هم، به نوعی تنهاست...


به بیان دیگر، درست است که تعداد و میزان ارتباطات بیشتر گردیده، اما این ارتباط، عملا به تنهایی بیشتر منجر گردیده است و لزوما انسجام را در پی نداشته است.


اگر جوانان و بسیاری از مردم واداده شبکه های اجتماعی و تلویزیون های ماهواره ای شده اند، برای این است که سلیقه برخی از مردم با سلیقه گردانندگان رسانه های داخلی فرق دارد و برنامه های داخلی برایشان جذابیت ندارد.


در اینترنت نقص حریم خصوصی از خود فرد آغاز می شود که اطلاع لازم را از این وسیله ندارد. دیگران اگر به حریم شما وارد شدند برای این است که ما یاد نگرفته ایم چطور از اطلاعات محرمانه مان محافظت کنیم .


سرانجام ارتباط گیری بیش از حد به این شبکه های به ظاهر اجتماعی فروپاشی کانون خانواده را در پی خواهد داشت و فاصله اعضای خانواده روز به روز بیشتر می شود و در نهایت با نسلی منزوی روبرو خواهیم بود.


حجت الاسلام نادر جهانتیغ کارشناس مذهبی زابل گفت: امربه معروف و نهی از منکر باید در تمام شئون اسلامی تسری پیدا کند و ابتدا نیز دستگاه حاکمیتی باید از خود شروع کرده تا مردم انگیزه بیشتری داشته باشند.


وی با بیان اینکه چهره امر به معروف و نهی از منکر را باید در اذهان عمومی مردم تغییر داد، بیان کرد: در افکار عمومی چندان وجهه جالبی از این فریضه نقش نبسته و تنها منحصر در پوشش است در صورتی که معنا و مفهومی که از امربه معروف و نهی از منکر وجود دارد بسیار گسترده تر است.
جهانتیغ بیان کرد: نمی توان گفت که شبکه های اجتماعی تماما برای کاربران با نتایج مثبتی همراه می شوند چرا که تبعات منفی نیز به دنبال استفاده بدون نظارت از شبکه های اجتماعی وجود دارد.


کارشناس مذهبی زابل و استاد حوزه و دانشگاه گفت: باید کارکرد شبکه های اجتماعی با فرهنگ ایرانی ـ اسلامی تطابق داشته باشد،در صورت عدم تطابق نتایج جبران ناپذیری عاید خانوادهها می شود.


تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - 17 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن