واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
برترین شغل های دنیای آی تی در سال 2016
افزایش حقوق سالیانه افراد متخصص در حوزه آی تی در سال ۲۰۱۶ ،از تورم در این بازار حکایت می کند و به این معنی است که درخواستهای زیاد کارفرمایان برای استخدام افراد مورد نیازشان در این زمینه کمتر از کالای موجود (نیروی متخصص!!) است
وبسایت زوم تک - دانیال حجاری: افزایش حقوق سالیانه افراد متخصص در حوزه آی تی در سال ۲۰۱۶ ،از تورم در این بازار حکایت می کند و به این معنی است که درخواستهای زیاد کارفرمایان برای استخدام افراد مورد نیازشان در این زمینه کمتر از کالای موجود (نیروی متخصص!!) است.در عصر حاضر تمامی شرکت های مجبور به استفاده از فناوری های نوین هستند و اگر به آن ها اعتقادی نداشته و می خواهند تنها با اتکا به روش های قدیمی تجارت خود را پیش ببرند،بهتر از تا قبل از ضرر و زیان دادن،کسب و کار خود را تعطیل کنند!
دو مجله معتبر بین المللی در اقدامی به بررسی ده شغل در حوزه آی تی که در سال آینده میلادی (۲۰۱۶) بیشترین درخواست ها برای آن ها خواهد بود پرداخته اند.
۱- معماری آی تی
طبق درخواست های موجود سال آینده میلادی سال پرکاری برای معماران آی تی خواهد بود.کارفرمایان برای اینکه بتوانند سازمان خود را توسعه داده و دستگاهها و استراتژیهای مدیریتی در بخش فناوری اطلاعات را برای عقب نماندن از سایرین بروز کنند،به معماری انترپرایز، معماری کلود و مدیریت بر پروژهها که از وظایف اصلی معماران آی تی است نیاز دارند.
2- توسعه دهندگان اپلیکیشن (برنامه نویسان)
مشارکت داشتن در دو بخش اینترنت اشیاء و موبایل که از جذاب ترین تکنولوژی های در حال پیشرفت دنیا محسوب می شوند،سبب شده تا کارفرمایان اعلام کنند طی ۱۲ ماه آینده برای استخدام برنامه نویسان ماهر برنامه ویژه ای دارند.توسعه دهندگان اپلیکیشن برای ارتقاء تکنولوژی های روز کلید اصلی را در اختیار دارند.
3- مدیر پروژه آی تی
نیاز مبرم به استخدام مدیران پروژههای آی تی سبب خواهد شد تا کسانی که در این زمینه سواد کافی دارند،در سال آینده میلادی به موقعیت های مناسبی در شرکت های مختلف دست پیدا کنند.انجام پروژههای بروزرسانی به بهترین نحو بدون مدیران پروژههای آی تی امکانپذیر نخواهد بود.
۴- مدیریت بر دیتا
کارفرمایان برای مدیریت بر دیتای سازمانی به افراد متخصص در این زمینه نیاز مبرم دارند. جالب است بدانید در رده بندی سال گذشته این حرفه رده دهم را دراختیار داشت که ارتقا ۶ پله ای آن نشان از اهمیت این موضوع در سال آینده میلادی دارد.
۵ – تحلیل کسبوکار هوشمند
هوشمند(تر) کردن کسب و کار بدون کمک متخصصان این زمینه ممکن نیست و تجارت بدون استفاده از تحلیلگران این عرصه در عصر پیچیده حاضر با شکست مواجه خواهد شد.این حرفه نیز در مقایسه با سال گذشته ۲ پله ارتقا داشته و از مقام هفتمی به پنجمی رسیده است.
۶ – خدمات فنی / پشتیبانی دسکتاپ
کارشناسان بخش فنی از دیگر نیروهای مهم برای پشتیبانی از سیستمهای سازمانی هستند و به طور حتم کسانی که در مدت زمان کوتاه تری بتوانند مشکلات آنلاین سازمانی را در بخش نرمافزاری و سختافزاری برطرف کنند در اولویت خواهند بود.
۷- راهبری دیتابیس
کارفرمایان نیازمند کارشناسان خبره در بخش دیتابیس هستند تا مدیریت بر دیتابیس اصلی را علاوه بر همکاری با سایر بخش ها بر عهده بگیرند.گفتی است رده این شغل در ۲۰۱۵ ششم بود که نشان دهنده کاهش اهمیت آن است.
۸ – امنیت
در دنیای پیچیده و شلوغ الکترونیک امروز بدون متخصصانی که بتوانند امنیت را به طور کامل تامین کنند ممکن نخواهد بود.
۹- کارشناس کلود / SaaS
رتبه ۱۲ سال گذشته امسال به رده نهم رسیده است و پیاده سازی سرویس ها مختلف روی محیط کلود روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می کند. رشد ۱۲۷ میلیارد دلاری بخش کلود تا سال ۲۰۱۷ حکایت از اهمیت و رشد این بخش در دنیای آی تی دارد.
۱۰ – توسعه دهنده وب
شغل پنجم و پراهمیت سال گذشته،در سال ۲۰۱۶ از ارزشش کاسته خواهد شد.توسعهدهندگان وب برای سال های متمادی رتبه اول را در اختیار داشتند،اما با ظهور اولویت های جدید در اهداف سازمانی این شغل نیز اهمیت خود را از دست داده است.
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]