واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس: 450 هزار نفر ساعت دوره آموزشی قرآن، ویژه معلمان برگزار شد معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس گفت: در سال گذشته 450 هزار نفر ساعت آموزش قرآن برای معلمان، در بخشهای مختلف اعم از روخوانی و روانخوانی و غیره برگزار شد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ آذر ساعت 12:26
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمد نظری در نشست خبری با خبرنگاران در استان فارس، با اشاره به فرا رسیدن هفته قرآن و عترت در این استان گفت: همراه با رشد و تحول فناوریهایی که در جهان رخ میدهد، قطعاً اگر زیرساختهای فرهنگی ما کامل و حساب شده نبوده و استحکام لازم را نداشته باشد، دچار آسیبهای متعددی خواهیم شد. وی افزود: یکی از بهترین وسیله ها برای استحکام بخشی به زیرساختهای فرهنگی و جلوگیری از بروز مشکلات برای دانشآموزان ، متوسل شدن به قرآن کریم است.
نظری با اشاره به تدوین سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: حیات طیبهای که در این سند به آن اشاره شده است، سند و شیرازه آن برگرفته از آیات و آموزههای قرآن کریم است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: در حوزه قرآن آموزش و پرورش اقدامات مختلفی انجام میشود که این موضوع با آموزش قرآن از مقطع پیشدبستانی که دانشآموز وارد مدرسه میشود، آغاز میشود ،به صورتی که از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی به طور متوسط دو الی سه ساعت از برنامه های درسی دانش آموزان به قرآن اختصاص یافته است.
نظری ابراز کرد: در سال گذشته 450 هزار نفر ساعت فقط بحث آموزش قرآن برای معلمان در بخشهای مختلف اعم از روخوانی و روانخوانی و غیره برگزار شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس ، فعالیت دیگر آموزش و پرورش در حوزه قرآن را اجرای مسابقات قرآن دانست و گفت: این مسابقات در چندین رشته شامل قرائت، مفاهیم، عترت، نماز و غیره همه ساله برگزار میشود، به طوری که سال گذشته بیش از 500 هزار نفر در استان فارس در مسابقات قرآن دانشآموزان شرکت کردند.
نظری ادامه داد: علاوه بر اینها بیش از 19 عنوان کتاب در تیراژ 500 هزار جلد شامل بخشهای قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه و غیره توزیع شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: کار بعدی ما که بهصورت تخصصی دنبال شد احیای دارالقرآنها از سال گذشته بود و هماکنون بیش از 40 دارالقرآن آموزش و پرورش در فارس مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه گفت: در پنج هزار ساختمان مدرسه در سطح فارس فقط هزار و ۵۰۰ مدرسه نمازخانه مستقل دارند و کمبود نمازخانه موجب شده تا برخی از مدارس در راهروها نماز جماعت را برگزار کنند.
نظری افزود: تعداد روحانیان جذب شده در مدارس استان فارس هزار و ۱۲۳ نفر است و در مدارسی که از وجود روحانیون بی بهره هستند، معلمان خود به عنوان امام جماعت نماز مدرسه فعالیت دارند.
معاون قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در بخشی از این نشست خبری ، با اشاره به نقش آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه آموزشی و توسعهمحور، گفت: تلاش خواهیم کرد جلسات اختصاصی و ویژهای برای سرمایهگذاری بر روی مخاطبین این سازمان در شورای توسعه قرآنی استان برگزار کنیم.
سیدمجتبی میردهقان معتقد است، اگر پایه و اساس فعالیتهای قرآنی در آموزش و پرورش محکم بنا شود، بدون شک شاهد کمک زیادی به ترویج فرهنگ قرآنی در کشور خواهیم بود.
وی گفت: برگزاری هفته قرآن و عترت در استان فارس مصوبه هشتاد و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان و پیشنهاد وزارت ارشاد بود که از شهریورماه مقدمات اجرایی برگزاری این هفته در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: براساس این مصوبه مقرر شد که نمایندگان دستگاههای برگزار کننده بخشی از برنامههای اجرایی را بر عهده گیرند که بدین منظور برگزاری 10 جشنواره توسط سازمانهای مختلف برنامهریزی شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]