تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بدانيد كه هر كس در راه حق از دنيا برود، به بهشت و هر كس در راه باطل از دنيا برود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820830075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جورابی که از ادرار برق تولید می‌کند!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
جورابی که از ادرار برق تولید می‌کند!




محققان مرکز انرژی زیستی بریستول در دانشگاه West of England در حال آزمایش یک جفت جوراب هستند که سلول‌های سوختی میکروبی کوچک شده در آنها تعبیه شده و از ادرار برای تولید برق استفاده می‌کنند.





خبرگزاری ایسنا: محققان مرکز انرژی زیستی بریستول در دانشگاه West of England در حال آزمایش یک جفت جوراب هستند که سلول‌های سوختی میکروبی کوچک شده در آنها تعبیه شده و از ادرار برای تولید برق استفاده می‌کنند.

سلول‌های سوختی میکروبی فناوری جدیدی محسوب نمی‌شوند و این اولین آزمایشی نیست که توسط این گروه به رهبری پروفسور ایوانیس ایروپولوس انجام می‌شود. در سال 2013، آنها یک تلفن همراه را با استفاده از ادرار در سلول‌های سوختی میکروبی کوچک شده نیرو‌دهی کردند.


جورابی که از ادرار برق تولید می کند!+عکس



این جورابها که نخستین مولد انرژی پوشیدنی با سوختهای میکروبی هستند توسط مجید تقوی، محقق ایرانی مرکز میکروبیورباتیک موسسه فناوری ایتالیا در دوره فرصت مطالعاتی وی در دانشگاه بریستول طراحی و ساخته شده است.

ادرار در واقع در سلول‌های سوختی میکروبی ذخیره می‌شود و برای راه اندازی یک ارسال کننده که سیگنال‌های بی‌سیم را به یک رایانه رومیزی ارسال می‌کند، استفاده می‌شود.


جورابی که از ادرار برق تولید می کند!+عکس



سلول‌های سوختی میکروبی، مواد آلی را مستقیما به برق تبدیل می‌کنند. در داخل سلول‌های سوختی میکروبی، مخلوطی از میکروارگانیسم‌های بی‌هوازی عادی وجود دارد که پس از تغذیه از ادرار، الکترون آزاد می‌کنند. این فناوری به مدت 30 سال در حال توسعه بوده اما به دلیل وجود برخی مشکلات، هنوز موفق به پیدا کردن برنامه گسترده تجاری نشده است.

نتایج این پژوهش در مجله Bioinspiration و Biomimetics منتشر شده است.







تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن