تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت ها فاسد باشد، بركت از ميان مى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820469855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین و بدترین ورزش در دوران بارداری


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بهترین و بدترین ورزش در دوران بارداری
جراح زنان با بیان اینکه ورزش روزانه در زنان باردار سبب سهولت زایمان آنها می‌شود، بهترین و بدترین نوع ورزش را برای دوران بارداری معرفی کرد.
نازیلا کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در رابطه با اهمیت ورزش در دوران بارداری و تأثیر آن بر عمل زایمان اظهار داشت: بهترین ورزش برای زنان باردار ورزش‌های هوازی بوده به شرط اینکه این مسئله با سرعت و شدت همراه نباشد. پیاده‌روی به طوری که فرد باردار را خسته نکند یا شنای ساده به شرط عدم پرش در آب از جمله ورزش‌هایی به شمار می‌رود که برای دوران بارداری بسیار مناسب است.
 
وی با تأکید بر اینکه میزان ورزش در زنان باردار باید در حدی باشد که سبب خستگی آن نشود، افزود: تنگی نفس، سبکی سر و احساس زمین خوردگی از جمله مواردی است که زنان باردار در صورت مواجه شدن با آن حین ورزش باید آن را قطع کرده و استراحت کنند.
 
جراح زنان با بیان اینکه زنانی که همیشه به صورت مداوم فعالیت‌‌های ورزشی انجام می‌دهند، در دوران بارداری، هنگام ورزش کردن با مشکلات بسیار اندکی مواجه می‌شوند، عنوان داشت: کوهنوردی برای زنان باردار چندان توصیه نمی‌شود چرا که علاوه بر احتمال کمبود اکسیژن در ارتفاعات بالاتر سبب خستگی فراوان در آنها شده و ممکن است خطرات زیادی را برای آنها و جنینشان به همراه داشته باشد.
 
کرمی بیان داشت: هر ورزش هوازی که عضلات ناحیه لگن و زیر شکم را تقویت کند برای زنان باردار مناسب است ولی ورزش‌های ایزومتریک و قدرتی به هیچ عنوان برای این افراد توصیه نمی‌شود.
 
وی بهترین مدت زمان ورزش کردن در زنان باردار را 15 تا 20 دقیقه اعلام کرد و گفت: البته بسته به توانایی بدنی زن باردار این میزان ورزش در افراد مختلف می‌تواند کمتر یا بیشتر شود. همچنین به طور کلی ورزش به دلیل تقویت عضلات لگن سبب سهولت در زایمان می‌شود.
 
جراح زنان تأکید کرد: زنان بارداری که در سوابق زایمان خود فشار خون بارداری، خونریزی در زمان بارداری و یا زایمان زود رس را داشته باشند، ورزش برای آنها چندان توصیه نشده و البته این مسئله بهتر است با مراجعه به پزشک زنان مورد بررسی و مشورت قرار گیرد.
 
کرمی خاطر نشان کرد: زنانی که سابقه سقط جنین داشته‌اند، ورزش کردن برای آنها مانعی ندارد ولی افرادی که دچار سقط مکرر بوده این مسئله برای آنها توصیه نمی‌شود.

منبع : فارس









تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن