تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869548826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلسه ویژه کمیته ملی آلودگی هوا فردا تشکیل می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس محیط زیست استان تهران: جلسه ویژه کمیته ملی آلودگی هوا فردا تشکیل می‌شود رئیس محیط زیست استان تهران از تشکیل جلسه ویژه کمیته ملی آلودگی هوا طی فردا چهارشنبه 26 آذرماه خبر داد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۴ آذر ساعت 15:05

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، محمدهادی حیدرزاده امروز در ابتدای نشست خبری رئیس سازمان محیط زیست درخصوص تشکیل نشدن جلسه کمیته اضطرار مواقع آلودگی هوا گفت: برای تشکیل این جلسه می بایست شاخص آلودگی هوا به عدد ۲۰۰ می رسید و یا اینکه ۴۸ ساعت به صورت پایداری وضعیت هشدار را شاهد باشیم که با توجه به اعلام سازمان هواشناسی و استعلام از این سازمان برای ناپایداری شرایط جوی، جلسه کمیته اضطرار تشکیل نشد.
رئیس محیط زیست استان تهران افزود: البته محیط زیست شرایط هشدار را به سازمان ها اعلام کرد و اقداماتی مانند تعطیلی زنگ ورزش مدارس، تعطیلی معادن و کارخانه های تهران و آماده باش اورژانس را در دستور کار قرار دادیم. این اقدامات در شرایط هشدار انجام می شود اما مواقع اضطرار اقداماتی همچون تعطیلی ادارات و محدودیت ‌های ترافیکی طرح زوج و فرد از درب منازل اجرا می شود که البته در شرایط اضطرار قرار نگرفتیم.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به عوامل آلودگی هوا طی روزهای اخیر گفت: طی دو روز گذشته دو جوی را در تهران شاهد بودیم که یکی از آن پدیده اینورژن و یا وارونگی دما بود که همزمان به صورت وارونگی افقی و عمودی انجام شد و دیگری پدیده افزایش رطوبت در هوای تهران به دلیل سرما بود.
حیدرزاده تصریح کرد: با توجه به اینکه شرایط جغرافیایی تهران ویژه است و پایتخت در فضای کاسه ‌ای قرار دارد و توسط کوه‌ ها احاطه شده بنابراین توان خودپالایی را از دست می دهد، البته در روزهای اخیر وارونگی افقی را هم شاهد بودیم که به دلیل وجود توده سرد در هوای تهران شرایط وارونگی دما و رطوبت ایجاد شد.
به گفته وی، طی دو روز گذشته در تهران شاهد رطوبت ۸۰ درصدی بودیم که تقریبا نزدیک به میزان رطوبت در یک شهر ساحلی است. همزمانی این دو پدیده باعث شده بود شاخص آلودگی هوا به شدت افزایش پیدا کند و وارد وضعیت هشدار شدیم. قبلا وقتی باران در تهران می بارید تا چند روز هوا خوب بود اما اکنون با بارش باران، حداکثر یک روز هوا خوب است.
رئیس محیط زیست استان تهران با تأکید بر اینکه تنها مرجع قانونی اعلام شرایط اضطرار دبیرخانه کمیته اضطرار آلودگی هواست، گفت: تنها مرجع این موضوع دبیرخانه کمیته مواقع اضطرار در اداره کل محیط زیست استان تهران است. شاخص آلودگی هوای تهران طی دو روز گذشته زیر ۱۵۰ و در حد ناسالم برای افراد حساس بود اما دیروز به ۱۶۲ رسید که برای همه اقشار در وضعیت ناسالم قرار گرفت.
حیدرزاده در ادامه سخنان خود با اشاره به تشکیل جلسه ویژه کمیته آلودگی هوا خاطرنشان کرد: در این جلسه درباره آیین ‌نامه شرایط اضطرار بحث و بررسی می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به میزان بنزن در سوخت گفت: مهم ترین دلیل این مساله ارتقای کیفیت سوخت است. در حال حاضر میزان بنزین به طور مرتب آزمایش می شود. در آخرین آزمایش از ۱۲۳ نقطه تهران نمونه ‌برداری شد و در آزمایشگاه معتمدی در کشورهای اروپایی مورد بررسی قرار گرفت که نتیجه آزمایش مشخص شد درصد حجمی بنزن ۰/۷ بود یعنی حتی از یک هم کمتر بود.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن