تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867256626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت سخنان عجیب هاشمی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رد صلاحیت شدن هاشمی برای انتخابات ریاست جمهوری در سال 92، شکست تلاش های وی برای دستیابی به ریاست مجلس خبرگان پس از رحلت آیت الله مهدوی کنی، رد صلاحیت شدن فرزند وی برای شورای شهر، باعث شده است که هاشمی خود را در نهایت ورشکستگی سیاست ببیند و وارد جنگیدن مستقیم برای رسیدن به کرسی خبرگان شود.

به گزارش تراز ،طی روزهای گذشته هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگویی گفت که گروهی تعیین شده که اعضای آن "افراد را بررسی می‌کنند تا آنهایی را که صلاحیت دارند اگر بعدا حوادثی پیش آمد، بتوانند برای رأی‌گیری مطرح کنند".

او این اقدامات را وظیفه عمده خبرگان دانسته و گفته است: "حالا هر وقتی که بنا شد رهبری عوض شود یا نباشد و کس دیگری بیاید، دوباره باید کار عمده‌ای انجام دهند".

انتخابات مجلس خبرگان رهبری هم‌زمان با انتخابات مجلس در هفتم اسفند امسال برگزار می‌شود. این مجلس بر اساس قانون اساسی ایران وظیفه انتخاب رهبر، نظارت بر او و اختیار عزل او را دارد.

هاشمی رفسنجانی که انتخابات اسفند ماه را "سرنوشت ساز ترین انتخابات" خوانده، گفته است که در این دوره هم نامزد خواهد شد؛ از طرف دیگر سید حسن خمینی هم طی روزهای گذشته خود را به عنوان کاندیدایی برای مجلس خبرگان معرفی کرده است.
اکبر هاشمی رفسنجانی گفته است که در حال حاضر خبرگان نهادهای  نظر رهبری را بررسی می‌کند و به رهبری گزارش می‌دهد.

او تاکید کرده که از نظر او نباید این‌گونه باشد و گفته است "اگر بخواهیم وظیفه خود را به خوبی انجام بدهیم، همه کارهای کشور زیرنظر رهبری است و ما نباید از آنها غافل باشیم".
 
در ادامه این اظهارات هاشمی، آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه «برخی افراد، آرزوها و توقعات غیرقانونی خود را که ربطی به قانون اساسی ندارد مطرح می کنند» «نظارت مجلس خبرگان بر رهبری» را سخنی نادرست و غیرقانونی اعلام کرد و گفت: در قانون اساسی چیزی به نام نظارت بر رهبری نداریم.

رئیس قوه قضاییه به مواد 107، 108،109،110 و 111 قانون اساسی و اصل 5 آن درباره شرایط، صفات و ویژگی های رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: مطابق قانون اساسی تشخیص دارا بودن شرایط رهبری و یا فقدان این شرایط بر عهده خبرگان رهبری است و طبیعی است که مقوله تشخیص از نظارت جداست و این دو تلازمی با هم ندارد.

این روز ها هاشمی در حالی از تشکیل تیم برای انتخاب جانشین رهبری سخن می‌گوید و طرح نظارت بر نهادهای تحت نظر رهبری را از اکنون آن را آغاز کرده است که این اقدام وی نوعی بدعت در مجلس خبرگان محسوب می‌شود به طوری که در دوره های قبلی انتخابات خبرگان، چنین مسائلی ابداً طرح نشده بود.

هاشمی در حالی از دستگاه ها و نهادهای زیر نظر رهبری صحبت می کند که طبق قانون اساسی همه دستگاه ها و نهاد های کشور حتی مجلس و دولت نیز زیر نظر رهبری فعالیت می کنند و اساساً دستگاهی که خارج از نظارت رهبری فعالیت کند در نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد.

حقیقت نژاد یک کارشناس بی بی سی در این خصوص می گوید: علت اینکه هاشمی رفسنجانی "شورایی شدن رهبری" را مطرح می‌کند این است که او می‌خواهد در این شورا حضور داشته باشد تا بتواند در تصمیمات مهم کشور نقش ایفا کند.

شکست های پی در پی هاشمی و خانواده وی، به طوری که منجر به زندانی شدن آقازاده فاسد وی شده است، هاشمی را وارد فاز جدیدی از سیاست کرده است، به شکلی که آخرین تلاش های خود را برای باقی ماندن در سیاست انجام می‌دهد.

رد صلاحیت شدن هاشمی برای انتخابات ریاست جمهوری در سال 92، شکست تلاش های وی برای دستیابی به ریاست مجلس خبرگان پس از رحلت آیت الله مهدوی کنی، رد صلاحیت شدن فرزند وی برای شورای شهر، باعث شده است که هاشمی خود را در نهایت ورشکستگی سیاست ببیند و وارد جنگیدن مستقیم برای رسیدن به کرسی خبرگان شود.


منبع: دانا



زمانبندی انتشار: 24 آذر 1394 - 13:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن