تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821008712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییر آزمون دکتری در صحن مجلس متوقف ماند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با توقف بررسی تغییرات آزمون دکتری، ماده مربوط به آزمون را به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع دادند.

به گزارش تراز ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در ادامه بررسی طرح «سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور»، ماده پنج این طرح را برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری ارجاع دادند.

بر اساس این ماده، سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری ناپیوسته بر اساس هر یک از شیوه‌های «آموزشی پژوهشی» و «پژوهش‌محور» به شرح ذیل انجام می‌شود:

الف- دکترای آموزشی پژوهشی: سنجش برای پذیرش برای ورود به دوره دکتری ناپیوسته آموزشی پژوهشی بر اساس معیارهای زیر صورت می‌گیرد:

۱ ـ آزمون‌های متمرکز ۵۰ درصد

۲ ـ سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد

۳ ـ مصاحبه علمی و سنجش عملی ۳۰ درصد

ب – دکتری پژوهش‌محور: سنجش و پذیرش برای دوره دکتری ناپیوسته پژوهش‌محور بر اساس معیارهای زیر صورت می‌گیرد:

۱ ـ آزمون‌های متمرکز ۳۰ درصد

۲ ـ سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد

۳ ـ مصاحبه علمی و بخش عملی ۳۰ درصد

۴ ـ تهیه طرح‌واره ۲۰ درصد

تبصره یک: برگزاری آزمون‌های متمرکز زیر نظر هر کدام از وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور و مرکز سنجش آموزش وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

تبصره دو: توزیع سهم آزمون‌های عمومی و تخصصی، سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه‌های علمی و سنجش عملی توسط شورای سنجش و پذیرش دانشجو انجام می‌شود.

تبصره سه: طرح‌واره موضوع بند ۴ دکتری پژوهش محور باید در جهت رفع یکی از مشکلات ملی باشد و به تصویب دستگاه اجرایی ذیربط رسیده باشد.

تبصره چهار: شورای سنجش و پذیرش دانشجو می‌تواند هر پنج سال یکبار نسبت به اضافه کردن معیارهای دیگر و تعدیل حداکثر ۱۰ درصد معیارهای موجود اقدام کند. زمان اعمال این تغییرات حداقل یک سال پس از اعلام عمومی امکانپذیر است.

تبصره پنج: سهمیه‌های مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دوره‌های تحصیلات تکمیلی همچنان به قوت خود باقی است.

تبصره شش: افرادی که بر اساس قوانین و مقررات جاری از شرکت در آزمون ورودی دوره‌های تحصیلات تکمیلی معاف شده‌اند، از شمول این قانون مستثنی هستند.

ارجاع این ماده به کمیسیون آموزش و تحقیقات با ۱۲۴ رای موافق، ۲۳ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر صورت گرفت؛ به این ترتیب تکلیف این ماده پس از بررسی در کمیسیون آموزش و تحقیقات و ارائه مجدد به صحن مجلس مشخص خواهد شد.

نمایندگان در پایان ماده ۶ طرح سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی را تصویب و مقرر کردند که آئین‌نامه اجرایی این قانون حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ آن توسط شورای سنجش و پذیرش دانشجو تهیه می‌شود و به تصویب هیات وزیران می‌رسد.


منبع: مهر



زمانبندی انتشار: 22 آذر 1394 - 13:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن