تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835179455




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشورهای مخاطب طرح کنگره آمریکا،سالانه چه تعداد‌گردشگر به ایران می‌فرستند؟/واکنش یک تبعه‌ایرانی-آمریکایی


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


کشورهای مخاطب طرح کنگره آمریکا،سالانه چه تعداد‌گردشگر به ایران می‌فرستند؟/واکنش یک تبعه‌ایرانی-آمریکایی جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت:«گنه کرد در بلخ آهنگرى، به شوشتر زدند گردن مسگری»؛ این حکایت تصویب طرح جدید در مجلس آمریکاست.

در روزهای گذشته از سوی کنگره آمریکا طرحی به تصویب رسیده که ورود چشم‌آبی‌ها و چشم‌بادامی‌ها را به خاک ایران محدود می‌کند. درحالی‌که در ماه‌های اخیر، پس از توافق دیپلماتیک ایران و شش کشور توسعه‌یافته دنیا، تعداد گردشگران بیش از پیش شده بود، تصویب طرحی مبنی بر ایجاد محدودیت سفر به آمریکا برای شهروندان 38 کشور، حمله به صنعت گردشگری کشور است. تصویب این طرح درحالی است که هر سال 100 هزار گردشگر از مجموعه 38 کشوری که در این فهرست قرار گرفته‌اند، به ایران سفر می‌کنند و در صورت تصویب آن در سنا و امضای آن از طرف اوباما، در صورتی‌که از سال 2011 به ایران، سوریه، عراق یا سودان سفر کرده باشند، دیگر به راحتی نمی‌توانند به آمریکا قدم بگذارند و باید برای گرفتن روادید اقدام کنند. به نظر می‌رسد با تصویب این طرح، علاوه بر محدود‌کردن روابط تجاری، کاستن از درآمد گردشگری کشور، گردشگران اروپایی و آمریکایی، ایران را مورد حمله قرار داده و به نوعی پس از برجام، تحریم شکل جدیدی به خود خواهد گرفت. درحالی‌که این طرح هنوز دو مرحله گذر از مجلس سنا و امضای رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا را نگذرانده، این امید وجود دارد که به تصویب نرسد یا اصلاح شود. مدیرکل سابق دفتر برنامه‌ریزی آمار و اطلاعات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، دراین‌باره احتمال اعتراض کشورهای اروپایی به این طرح را پررنگ می‌داند و به «وقایع اتفاقیه» می‌گوید: «در این لایحه تبعیضی مستتر است که شهروندان اروپایی را نشانه می‌گیرد. از میان شهروندان، برای آنها که سفر به ایران را در کارنامه خود دارند، سفر به آمریکا سخت‌تر خواهد شد و همین مسئله باعث اعتراض کشورهای اروپایی خواهد شد».اردشیر اروجی، می‌گوید: درحالی ایده این طرح پس از حملات تروریستی پاریس مطرح شد که از میان این چهار کشور، ایران در حال جنگیدن با عوامل چنین حملاتی است. «عربستان سعودی به عنوان یکی از کشورهای پرورش‌دهنده تروریست و حامی داعش جایی در این طرح عجیب جایی ندارد. درحالی نام ایران در این فهرست تحریمی ذکر شده که بخش‌هایی از کشورهای عراق و سوریه به تصرف داعش درآمده، اما کشور ما درحال جنگیدن با گروهک تروریستی داعش است!»

تلاش برای مقابله با ایران‌شناسی
با توجه به مذاکراتی که پشت سر گذاشتیم و تلاش دیپلماتیک مقامات ما برای پایان‌دادن به ایران‌هراسی و تبدیل آن به ایران‌شناسی، انگیزه شناخت ایران و تحقیق درباره آن در اروپا به وجود آمد. این کارشناس گردشگری بر این عقیده است، نمایندگانی که چنین لایحه‌ای را تصویب کرده‌اند نبست به از بین‌رفتن ایران‌هراسی و خواست گردشگران برای شناخت ایران به دلهره افتاده‌اند. او می‌گوید: «جهان درحال شناخت ایران به عنوان کشوری تاریخی، متمدن و پرآوازه است و کسانی نسبت به آشکار‌شدن دروغ‌هایی که پیش‌از‌این درباره ایران گفته می‌شد، نگرانند».تلاش دیپلماتیک ایران برای احقاق حقوق خود، مردم کشورهای اروپا را نسبت به ایران کنجکاو کرد تا کشور ما را ببینند و تاریخ ما را بشناسند. افزایش تعداد گردشگران بعد از مذاکرات گواه تأثیر تلاش دولتمردان ایران در توسعه صنعت گردشگری کشور است.









چشم‌آبی‌ها در صدر فهرست گردشگران ایران
براساس نمایه آماری گردشگری جمهوری اسلامی ایران که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس در اردیبهشت امسال منتشر شده است، از میان فهرست کشورهای آلمان با 21242 نفر، ایتالیا با 13019 نفر، کره جنوبی با 8867 نفر، فرانسه با 7271 نفر و هلند با 6953 نفر بیشترین سهم را از بازار گردشگری کشورمان در سال 2013 داشته‌اند. درباره آمار منتشر‌شده این مسئله نیز دارای اهمیت است که تعداد گردشگران این کشورها در سال 2013 نسبت به سال 2009 پیشرفت چشمگیری داشته است. نشریه معتبرگردشگری Travel - Leisure در آخرین شماره خود، در گزارشی 50 مقصد مهم و اصلی سال 2016 میلادی را معرفی کرد و ایران را در پنجمین پله این فهرست قرار داد.اروجی می‌گوید: در ماه‌های اخیر تعداد گردشگران ما زیاد شد و بسیاری افراد سفر به ایران را برای سال آینده میلادی خود رزو کرده بودند که در صورت تصویب این لایحه در مجلس سنا با مشکل روبه‌رو خواهند شد.از سوی دیگر تصویب این لایحه بر تعداد گردشگران خارجی ایران تأثیر بسیار خواهد گذاشت، چرا که 38 کشوری که در این فهرست قرار گرفته‌اند، دقیقا کشورهایی هستند که از منابع مهم گردشگری کشورمان محسوب می‌شدند. پیش‌بینی می‌شود سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در صورت تصویب این لایحه، تلاش خود را برای جذب گردشگر از کشورهای خارج این فهرست خواهدکرد. هرچند به گفته این کارشناس گردشگری، گردشگران کشورهای خارج از این فهرست، گردشگران سود‌آوری نیستند: «ما گردشگران زیادی از کره جنوبی، ژاپن و آمریکا داشته‌ایم که در صورت تصویب و اجرای طرح این منابع پرسود را از دست خواهیم داد. گردشگران خارج از این فهرست در ایران بیشتر به شهرهای مذهبی می‌روند و خارج از این مسیر پولی خرج نمی‌کنند».گردشگران و جست‌وجوگران علاقه‌مند به دنبال یافتن خاستگاه‌های تمدن بشری و شناخت پیشینه ایران پا به کشور ما می‌گذارند. آنها به تمدن پیش و پس از اسلام در کشورهای اروپایی، برای آمدن به ایران مشتاقند. این درحالی است که گردشگران کشورهای دیگر گردشگرانی حرفه‌ای نیستند و تمایلات خاصی ندارند. به گفته مشاور برنامه‌ریزی، رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در ایران، تلاش نمایندگان کنگره آمریکا بر این است که ایران از مسیر رونق گردشگری که تازه شکوفا شده، به مانع برخورد کند. از سوی دیگر این طرح یک‌جانبه ضربه‌ای هم به ایالات متحده آمریکا وارد خواهد کرد؛ کشوری که می‌گوید حامی دموکراسی است و با اجرای چنین طرحی ضد ادعای خود گام برخواهد داشت. این خلاف ادعای دوستی است و جز افزایش بی‌اعتمادی نسبت به آمریکا ثمره‌ای نخواهد داشت.


آلن ایر: نظرها را به دولت منتقل می‌کنم
«پاکستان و عربستان و قطر میان آمریکا بمب می‌ترکونن بعدش ایرانی‌ها تحریم میشن؟» این نظر یکی از شهروندان ایرانی است که در فیس‌بوک منتشر شده است. سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امورخارجه ایالات متحده آمریکا بعد از همه‌گیر‌شدن اعتراضات نسبت به این طرح در فضای مجازی و از سوی شهروندان ایرانی، گفت: نظرات مردم را به دولت آمریکا منتقل می‌کند و در صفحه شخصی فیس‌بوک خود نوشت: من هم سخنگو هستم، هم «سخنگوش!»
آلن ایر نوشت: بخشی از وظایفم به‌عنوان سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه، توجه‌کردن به اظهارات و نظرهای مردم ایران در باره مسائل روز و بر حسب نیاز انتقال آن به سطوح بالای دولتمان است. در یکی دو روز پیش درباره این طرح تصویب‌شده در مجلس، نمایندگان درباره ایجاد محدودیت‌های مسافرتی که براساس آن شهروندان ۳۸ کشوری که برای ورود به ایالات متحده نیازی به روادید ندارند، اگر در پنج سال گذشته به کشورهایی مانند عراق، سوریه , سودان یا ایران سفر کرده باشند، باید برای ورود به آمریکا روادید بگیرند. واکنش و نظر اکثر شما شدیدا منفی و انتقادی بود. خوب است بدانید من سخت متوجه حرف و نوشته‌های شما هستم و اگر نظری یا دیدگاهی طرفداران زیاد دارد، آن را به سطوح بالای دولت‌مان می‌رسانم. من به کار سخنگوش بودنم ادامه می‌دهم تا دولت آمریکا از نظرات مردم ایران درباره مسائل روز آگاه باشد.

من یک ایرانی- آمریکایی‌ام
واکنش‌ها به تصویب این طرح در فضای مجازی کم نبوده. سارا اقتصادی، یکی از شهروندان ایرانی-آمریکایی، عکسی از خود در صفحه شخصی فیس‌بوکش منتشر کرده که هر دو پاسپورت خود را دست گرفته است. او زیر این عکس نوشت: پنج سال پیش آرزو داشتم که به ایران برگردم، تا بتوانم با نیمی از اقوامم که در ایرانند دیدار کنم، اما آن‌طور که به ‌نظر می‌رسد، شاید نتوانم به این آرزو دست یابم، زیرا برنامه لغو ویزای دو شهروندی، رؤیای من را دست‌نیافتنی می‌کند. این طرح، از مسافرت بیشتر شهروندان آمریکایی (مثل من و پدر و مادرم) جلوگیری می‌کند و در صورت مسافرت این گروه از افراد در بازگشت آنها به آمریکا از آنها ویزا می‌خواهد. یعنی همه شهروندان آمریکایی دارای حق شهروندی، برای بازگشت به کشورشان یعنی آمریکا باید ویزا داشته باشند! بر‌این‌اساس پاسپورت آمریکایی این گروه از افراد بی‌ارزش است و همه افرادی که مثل من اصالتا متعلق به این چهار کشور هستند، ولی در آمریکا زندگی می‌کنند به عنوان شهروند درجه دو در آمریکا شناخته می‌شوند. او طرح را نژادپرستانه و تبعیض‌آمیز خوانده و نوشته: به نظر من این لایحه تنبیه بی‌رحمانه برای افرادی است که جرمی را مرتکب شده‌اند، اما نه ما که مرتکب جرمی نشده‌ایم. افرادی بی‌گناه مثل من محکوم به تحمل طرحی هستیم که شهروندان آمریکایی را از ما متفاوت می‌بیند . حال من باید به دولت آمریکا به عنوان دولتی که دموکراسی و آزادی را تبلیغ می‌کند، اعتماد کنم؟ حس می‌کنم مورد خیانت قرار گرفته‌ام.

گاردین: گنه کرد در بلخ آهنگری
از سوی دیگر روزنامه گاردین نیز در گزارشی، شعر «سعدی» را برای توصیف این طرح کنگره آمریکا منتشر کرد. در این گزارش مصوبه مجلس آمریکا مبنی بر ایجاد محدودیت برای ورود اتباع ایرانی به ایالات متحده به باد انتقاد گرفته شد: «یک پاکستانی‌زاده آمریکا به عربستان رفته و با یک زن که با نسخه‌ای از وهابیت، مذهب رسمی سعودی، مغزشویی شده، ازدواج کرده است. این زوج به آمریکا آمده و 14 نفر را کشته‌ و 14 نفر را زخمی کرده‌اند. حالا حدس بزنید که برای این جنایت، چه کسی هدف حمله قرار گرفته است؟ آمریکایی‌های ایرانی‌تبار که هرگز این ایدئولوژی افراطی را قبول ندارند و هیچ نقشی در اقدامات تروریستی صورت‌گرفته در جهان نداشته‌اند. تصویب این طرح در مجلس نمایندگان آمریکا، یک داستان ایرانی را به یاد می‌آورد که در آن یکی از حاکمان به خاطر گناهی که آهنگری در بلخ کرده بود، در شوشتر یک مسگر را گردن زد».

۴۵۴۲ 

کلید واژه ها: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - گردشگری -




یکشنبه 22 آذر 1394 - 09:55:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن