تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حيا زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831479858




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش زودهنگام براي مصادره مجلس دهم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تلاش زودهنگام براي مصادره مجلس دهم
براساس اصل ششم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، امور كشور بايد با اتكا به آراي عمومي و از راه انتخابات اداره شود.
نویسنده : عباس حاجي نجاري 


براساس اصل ششم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، امور كشور بايد با اتكا به آراي عمومي و از راه انتخابات اداره شود. به همين دليل نظام جمهوري اسلامي ايران توانسته است با برگزاري انتخابات متعدد در طول سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به نصاب كم نظيري در اتكا به آراي مردم در اداره كشور دست يابد و هيچ پديده‌اي، حتي در‌گير بودن در جنگ، سبب تأخير در برگزاري انتخابات‌ها در كشور نشده و مهم‌تر از آن نتيجه آراي مردم همواره به عنوان حق الناس پاس داشته شده است. به همين دليل، انتخابات در كشور ما يك پرچم افتخار و نشانه‌ مردم‌سالاري ديني است. مردم ما همواره با حضور خودشان در صحنه‌ انتخابات، مردم‌سالاري واقعي را در كشور شكل داده از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي صيانت كرده‌اند.
 امابه رغم كارنامه درخشان نظام اسلامي در اهتمام وباور به نقش مردم در اداره نظام و صراحت و شفافيتي كه قانون اساسي و قوانين موضوعه كشور دارد، به دليل پاره‌اي از ضعف‌ها وكاستي‌ها كه عمدتا به ضعف تشكيلاتي و عمل مديران يا كاركرد فعالان سياسي وگروه‌ها و جريان‌ها و به ويژه تلاش بيگانگان بر اثر گذاري بر فرآيند‌هاي سياسي، فرهنگي واجتماعي كشور باز مي‌گردد، روند انتخابات‌ها در قبل، حين و پس از برگزاري معمولاً با چالش‌هايي مواجه مي‌شود كه بعضا شيريني حماسه‌سازي‌هاي مردم به كامشان تلخ مي‌شود. بروز برخي نشانه‌ها در عرصه سياسي كشور در زمينه فعال شدن بيگانگان و عوامل مؤثر در فتنه 88 در آستانه انتخابات 94زمينه‌ساز برخي نگراني‌ها در عرصه سياسي كشور شده است.
بيگانگان تلاش دارند در بستر مذاكرات هسته‌اي و اجراي برجام، آن را به ميداني براي اثرگذاري درروند شكل گيري مجلس دهم، براساس الگويي كه مطلوب آنان است، تبديل كنند. بي بي سي در تحليلي در اين زمينه مي‌نويسد: بي‌ترديد امضاي يك توافق هسته‌اي براي پايان چهار دهه خصومت كافي نيست. آينده روابط ايران و امريكا بيش از هر چيز وابسته به فرايند سياست داخلي دو كشور است. هم ايران هم امريكا در سال 2016 انتخابات دارند. انتخاباتي كه مي‌تواند فضاي كلي رابطه دو كشور را پس از 2017 ترسيم كند. بي‌بي‌سي مي‌افزايد: نيروهاي اصلاح‌طلب اميدوارند پس از 11 سال دوباره اكثريت كرسي‌ها را به دست بياورند. تحقق اين اميد البته دشوار است، اما آن‌طور كه معصومه ابتكار، يكي از معاونان روحاني دو ماه پيش به بي‌بي‌سي گفته بود، رئيس‌جمهوري ايران معتقد است توافق هسته‌اي عامل برتري او بر احزاب و جبهه‌هاي ديگر خواهد بود. ابتكار پيش از اين به بي‌بي‌سي گفته بود توافق هسته‌اي اهرمي را در اختيار اصلاح‌طلبان در مقابل ساير گروه‌هاي سياسي قرار مي‌دهد.
در همين راستا و در آستانه اجراي برجام، شرمن، معاون سابق وزير امورخارجه امريكا ومسئول تيم مذاكره كننده هسته‌اي امريكا در گروه 1+5 به‌صراحت از لزوم تعليق برخي تحريم‌ها براي اثرگذاري بر فرآيند انتخابات ايران سخن مي‌گويد: «قرار است در ايران هم انتخابات مجلس برگزار شود. بعد از آن نيز انتخابات رياست جمهوري در ايران برگزار خواهد شد. انتخابات مجلس ايران در ماه مارس (اسفندماه) است. حسن روحاني رئيس جمهور ايران بسيار دوست دارد روز اجراي برنامه جامع اقدام مشترك(برجام) پيش از برگزاري انتخابات مجلس باشد تا مردم ايران شاهد برداشته شدن تحريم‌ها باشند. او اميدوار است كه اين مسئله بر نتايج انتخابات مجلس تاثيربگذارد.»
خاوير سولانا، مسئول پيشين سياست خارجي اتحاديه اروپا ونماينده اين اتحاديه در تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي نيزكه اكنون عضو مؤسسه بروكينگز است، در سخنراني در اين مؤسسه مي‌گويد: « بي‌ترديد روند برداشته شدن تحريم‌ها بر فضاي سياسي داخلي ايران و فضاي انتخابات اين كشور و نوع نگاه مردم به انتخابات تأثير خواهد گذاشت. اگر برداشته شدن تحريم‌ها به سرعت اتفاق بيفتد، اقتصاد ايران به اندازه‌اي در مدتي كوتاه رشد خواهد داشت كه در فضاي انتخابات مجلس به نفع طرفداران توافق هسته‌اي تمام شود.»
اين راهبرد غرب اما در داخل حتي قبل از اجرايي شدن برجام در ايام بزرگداشت روز 16 آذر كه نماد استكبارستيزي جنبش دانشجويي كشور است، عملياتي مي‌شود. گويي ايستادگي دانشجويان در برابر نماينده استكبار در شش  دهه قبل براي اعلام پيروزي پيشاهنگام باقي ماندگان فتنه در مجلس دهم بوده است كه اين روزها ميدان يافته وعرصه دانشگاه‌ها و... را در سايه سكوت و همراهي مسئولين دستگاه‌هاي دولتي ؛اعم از وزارت كشور و وزارت علوم به جولانگاه خود تبديل كرده‌اند وبا فضا‌سازي در حمايت از سران فتنه با طرح شعار‌هاي هنجار شكنانه در اين مراسم، به زعم خود پيروزي زودهنگام را جشن گرفته‌اند.
فائزه هاشمي، عضو حزب كارگزاران سازندگي و حامي جديد منافقين، در دانشگاه تهران از پيروزي «۷۰ درصد» ي اصلاح طلبان در انتخابات سخن به ميان مي‌آورد و با زير سؤال بردن تمامي انتخابات گذشته مي‌گويد: «حسن اين انتخابات اين است كه مجري و ناظر در انتخابات يكسان نيست، يعني دولت روحاني و شوراي نگهبان به لحاظ خط فكري تفاوت دارند و كسي نمي‌تواند هر كاري خواست در صندوق‌ها انجام دهد!» او بر سناريوي ثبت‌نام گسترده براي زير فشار قراردادن شوراي نگهبان تأكيد كرده و مي‌افزايد: «هركس تواني دارد بايد بيايد و در انتخابات ثبت‌نام كند تا ما در ‌‌‌نهايت با كمبود كانديدا روبه‌رو نشويم» او همچنين مي‌گويد كه عده‌اي با «سوءاستفاده از مسئله نفوذ» قصد دارند «صداهاي مختلف را خاموش» و «ناكارآمدي» خود را «توجيه» كنند. سعيد حجاريان هم در گفت‌وگو با هفته نامه صدا مي‌گويد: «مجلس دهم مجلس تكنوكرات‌ها خواهد بود.» حسين مرعشي، سخنگوي حزب كارگزاران هم مي‌گويد: «در سال ۹۲ با معجزه حضور مردم، كشور از پرتگاه نجات يافت و امروز بايد پيگير آرمان‌هاي خود باشيم». غلامحسين كرباسچي، دبيركل اين حزب نيز در دانشگاه امير كبير تأكيد كرد كه «بايد به تفاهم ملي برسيم تا مسائل ملي كشور حل شود»و آقاي روحاني هم در دانشگاه شريف با اشاره به اينكه دانشگاه بايد حضور فعال‌تر در انتخابات داشته باشد مي‌گويد: خيلي مهم است مجلس آينده چگونه باشد، ما بايد تلاش كنيم حماسه 92 را در سال 94 تكرار كنيم!
 در اين سناريوپردازي‌ها چند هدف عمده دنبال مي‌شود:
1 ـ زير سؤال بردن انتخابات گذشته و به ويژه ‌ساز وكارهاي قانوني آن.
2 ـ تطهير فتنه گران وحاميان فتنه از طريق دادن تريبون‌هاي رسمي و بسترسازي براي تحريك نيروهاي مؤمن به انقلاب و به تبع آن جنجال‌سازي‌هاي كاذب.
3 ـ اعلام زودهنگام نتيجه انتخابات و مقدمه چيني براي القاي تقلب در صورت ناكامي در كسب اعتماد اجتماعي
4 ـ تحريك طيف خاكستري جامعه براي حضور در ميدان، به رغم ناكارآمدي‌هاي اجرايي وافت شديد پايگاه اجتماعي كه نظر سازي‌هاي مراكز افكار سنجي برخي از مؤسسات هم نتوانسته كسي را قانع كند.
5 ـ سرپوش گذاشتن بر اختلافات دروني ائتلاف شكننده شوراي هماهنگي اصلاحات كه اين روز‌ها با هيچ چسبي نمي‌توانند بر اختلافات فكري و سهم‌خواهي‌هاي اضلاع چندگانه آن سر پوش بگذارند.
اما در جبهه نيروهاي مؤمن به انقلاب، فارغ از رقابت‌هاي معمول سياسي، مهم‌ترين نگراني از روند فوق، شكل‌گيري مجلسي مانند «مجلس ششم» در عرصه سياسي كشور است، به ويژه آنكه تحركات زيادي نيز براي تغيير مسير مجلس خبرگان رهبري و نفوذ حاميان فتنه در آن در حال شكل گيري است، كه پيامد‌هاي آن مي‌تواند براي نظام اسلامی بسيار سخت تر از گذشته باشد.
اين در حالي است كه به رغم فضا سازي وعمليات رواني حاميان وعوامل فتنه، ظرفيت اجتماعي نيروهاي «جبهه مؤمن به انقلاب اسلامي» بسيار فراتر از برآوردهاي سطحي عوامل وپادوهاي فتنه است و حضور هوشمندانه آنها در صحنه وبراي صيانت از حركت انقلاب، مهر بطلاني بر اين حاشيه‌سازي‌ها و عمليات رواني جبهه مشترك بيگانگان و سرپل‌هاي داخلي آنها خواهد بود.

منبع : روزنامه جوان









تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن