تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812654179




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا راست های افراطی فرانسه به پیروزی رسیدند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا راست های افراطی فرانسه به پیروزی رسیدند؟
جبهه ملی توانست آرای ۶ منطقه از ۱۳ منطقه‌ انتخابات منطقه‌ای فرانسه را از آن خود کند که در نوع خود گسترده‌ترین پیروزی انتخاباتی برای جبهه ملی در تاریخ حزبی این کشور به شمار می‌رود.
به گزارش نامه نیوز،  به رغم داشتن پیشینه نسبتا پر فروغ جبهه ملی فرانسه آنهم با گرایش های راست افراطی هیچگاه این حزب نتوانسته است در سپهر سیاست عمومی فرانسه و  در کارزار های انتخاباتی بر سایر جناح ها و رقبا پیروز شود. هم اینک اما جبهه ملی فرانسه با رهبری عناصر و رهبران پر نفوذی چون "مارین مارشل لوپن" و "مارین لوپن" توانست در انتخابات منطقه ای فرانسه به پیروزی قابل توجه و چشمگیری دست یابد.چرا راست های افراطی فرانسه به پیروزی رسیدند؟


 جبهه ملی توانست آرای ۶ منطقه از ۱۳ منطقه‌ انتخابات منطقه‌ای فرانسه را از آن خود کند که در نوع خود گسترده‌ترین پیروزی انتخاباتی برای جبهه ملی در تاریخ حزبی این کشور به شمار می‌رود.

در واقع پیروزی جبهه ملی در انتخابات منطقه ای فرانسه را باید معلول دلایلی چند دانست.

نخستین دلیل پیروزی جبهه ملی در انتخابات منطقه ای به راهبرد این حزب در سپهر سیاست عمومی فرانسه باز می گردد، به این معنی که راهبرد جبهه ملی  در مقابل راهبرد دو حزب عمده جامعه فرانسه یعنی محافظه کاران به رهبری نیکلاس سارکوزی و سوسیالیست ها به رهبری فرانسوا اولاند قرار دارد. راهبرد جبهه ملی برجلوه ها و نشانگانی چون قانون ضد اتحادیه اروپا و قانون ضد مهاجرت تاکید می نماید. قانون ضد اتحادیه اروپا به واقع متضمن اعاده استقلال در عرصه سیاست خارجی و بازگشت و ماندن در پارادایم "گلیستی"  و اروپا گرایی است.در همین راستا،قانون ضد مهاجرت جبهه ملی متضمن حصول و تحقق امنیت و مصونیت جامعه فرانسوی  از پیامدهای مخرب جذب مهاجرانی است که دیگر نمی توانند نوع وسبک زندگی جامعه فرانسوی را آفتی برای گرایش های سنتی و بنیاد گرایانه خود بپندارند.

دومین دلیل پیروزی جبهه ملی به مساله تهدید‌های گروه موسوم به دولت اسلامی(داعش) ارتباط می یابد.در این راستا راهبرد های جبهه ملی در قیاس با رهبرد های محافظه کاران و سوسیالیست ها بیشتر توانست متضمن اقناع افکار عمومی جامعه فرانسوی در دفع حملات مرگبار و مخرب جریان های افراطی باشد. به واقع راهبرد های جبهه ملی هرگونه فرصت عمل سیاسی را از گروه های رادیکال در راستای قانون ضد مهاجرت برای آینده حیات سیاسی این کشورخنثی می نماید.
حملات پاریس، بحران پناهجویان و مساله مهاجران و نیز وضعیت اقتصادی و بیکاری  که در راستای راهبرد ضد مهاجرت جبهه ملی قرار می گیرد، از جمله دلایل دیگر پیروزی جبهه ملی در اولین دور از انتخابات منطقه ای فرانسه است.

 نکته قابل ملاحظه آنکه پیروزی جبهه ملی منجر به تقابل محافظه کاران و سوسیالیست ها شده است.فرانسوا اولاند به رغم محبوبیت شخصی در جامعه فرانسوی - که می توان او را بعد از حملات مرگبار و مخرب پاریس بزرگترین بازنده این انتخابات دانست - در اقدامی تقابلی و با این هدف که از تکرار پیروزی جبهه ملی در دور دوم جلوگیری کند در صدد ائتلاف با محافظه کارانی چون سارکوزی - رهبر حزب UMP - بر آمده است. اما نیکلاس سارکوزی عامل اصلی شکست  حزب  UMP را مربوط به کنش ها و راهبرد های اولاند می داند. به همین جهت در اقدامی تقابلی و با این نیت که با یک تیر دو هدف را نشانه رود، موضعی سر سختانه اتخاذ نموده و عنوان کرده است که  حزب او حرکتی در جهت کمک به پیروزی سوسیالیست‌ها در برابر جبهه ملی نخواهد کرد.

اما در کنار این اقدامات تقابلی نکته ای که نمی توان بی تامل از آن گذشت مربوط به نتایج این انتخابات است. نخست آنکه این پیروزی به یمن راهبرد های رهبران جبهه ملی که نیاز فعلی جامعه فرانسه محسوب می شود،خواهد توانست صحنه سیاسی فرانسه را دستخوش تغییراتی کم‌سابقه کند.

دوم آنکه قانون ضد مهاجرت رهبران جبهه ملی زمینه را برای مبارزه با بنیاد گرایی فراهم خواهد کرد و  مساله امنیت این کشور را با توجه به ضرورت وقت جامعه فرانسه و آینده  آن تامین و از بحرانی شدن آن جلوگیری خواهد نمود.

سوم آنکه این پیروزی سبب خواهد شد که شانس خانم مارین لوپن برای پیروزی در انتخابات دور دوم منطقه ای و مآلاً برای پیروزی محتمل در  انتخابات ۲۰۱۷ ریاست جمهوری افزایش یابد و به اختلافات نیم بند پدر (ژان ماری لوپن) در راستای راهبرد های حزبی پایان دهد.

چهارم آنکه این پیروزی نوعی گردش به راست در سپهر سیاست عمومی فرانسه محسوب می شود و در حقیقت باید آن را نقدو تخطئه ای دانست بر راهبرد های بحران زای رهبران سوسیالیستی چون اولاند و گروه کاری اش که سکان هدایت الیزه هم اینک به دست آنان است.

پنجم آنکه این پیروزی متضمن گردشی اساسی در عرصه سیاست خارجی می گردد، به این معنا که گفتمان "نوگلیستی فرا آتلانتیک گرایی" فرانسوی بتواند به گفتمان "گلیستی اروپا گرایی" و "سنت کانتینانتال" تغییر جهت یابد.

طبیعی است که با این چرخش اساسی در عرصه سیاست خارجی فرانسه، افکار عمومی فرانسوی دیگر نتوانند رهبران جبهه ملی را  همچون یک نیکلاس سارکوزی و یک فرانسوا اولاند  و در صورت محتمل یک "سگولن رویال" به عنوان یک آمریکایی آنهم با گذرنامه فرانسوی قلمداد نمایند.شاید این پیروزی در وقت حاضر از مارین لوپن رهبر جبهه ملی الگویی بسازد که همچون ژاندارک -بانوی قدیس اورلئان -  بتواند فرانسه را از رنج و مصائب همه دشمنان خارجی و داخلی رها سازد و در کاستن مصائب و آلام جامعه فرانسه نقش ایفا کند.نقشی که رهبران محافظه کار و سوسیالیست جامعه وقت حاضر فرانسه نتوانستند از عهده آن بر آیند و در صورت امکان، تلاش و مجاهدتشان اغلب کمتر قرین توفیق بوده است.




منبع: عصر ایران


۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن