تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835857980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌های تغذیه‌ای مقابله با آنفلوآنزا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: راه‌های تغذیه‌ای مقابله با آنفلوآنزا
در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
به گزارش نامه نیوز، چند روزی از خبر شیوع آنفلوآنزای H1N1 می‌گذرد که به آنفلوآنزای نوع A یا همان آنفلوآنزای خوکی معروف است. اصل این بیماری از خوک‌های آلوده به انسان سرایت می‌کند که در اثر تماس مستقیم یا غیرمستقیم با حیوان یا ترشحات بدن آن قابل انتقال است ولی در بیشتر موارد، از انسان به انسان دیگر منتقل می‌شود.
 
سعید مهرسروش، سوپروایزر آموزش مرکز اورژانس تهران در گفت‌وگو با روزنامه فرهیختگان، می‌گوید آنفلوآنزای نوع A علائم گوناگونی دارد که چهار علامت اصلی آن عبارتند از: «تب بالای 38 درجه، سردرد، گلودرد و سرفه که اگر فرد 2 تا 3 علامت را داشته باشد باید به آنفلوآنزای نوع A مشکوک شد. در کنار این علائم، علامت‌های دیگری چون اسهال، استفراغ، تهوع، کوفتگی عضلات و عطسه نیز ممکن است رخ دهد که بلافاصله باید به پزشک معالج مراجعه کرد. البته به دلیل شباهت علائم آنفلوآنزا با سرماخوردگی، باید نسبت به علائم هوشیار بود. به گفته او، نحوه انتقال ویروس آنفلوآنزای نوع A غالبا از طریق سرفه، عطسه، تماس با اشیای آلوده به ویروس و تماس آن با دهان و بینی است.»
 
 
در حال حاضر که وضعیت زرد در استان کرمان اعلام‌شده و احتمال گسترش این ویروس وجود دارد، اصل پیشگیری از اهمیت بالایی برخوردار است و به‌ویژه افراد در معرض خطر باید بیش از پیش مراقب باشند. پیشگیری از ابتلا به ویروس آنفلوآنزای نوع A اهمیت زیادی دارد و افراد می‌توانند با رعایت نکات ساده و به ظاهر پیش‌پاافتاده خود را در برابر آن مصون کنند. به گفته مهرسروش «شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون و نیز ضدعفونی کردن آن با موادضدعفونی‌کننده بسیار اهمیت دارد. به‌ویژه در تماس با سطوح آلوده، استفاده از مواد حاوی کلر به‌عنوان ماده ضدعفونی‌کننده در کاهش ابتلا به ویروس موثر است. افراد بهتر است از تماس نزدیک با افراد آلوده بپرهیزند تا خطر ابتلا کاهش یابد. از قرار گرفتن در اجتماعات و مکان‌های عمومی که خطر انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر بسیار بالاست، خودداری کنید. تا حد امکان از دست زدن و تماس با سطوحی که احتمال آلودگی به این ویروس را دارد مانند دست زدن به دستگیره درهای آلوده، بوسیدن ضریح‌ها و مکان‌های زیارتی در شهر‌های پر‌خطر بپرهیزید و در صورت تماس با این موارد یا موارد مشکوک به ویروس، باید قبل از تماس دست آلوده با دهان و بینی، آن را به خوبی با آب و صابون شست‌وشو دهید.»
 
نسرین امیدوار، دکتر تغذیه و دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشکده علوم تغذیه دانشگاه شهید بهشتی پیرامون راه‌های تغذیه‌ای مقابله با آنفلوآنزا گفت: «تغذیه یکی از پایه‌های اساسی حفظ سلامت سیستم ایمنی است و افراد با دریافت پروتئین و انرژی کافی می‌توانند در برابر ابتلا به انواع بیماری‌ها مصون شوند؛ بنابراین افراد باید در مصرف مواد غذایی دقت داشته باشند. همچنین اضافه‌وزن زیاد نیز می‌تواند آنها را در معرض ابتلا به بیماری قرار دهد. سیستم ایمنی ضعیف و سوءتغذیه از جمله عواملی هستند که زمینه‌ساز ابتلا به عفونت هستند. در این میان، گروه‌های آسیب‌پذیر مانند بچه‌های در حال رشد زیر 6 سال و زنان باردار بیش از همه در معرض خطر قرار دارند و باید از نظر دریافت مواد غذایی مغذی و مفید در آنها توجه داشت. دور ماندن از منبع آلودگی نقش موثری در کاهش ابتلا به آنفلوآنزا دارد و به‌ویژه در افراد در معرض خطر باید این ارتباط تا حد امکان قطع شود تا جلوی عفونت گرفته شود.»
 
 
به گفته امیدوار، در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند. در بچه‌ها، دریافت کالری لازم بسیار مفید است و کمبود انرژی و پروتئین سیستم ایمنی آنها را ضعیف می‌کند.


منبع: سلامت نیوز


۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن